Ξένος τύπος: Βράζει και ζέχνει η Αθήνα από τα βουνά σκουπιδιών!


Ξένος τύπος: Βράζει και ζέχνει η Αθήνα από τα βουνά σκουπιδιών 

 «Η Αθήνα βράζει και ζέχνει από την ζέστη. Μετά από μια πενθήμερη απεργία από τους σκουπιδιάρηδες σχεδόν σε κάθε γωνιά στους δρόμους της πόλης υπάρχουν βουνά από σκουπίδια. Οι θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών Κελσίου δημιουργούν μια αφόρητη μυρωδιά από τους σωρούς σκουπιδιών και της ατελείωτης βρωμιάς. Η απεργία των σκουπιδιάρηδων γίνεται επειδή έχουν μια προσωρινή σύμβασή που λήγει τον Ιούλιο, ενώ το ελληνικό κράτος τους είχε υποσχεθεί ένα συμβόλαιο. Η χώρα δεν προσλαμβάνει νέους δημοσίους υπαλλήλους, καθώς τα μέτρα λιτότητας που έχει πάρει η κυβέρνηση, δεν το επιτρέπει.» 

ΚΟΡΑΞ… Οι σκουπιδιάρηδες θα μπορούσαν να κάνουν την απεργία τους πολύ εξυπνότερα! Και να τραβούσαν και την προσοχή όλου του κόσμου μαζεύοντας τα σκουπίδια από τους δρόμους της Αθήνας και αδειάζοντας τα μπροστά από την Βουλή των «Ελλήνων». 

 Δυστυχώς, όταν το μυαλό το σπείρανε όσοι προλάβαν πήρανε! Αν είχαμε σαν λαός λίγο μυαλό στην χώρα του Ωχ αδελφέ θα τους είχαμε στείλει στον αγύριστο…Τώρα μας στέλνουν οι βολεμένοι πολιτικοί μαζί με τα κομματόσκυλα τους. Μην ενοχλείστε όμως, όλο και κάποιος άλλος θα λύσει τα προβλήματα μας… Ντροπή μας να είμαστε τόσο ανίκανοι να λύσουμε τα πιο απλά προβλήματα που απασχολούν μια «σύγχρονη» κοινωνία!! 

ΚΟΡΑΞ 

Σχόλια