Η μισή αστυνομία της Ελλάδας στην Αθήνα των άβατων , της τρομοκρατίας , των κυκλωμάτων και της εγκληματικότητας , δεν μπορεί και δεν φτάνει .


Τι ακριβώς συμβαίνει ; Ελπίζαμε με την αναδιάρθρωση να ενεργοποιηθούν εκείνες οι δομές που θα άλλαζαν τελείως το τοπίο …. αλλά μείναμε με την ελπίδα για άλλη μια φορά . Όλοι γνωρίζουμε τι έγινε τελικά και γιατί γίνεται . Κάποιοι μάλιστα πρεσβεύουν ότι αποδομείται σκόπιμα η αστυνομία εκ των έσω , προκειμένου να ¨χαλάσει η εικόνα της τωρινής κυβέρνησης ¨ από κάποιους . 

Εάν συμβαίνει αυτό , χρειαζόμαστε ψυχίατρο επειγόντως . Δείτε την μεγάλη εικόνα του προβλήματος κύριοι και , ξυπνήστε επιτέλους . Δεν μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες αστυνομικοί στην Αττική και να υποφέρουν , ενώ παράλληλα να αυξάνονται τα άβατα και οι ¨προβληματικές περιοχές ¨ 

 Είναι έγκλημα κατά της κοινωνίας να μην μπορούμε να αναπροσαρμόσουμε το δομικό σύστημα προκειμένου να μην υφίσταται αυτή η αντίθεση επιτέλους . Είναι παράλογο να παραμένουμε εγκλωβισμένοι στην ίδια «επαναληπτικότητα» , κάνοντας κύκλους γύρω από τα προβλήματα. Κανείς στην ουσία – φαίνεται – να μην ενδιαφέρεται για την αστυνόμευση αλλά , το πως θα την εκμεταλλευθεί για μικροπολιτικούς , ιδιοτελείς , «επιχειρησιακούς » και επιχειρηματικούς λόγους . 

Δεν αντιλαμβάνεστε όμως και κάτι πολύ σοβαρότερο !! Η κοινή γνώμη – καιρό τώρα – βλέπει πλέον καθαρά , αυτό το οξύμωρο σχήμα , αυτήν την αντίθεση και τη ¨διαχρονική ανικανότητα ¨ και μέρα με την ημέρα της αποδίδει σκοπιμότητα Παράλληλα όμως αναγνωρίζει ότι , ο τελευταίος που φταίει για όλη αυτήν την ¨προβληματική κατάσταση ¨ που απειλή το αίσθημα ασφαλείας της κοινωνίας με καταστροφικές συνέπειες , είναι ο αστυνομικός . Καλούμε τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ να βγει , «πιο μπροστά » . 

Ίσως , είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει «αστυνομία και κοινωνία » καλύτερα απ όλους . σημ . Χαιρετίζουμε την εκδήλωση με θέμα «Ανοιχτές και Ελεύθερες Πόλεις» που θα πραγματοποιηθεί από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017, στις 18:00, στην πλατεία Εξαρχείων . Να καθιερωθεί και να ¨μπουν¨ κι άλλοι φορείς στο «παιχνίδι » . 

Να είμαστε όλοι εκεί !!  
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 
omada.h.policing@gmail.com

Σχόλια