ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ….!!!


ΜΑΘΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΓΑΠΑΣ….!!! 

 …μ’ αγαπά δεν μ’ αγαπά…!!! Μάλλον δεν μ’ αγαπά καθόλου…και ας μαδάω την μαργαρίτα… Μια εισαγωγη προς τα νεαρά ελληνόπουλα θα χρειαστεί, γιατί μάλλον δεν έχουν μάθει τις παιδικές συνήθειες των ελλήνων του παρελθόντος. Δεν προλαβαίνουν να τις μαθουν γιατί δεν βγαίνουν έξω να μαζέψουν μαργαρίτες… γιατί σκοτώνουν εικονικούς εισβολείς στις οθόνες τους… 

Παλιά μαδούσαμε τα πέταλα των άγριων μαργαριτών γιατί θέλαμε να μάθουμε αν πραγματικά η κοπελιά μας αγαπούσε…μέχρι εκεί έφτανε η «πονηράδα» μας αθώοι καθώς είμασταν. Έλα όμως που οι καιροί αγρίεψαν και όλοι αυτοί που αγαπήσαμε, πρόδωσαν την αγάπη μας. 

Και δεν έφτανε μόνο η απόρριψη μας αλλά πρόδωσαν την ανάγκη μας να ζούμε ελεύθεροι με όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον… οι εραστές κατακρεούργησαν το μέλλον μας και αυτό των παιδιών μας, σε μια σχέση υποταγής και εξεφτιλισμού. Μάθαμε μόνο να αγαπάμε τον εχθρό μας…με ένα αφελή και παιδιακίστικο τρόπο… τον ερωτευτήκαμε και ο εχθρός ντυμένος σαν την νέα αγαπητικιά μας… με χάχανα και λάχανα… με ναζάκια…και φιλάκια…με υποσχέσεις πριν τον γάμο ώστε να μας ψήσει το ψάρι στα χείλια μετά την παντρειά του τρόμου. 

 Το θρίλερ των ελλήνων εραστών δεν είναι τίποτε άλλο από ένα σενάριο τρόμου σκηνοθετημένο απο τον πονηρό εχθρό σαν κουτσαβακι με άσχημες προδιαθέσεις… Τον εμπιστευτήκαμε συναισθηματικά και ανοίξαμε την καρδιά μας στον νέο έρωτα…τον σπιτώσαμε και του δώσαμε όλη μας την αγάπη. Τον ερωτευτήκαμε αχαλίνωτα ζώντας έναν καλοκαιρίατικο παιδιακίστικο έρωτα…Τύφλα μας… 

 Έμαθες τον εχθρό σου να αγαπάς, υποτιμώντας τα ιδανικά σου και χάνωντας τον αυτοσεβασμό σε έναν αποτυχημένο έρωτα που θα πρέπει βάλεις άμεσα ΤΕΛΟΣ!!! Ποτέ δεν είναι αργά να απαλαγείς από εχθρούς, μεταμφιεσμένους σε συμφεροντολόγους εραστές αγνώστων σκοπών μετά από τόσο ξεμασκάρεμα. 

ΚΟΡΑΞ για τα Κατοχικά Νέα 

Σχόλια