ΣΟΚ! Κάνουν τον Ιούνιο μήνα του Ραμαζανιού – Τι αναφέρεται σε επίσημη απόφαση


Επίτροποι κομητείας στην Βόρια Καρολίνα ενέκριναν απόφαση, η οποία αναγνωρίζει τον Ιούνιο ως «μήνα του Ραμαζανιού». Ναι πολύ καλά διαβάσατε! Το Ισλάμ, η «θρησκεία-εργαλείο» της Νέας Τάξης, προκειμένου να προταθεί η Πανθρησκεία ως εναλλακτική πρόταση ειρήνης απέναντι στον ισλαμικό εξτρεμισμό και τις όποιες αντιδράσεις εναντίον του, γίνεται σταδιακά επίσημη θρησκεία στον δυτικό κόσμο και μάλιστα σε χώρες όπως οι ΗΠΑ. Πρόκειται για επιτρόπους στην κομητεία Mecklenburg. 

Με ψήφους έξι έναντι τριών ενέκριναν την απόφαση. Η απόφαση γράφει, μεταξύ άλλων: «Το Ραμαζάνι είναι μία ιερή περίοδος που τιμά την αποκάλυψη του Κορανίου στον προφήτη Μωάμεθ και ενθαρρύνει (σ.σ. επιβάλλει) την νηστεία, την προσευχή, τον συλλογισμό και την συνειδητοποίηση και ευγνωμοσύνη στον Αλλάχ. (…) 

Το Ραμαζάνι μα θυμίζει πως το Ισλάμ αποτελούσε πάντα κομμάτι της Αμερικής και οι μουσουλμάνοι έχουν συνεισφέρει στην χώρα μας, συμπεριλαμβανομένων εκείνους του διάσημου ακαδημαϊκού Omar Ibn Said». Τα σχόλια δικά σας! ΣΟΚ! Κάνουν τον Ιούνιο μήνα του Ραμαζανιού – Τι αναφέρεται σε επίσημη απόφαση - Εικόνα1

el.gr 
thesecretrealtruth

Σχόλια