«Κατέβασαν» οι Ρωσσοι με s-300 πολεμικό αεροσκάφος της Αμερικής ;


Νέα του κόσμου σήμερα, 22 Ιουνίου. Σήμερα έγινε γνωστό ότι η ρωσική αμυνα με S-300 στη Συρία άνοιξαν πυρ σε ένα άγνωστο αντικείμενο, πιθανώς για μη επανδρωμένο αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ EQ-4 «Global Hawk 
 Πρώτον το S-300 (και, ενδεχομένως, S-400) εριξαν έναν πύραυλο προς την κατεύθυνση της Μεσογείου, (δήλωσε στους χρήστες του Διαδικτύου οι οποίοι έχουν γίνει οι μάρτυρες) που μου είπε απλά ότι το ρωσικό σύστημα κατεριψε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο πάνω από τη Μεσόγειο, με ένα πύραυλο που απελευθερώθηκε από τη στρατιωτική βάση στην Ταρτούς. 

 Πηγές εμπιστευτικών πληροφοριών στο Πεντάγωνο ανέφεραν ότι ήταν ενα αμερικανικο μη επανδρωμένο αεροσκάφους EQ-4 «Global Hawk» – αυτό είναι το μεγαλύτερο μη επανδρωμενο της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ. Είναι γνωστό ότι στο αμερικανικο πλοίο που βρισκεται κοντα υπάρχει ένα μοναδικό σύστημα που παρέχει απρόσκοπτη επικοινωνία και το συντονισμό του έργου των διοικητών των μαχητών και των drone . 

 Το κόστος αυτου του drone ξεκινά στα 131-222 εκατομμύρια δολάρια, το σύστημα επικοινωνίας του αγγιζει τα 22 εκατομμύρια. Έτσι η Ρωσία ξεκίνησε μια δαπανηρή διαδικασια ως αντίποινα για την καταρριψη των αεροσκάφων του συριακού στρατού. Το Πεντάγωνο για το θέμα αυτό κρατά ακόμα μια βαθιά σιωπή.
pronews

Σχόλια