Εφιάλτης!Ότι εδάφη χάσει η Τουρκία για τη δημιουργία του Κουρδιστάν ,θα …


… τα αναπληρώσει στο Αιγαίο με τις ευλογίες των «Μεγάλων δυνάμεων» 

 Ο Κίνδυνος αυτός δυστυχώς , δεν μπορεί ακόμα να γίνει αντιληπτός από το πολιτικό μας σύστημα …. δεδομένο που προκαλεί ανατριχίλα . Οι «γκουρού¨ της γεωπολιτικής ( δημοσιογράφοι στα κεντρικά δελτία ειδήσεων , καθηγητές διεθνών σχέσεων που έχουν χρόνια να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα , εμπειρικοί αναλυτές που έχουν «κολλήσει » στα παλιά και άλλοι ) …. πολλοί εξ αυτών , κάνουν ένα τεράστιο λάθος νομίζοντας ότι η Τουρκία απομονώνεται συνδεδεμένη στο άρμα του Κατάρ . 

Το Κατάρ φιλοξενεί τη μεγαλύτερη αμερικανική αεροπορική βάση στην περιοχή, που είναι και έδρα της αμερικανικής στρατιωτικής διοίκησης της Μέσης Ανατολής. Τι σημαίνει αυτό? Η Αμερική ( με την στρατηγική απομόνωση του Κατάρ ) στρέφεται εναντίον της χρηματοδότησης του εξτρεμισμού – όλα τα στοιχεία πράγματι υποδεικνύουν KAI το Κατάρ – προκειμένου απλά να στρέψει τις ροές χρημάτων προς τις δυνάμεις που στηρίζουν την δημιουργία Κουρδικού Κράτους. Η εξέλιξη όμως αυτή – απομόνωση του Κατάρ – θα υποχωρήσει γρήγορα αφού οι χώρες του Κόλπου έχουν περισσότερα συμφέροντα να παραμείνουν ενωμένες. Σε μερικούς μήνες – που θα έχει αρθεί το εμπάργκο στο Κατάρ – οι Τουρκία θα ¨βγει¨ με στυλ πρωτοπαλίκαρου και αντίπαλου δέους της Σαουδικής Αραβίας . 

Όμως οι ΗΠΑ ( εξαιτίας της Ρώσικης Αρκούδας ) θα προχωρήσουν – ολοκληρώσουν την δημιουργία του Κουρδικού Κράτους . Προκειμένου λοιπόν να αμβλύνουν τις αντιδράσεις της «νέας Τουρκίας » που θα χάσει ένα κομμάτι από το έδαφός της και έχει ¨ καλές σχέσεις με την Ρωσία ¨, θα κάνουν οι μεγάλοι παίκτες , ¨τα στραβά μάτια ¨ στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο και στην Μεσόγειο , στην οποία πλέον θα έχουν πρόσβαση από τον κόλπο που βρίσκεται ΒΑ της κατεχόμενης Κύπρου. 

Στην νέα αυτή φάση των Τουρκικών Προκλήσεων η Τουρκία θα διαπιστώσει , ότι η προστάτιδες δυνάμεις τις Ελλάδας , δεν ενδιαφέρονται εάν κάποια νησιά του Αιγαίο ( ή η Θράκη ) περάσουν στην Τουρκία – αφού εξ ανατολών έχει χάσει εδάφη για το Κουρδιστάν . Έχει συνεπώς ήδη ενεργοποιηθεί η δυναμική εκείνων των εξελίξεων που θα φέρει πραγματικά πλέον στο παρά πέντε τα πράγματα για μια «Ελληνοτουρκική » σύρραξη . 

Εμείς σας προειδοποιούμε , εσείς ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΊΤΕ !! … συνεχίζεται !!! 

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

omada.h.policing@gmail.com

Σχόλια