ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΤΑΛΙΑ! Επειδή κάποια κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισαν το άρθρο μου ως αθλιότητα, τους έχω κι άλλο πόνο σήμερα! Ακούστε λοιπόν άθλιοι κομματάνθρωποι , παρτάλια της πολιτικής, που πάνω απ όλα βάζετε το κόμμα σας! Το 2014 όταν έκανε τον καταστροφικό σεισμό στην Κεφαλλονιά ο Τσίπρας ως Αντιπολίτευση τότε είχε πάει αμέσως στο νησί, έκανε δηλώσεις και επισκέφτηκε τους πληγέντες! 

 Σήμερα που είναι Πρωθυπουργός γιατί ρε κομματόσκυλα δεν έκανε το ίδιο για την Λέσβο? Λουφάξτε ρε σαβούρες στα καβούκια σας που βγαίνετε από αυτά μόνο όταν σας θίγουμε τον Αρχηγό, που ανοίξατε και στόμα! 

Αχρηστα παρτάλια που αντί για να ζητάτε συγγνώμη έχετε στόμα και μιλάτε!! Απαντήστε ρε πολιτικά λαμόγια, γιατί τότε πήγε στην Κεφαλονιά και σήμερα το πολιτικό παχύδερμο, ο αρχηγός σας κάθετε και βλέπει από μακριά! 
Θα του έπεφτε ο …ώλος αν σηκωνόταν να πάει στο νησί? Δυο μέτρα και δυο σταθμά ρε κοπρίτες ανάλογα τι συμφέρει στο κόμμα? Είστε ο ορισμός της αθλιότητας και στις επόμενες εκλογές θα τιμωρηθείτε… Συνεχίστε λοιπόν το βιολί σας κι ετοιμαστείτε ξανά για το 4% !!! 

Ξετσίπωτοι έ ξετσίπωτοι…

George Adalis B 

Σχόλια