Η ΕΝΝΟΙΑ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΣΙΑ…ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ (video)


Η ΕΝΝΟΙΑ "ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ" ΚΡΥΒΕΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΥΣΙΑ...ΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ (video) 

 Διαβάζοντας μερικά από τα σχόλια στο προηγούμενο άρθρο με τον Πύργο Grenfell, διαπίστωσα ότι πάρα πολλοί αναγνώστες μας έχουν ήδη καταλάβει αυτά που γράφουμε στα Κατοχικά Νέα για τις ανθρώπινες θυσίες και τον τρόπο που γίνονται μέσα από την ιστορία του ανθρωπίνου γένους. 
Ορισμένοι από τους αναγνώστες μας είναι τόσο σοκαρισμένοι που αντιδρούν με ακραία σχόλια για το φαινόμενο των θυσιών, ιδίως με αυτό του Πύργου στο Λονδίνου, προγραμματισμένο ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων του επαναστάτη, Τρομπέτα. 

 Μια μικρή επεξήγηση για την έννοια του "Ολοκαυτώματος" και την σημασία της, θα βοηθούσε καλύτερα στην κατανόηση ενός αρχαίου φαινομένου των ανθρωπίνων θυσιών. Μιλάμε για μια τελετουργική θυσία με το ολοκαύτωμα δεκάδων ή εκατοντάδων ατόμων που θα πρέπει να χάσουν την ζωή τους ομαδικά. Οι Ναζί δεν έκαιγαν τυχαία τους εβραίους και άλλους φυλακισμένους στους φούρνους τους. Ο ΒΠΠ είναι η μεγαλύτερη μαζική θυσία ψυχών που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα. 

 Ο χαμός των ζωών είναι η τροφή και ενέργεια μαύρων οντοτήτων που ζουν από εμάς. Οι ταινίες με τον Χάρυ Πότερ τα έχουν δείξει όλα αυτά. Ο Πύργος του Λονδίνου με την πυρκαγιά να ξεσπά γύρω στις 00.50 το πρωί, την στιγμή που μικροί και μεγάλοι κοιμούνται, δεν μπορεί με κανέναν τρόπο να θεωρηθεί ατύχημα!!! 

 Μας έδειξαν ψυγεία και διάφορα άλλα ηλεκτρικά μέτρα ασφαλείας που δεν θα λειτουργούσαν σωστά και τα δικαιολόγησαν σαν την αιτία της πυρκαγιάς, γιατί όμως;;; Για σκεφτείτε λίγο γιατί η πυρκαγιά δεν ξεκίνησε στις 12 το μεσημέρι όταν τα ψυγεία είναι στο φόρτε τους;;; 

Γιατί η πυρκαγιά έκανε την "εισβολή" της στις 00.50 το πρωί όταν σχεδόν όλοι οι ένοικοι του φλεγόμενου Πύργου έβλεπαν όνειρα;;; 

Ποιες είναι οι πιθανότητες άραγε του ξεσπασματος μιας πυρκαγιάς την ώρα που οι άνθρωποι, μόλις έπεσαν στον βαθύτερο ύπνο;;; 

Πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις θυσιών οι μαύροι αφήνουν και μια υπογραφή πίσω τους!!! Αφήνουν τα αποτυπωματά τους αλλά το προγραμματισμένο ανθρώπινο μυαλό δεν θέλει να την δεί!!! Δεν βολεύει τα στενόμυαλα ανθρωπάκια μια ομαδική περίπτωση θυσίας στα γενέθλια του προέδρου μιας υπερδύναμης. 

Δεν το βολεύει το ανθρώπινο μυαλουδάκι η σκέψη της θυσία του, γιατί αυτά γίνονταν μόνο τον μεσαίωνα, ενώ στον πολιτισμένο κοσμο τους, οι άνθρωποι είναι ένα βήμα πιο μπροστά απο τον μεσαίωνα. 

Σε άλλα άρθρα έχουμε γράψει και αποκαλύψει ότι η μαυρη ελίτ σε αυτόν τον κόσμο κατέχει υπερσύγχρονα όπλα προηγμένης τεχνολογίας. Αυτό σημαίνει ότι έχουν πρόσβαση και στην τεγνολογία των ΑΤΙΑ. Είδαμε σε άλλο άρθρο, τον βομβαρδισμό στην κηδεία στην Καμπούλ, στο Αφγανιστάν που τα ΑΤΙΑ δολοφόνησαν 80-90 άτομα. 

 Στην περίπτωση του Πύργου Grenfell, πριν από από περίπου δυο εβδομάδες, έχουμε ένα νέο Ολοκαύτωμα στο Δυτικό Λονδίνο, όπου έχασαν τη ζωή τους δεκάδες άνθρωποι. Στις εικόνες σβησίματος της πυρκαγιάς βλέπουμε την εμφάνιση ενός ΑΤΙΑ...να καταγράφει τις εικόνες καταστροφής του Ολοκαυτώματος... 

Δείτε το βίντεο με το ΑΤΙΑ KORAKS 

Σχόλια