ΤΟ ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙ ΤΟΥ ΣΑΚΑΤΗ ΑΞΙΑΣ 8,5 ΔΙΣ…


ΓΛΥΚΙΖΕΙ ΕΕΕΕ;;; ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΝΟ!!!! 

 Θα σας χαλάσω λίγο την αποψινή γλύκα…τουλάχιστον για αυτους ΤΟΥΣ βολεμένους ελληνόφωνους σκληροπυρηνικούς εραστές της εγκληματικής «ελληνικής» κυβέρνησης!!! 

 Και όμως οι απατεώτες οδήγησαν τον ένδοξο αυτό λαό από το ένα ψέμα στο άλλο οδηγώντας τον στην απόλυτη λήθη και τον εξεφτιλισμό του. Τον οδήγησαν συστηματικά εδώ και δεκαετίες στον οικονομικό του εγκλωβισμό για να αρπάξουν όλη την περιουσία μας…η εγκληματική ΕΕ με τους κουκουλοφόρους προδότες Παπανδρέου, Παπαδήμους μας παράδωσαν στους Ναζί της Γερμανίας σε μια ιστορική επανάληψη και κατάληψης της χώρας μας.. 

 Η απάτη του γλυφιτζουριού των 8,5 δις είναι τόσο απλή και για αυτό δεν θα την καταλάβει σχεδόν κανείς σας!!! Στο άρθρο αυτό θα δούμε ότι ο μέσος έλληνας δεν έχει ακόμη μυριστεί τίποτα!!! Διαβάστε λοιπόν πόσο απλά θα συνεχίζουν να μας ληστεύουν και εμείς προς το παρών θα γλύφουμε το γλυφιτζούρι του σακάτη. 

 Ο σακάτης συμφώνησε με την κυρία Τσακαλωτού… μετά το χρωματιστό γλέντι στα νταρκ ρουμ τόσων σεξουαλικών ελεύθερίων, περίσσιων σάλιων και σκισμένων παχών εντέρων… να μας δωσουν και εμάς το γλυφιτζούρι αξίας 8,5 δις για να μην διαμαρτυρόμαστε…!!! Έχεις αναρωτηθεί αν το γλυφιτζούρι αυτό πραγματικά υπάρχει και δεν είναι όλα όσα σου έχουν αρπάξει από τις τσέπες τόσα χρονάκια;;; 

 Είμαστε σίγουροι ότι το γλυφιτζούρι δεν είναι εικονικό… ώστε να μας αρπάζουν το πραγματικό χρήμα που αναπαράγουμε στην χώρα μας, με όλες τις εφορίες και περικοπές που φάγαμε την τελευταία δεκαετία των μνημονίων;;; Έχουμε αναρωτηθεί πόσα δις μας έχουν ήδη αρπάξει και ποιο είναι το μέγεθος της καταστροφής της ελληνικής οικονομίας από τους Ναζί;;; 

Είμαστε τόσο ηλίθιοι να πιστεύουμε ακόμη οτι μας βοηθούν οικονομικά την στιγμή που η χώρα έχει βουλιάξει;;; Ενώ αυτοί πατάνε το κουμπί και βγαίνει μια χοντρή στην εικόνα του τραπεζικού λογαριασμού….ο έλληνας πληρώνει με αίμα όλα αυτά που του έχουν αρπάξει οι τράπεζες… οι ναζί και οι ελληνόφωνοι κουκουλοφόροι!!! Μην ξεχνάμε ότι η πουστιά τους δεν έχει όρια και μας την προβάλουν και σαν νίκη!!! 

 Με ένα εικονικό χρεος αγνώστου μεγεθους, φορτώθηκε στις πλάτες του έλληνα για να τον ρημάζουν!!! Δεν έχουν κανένα λόγο και κανένα σκοπό να μειώσουν το χρέος μας όπως οι ίδιοι αναφέρουν ότι συμφώνησαν να γίνει στο μέλλον σαν προυπόθεση της δέσμευσης του γλυφιτζουριού των 8,5 δις. 

 Ο έλληνας δεν έχει ακόμη καταλάβει ότι η δημιουργία του χρέους είναι ο μόνος τρόπος για να αρπάζουν το βιος των λαών…ώστε να συνεχίζουν να τον κλέβουν συστηματικά στον αιώνα τον άπαντα… 

 Εμείς ας συνεχίσουμε να γλύφουμε και ας έχει προπολλού αρχίσει να ξυνίζει… 

KORAKS 

Σχόλια