Πέθανε ο μεγαλύτερος Σαουδάραβας έμπορος όπλων Kashoggi, σε ηλικία 81 ετών….!!!


…την στιγμή που η περιοχή φλέγεται… 

 …αν το πεδίο μιλούσε… θα μας μιλούσε μόνο με αριθμούς, με γεγονότα και με προσωπικότητες που κερδίζουν από το χαμένο αίμα αθώων λαών, πεθαίνουν στο Σίτι την στιγμή που η περιοχή της Σαουδικής Χερσονήσου αναφλέγεται και όλες οι πλευρές θα χρειαστούν νέα όπλα!!! 

 Αυτή εδώ είναι και η κωδική γλώσσα του πεδίου όπως την εξηγεί εδώ και πολλά χρόνια το Κατοχικά Νέα…. 

Αλλά ας διαβάσουμε μαζί την γραμμική είδηση και τον θάνατο ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους όπλων στον κόσμο που απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών!!! 

«Ο Σαουδαραβας έμπορος όπλων, ο Αντνάν Kashoggi απεβίωσε στην ηλικία των 81 ετών στο Λονδίνο. Αυτό δήλωσε η οικογένειά του την Τρίτη και το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA. Ο Kashoggi, ο οποίος έπασχε από τη νόσο του Πάρκινσον, ήταν στη δεκαετία του ογδόντα ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ονόματα του διεθνούς τζετ σετ. 

Έγινε γνωστός κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου με επικερδείς συμφωνίες αξίας περίπου 2 – 4 δις $. Ο Kashoggi μεσολάβησε συχνά στις συναλλαγές μεταξύ των κατασκευαστών όπλων των ΗΠΑ και της κυβέρνησης της Σαουδικής Αραβίας. Ειδικά με την Lockheed, έκλεισε τις μεγαλύτερες συμφωνίες. 

 Ο επιχειρηματίας ο οποίος σπούδασε στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, ήταν ιδιαίτερα γνωστός με τις εξωφρενικές εμφανίσεις του και τον πολυδάπανο τρόπο ζωής του. Εμφανίστηκε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για τα πάρτυ του που διαρκούσαν μερικές μέρες. 

Προς τιμήν της Ελίζαμπεθ Τέιλορ, είχε καλέσει το ροκ συγκρότημα των Queen. Στη μετέπειτα ζωή του ο Kashoggi είχε οικονομικά προβλήματα. Το σούπερ λουξ γιοτ του, Nabila αγοράστηκε σύμφωνα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από τον Donald Trump, τον σημερινό πρόεδρο των ΗΠΑ.» 

 Ενώστε τις τελείες με την είδηση του θανάτου ενός από τους μεγαλύτερους εμπόρους όπλων….την ηλικία θανάτου του και το επάγγελμα του…την στιγμή που η Μέση Ανατολή φλέγεται αλλά και ποιος αγόρασε το γιοτ του εμπόρου όπλων!!! 

ΚΟΡΑΞ 

Σχόλια