Η Τραγωδία στην Αίγινα με τους ψαράδες είναι μια επανάληψη μέσα στο Μάτριξ...σας έχουμε τρελές αποδείξεις!!!


Η Τραγωδία στην Αίγινα με τους ψαράδες είναι μια επανάληψη μέσα στο Μάτριξ...σας έχουμε τρελές αποδείξεις!!! 

 Στα Κατοχικά Νέα προσεγγίζουμε την πραγματικότητα με ένα διαφορετικό τρόπο που λίγοι αναγνώστες προς το παρών εκτιμούν. Η Λογική είναι μια ροή πληροφοριών που αποδεικνύουν ως επί το πλείστων την ίδια ροή πληροφοριών με το ίδιο αποτέλεσμα...πράγμα περίεργο η λογική και η προσέγγιση της μέχρι όμως κάποιο σημείο. 

Σε αυτό το άρθρο θα σας αποδείξουμε ότι η εικονική πραγματικότητα στην οποία μέσα της ζούμε, παθαίνει βραχυκυκλώματα επειδή είναι μέρος ένος ηλεκτρομαγνητικού σύμπαντος και ακολουθεί κανόνες, μοτίβα ρωσικής ρουλέτας, βασισμένο επάνω στην χαμένη ενέργεια ανθρωπίνων ή άλλων ζωικών ψυχών. 

Στις 7 Ιουλίου εντοπίστηκε μέσα στο λιμάνι της Αίγινας μια νεκρή χελώνα που για άγνωστους λόγους πέθανε ή είχε πεθάνει λίγα 24ωρα πριν την τραγωδία με τον πνιγμό των δύο ψαράδων μετά από την σύγκρουση με την υδροφόρα. Εδώ θα διαβάσετε τα στοιχεία για την νεκρή καρέτα καρέτα μια σπάνια χελώνα που ζει στην χώρα του Φωτός την Ελλάς...βρέθηκε την ίδια μέρα νεκρή με τον πνιγμό των δύο ψαράδων από την Αίγινα... https://www.aeginaportal.gr/eidiseis/kathimerina/19080-thalassia-xelona-kareta-kareta-entopistike-nekri-sto-limani-tis-aiginas.html 

 Η χελώνα έχει διαδραματίσει έναν ιστορικά ιερό ρόλο για την εξέλιξη του πολιτισμού της Αίγινας καθώς έχει συμβάλει στην οικονομική ευημέρια της περιοχής για αιώνες. Στην Αίγινα βρίσκονταν και βρίσκονται ακόμη αρκετοί ναοί και μεγάλος πλούτος. Οι αρχαίοι Αιγινήτες ήταν τρανοί έμποροι και ταξίδευαν σε όλη την Μεσόγειο, το εμπόρευμα τους το αντάλλαζαν σε χελωνίδια νομίσματα που οι ίδιοι πρώτοι έκοψαν πριν 2.500-3000 χρόνια... για αυτό η χελώνα ήταν ιερή για τους Αρχαίους Αιγινήτες. 

 Πέρσι λοιπόν σε αυτο εδώ το άρθρο Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΧΕΛΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑσας θυμίσαμε ότι ο θάνατος της χελώνας και οι περσινοί νεκροί πάλι σε παρόμοιο θαλάσσιο δυστύχημα εμβολισμού ταχύπλοου επάνω σε επιβατικό δεν είναι τυχαία...

Πριν το τραγικό συμβάν βρέθηκε πάλι μια νεκρή καρέτα καρέτα που οι ντόπιοι μάλλον δολοφόνησαν και όπως συχνά κάνει ο νεοέλληνας δεν σεβάστηκαν γιατί έχουν αποκοπεί από την γλώσσα του Μάτριξ. Το Κατοχικά Νέα σας δήλωσε τότε οτι θα υπάρξει μια νέα ιστορική τροπή και επανάληψη στο Μάτριξ αν δεν σεβαστούμε τον ιερό χώρο που ζούμε...στην χώρα του Φωτός!! Διαβάστε το περσινό άρθρο αν σας ενδιαφέρει.  
Το άρθρο αυτό, γράφεται για να μείνει στην συνείδηση σας και να σας θυμίσει ποιοι είστε σαν λαός και πως θα πρέπει να δοξάζετε την ιερή σας γη και τα ζώα της!!! Θα πρέπει να σέβεστε τα αρχαία σύμβολα του τόπου μας, τα ζώα που οι αρχαίοι ύμνησαν γιατί αυτοί έγραψαν βαθιά μέσα στην μνήμη του Μάτριξ έννοιες όπως "ευημέρια και πλούτος" με την φυσική ύπαρξη της χελώνας αλλά και του συμβολισμού της!!! Δείτε την χελώνα επάνω στα χελωνίδια νομίσματα για να καταλάβετε τι ακριβώς πρόσφεραν οι χελώνες για εκατοντάδες χρόνια για τους αρχαίους έλληνες, σε όλη την Ελλάς. 

Οι Ελληνες συγραφείς της Μήτρας μάρκαραν την νομοτέλεια με ιστορικούς οικονομικούς και ηθικούς κύκλους για να θυμίζουν ποιοι έδωσαν τα φώτα σε όλο τον κόσμο.. 

Είστε ο μοναδικός λαός που έχτισε την δομή και την κατά λέξη γλώσσα του Μάτριξ, οι χελώνες έφεραν οικονομική ευημέρια μέσα στο ηλεκτρομαγνητικό σύμπαν καταγράφοντας βασικές ανθρώπινες καταστάσεις και έννοιες, όμως οι νεοέλληνες τις κυνηγούν και τις σκοτώνουν. Εαν συνεχίσουμε να είμαστε "αγράμματοι" και δεν αλλάξουμε την δόνηση της σκέψης μας ο κάθε νέος θάνατος της χελώνας θα είναι ένα βήμα πριν το επόμενο τραγικό συμβάν με ανθρώπινα θύματα. 

KORAKS

Σχόλια