Το χάος δεν είναι σκόνη να το βάλεις κάτω από το χαλί….


Το κακό συσωρευετε σαν την σκόνη και κάποια στιγμή πρέπει να την σκουπίσεις ….να το εκτονώσεις ! Κάτω από το χαλι αν το βάζεις συνέχεια τότε θα γίνει βουναλάκι …πάλι κάπου πρέπει να το πας ! 

 Σαν το λαχείο είναι η εκτόνωση του κακού από το χάος ..κληρώνει και γράφει ! Λόγοι και αιτίες πολλοί αλλά ασύνδετοι ..! 

 Το πεδίο δεν πρέπει να το εγκλωβίζεις πρέπει να το αφήνεις χαλαρό … για αυτό και όταν θες να προβλέψεις το χάος … να δεις μέσα στις άπειρες πιθανότητες γέννησής του δεν πρέπει ποτέ να είσαι προσδιορισστικος απόλυτα …εκεί είναι και η αλληγορία ..εννοείς χωρίς να εννοείς …! 

 Αφήνεις δηλαδή χώρο να εκδηλωθεί το φαινόμενο που έχεις ζωγραφίσει αχνά αλλά του δίνεις επιλογές να κάνει όποια στροφή θέλει … να παει και αλλιώς … μέσα από τον δικό σου καμβά της αλληγορίας ! 

 Όταν το πιέζεις είναι σαν να το βάζεις στην γωνία ..σαν να του λες ΤΟΛΜΑ … σαν να βάζεις έναν τοίχο σε μια εκδοχή του …σε αυτή την περίπτωση θα μπορουσαμε να πούμε … σαν να επιβάλεις έναν δρόμο …όπως το νερό το διώχνεις από τα χωράφια ..! 

Το κακό όμως είναι η ώρα του να βγει από το χαλί… Που θα χτυπήσει ; ποιος θα είναι ο «τυχερός»….; Ποιος έβαλε ..η ποια χώρα έχει βάλει το λιθαράκι της στην κληρωτίδα του χάους !

 Θα πω η Ισπανία … θα πω ότι το διάβασα στα μάτια ενός ταύρου ….! Θα πω ότι στην Ισπανία τα τραίνα έχουν αργήσει … και είναι εποχή κύκλου ! Θα πω το όνομα Ρενφε … Για να το πάω στην γωνία …εκεί που πλέον θα έχει άλλη έξοδο ..όπου μπορεί να κινηθει! Να παει όπου θέλει ..κακό μην γίνει … ας παει και στο βουνό δεν μας νοιάζει ..φτάνει η όρεξη για θυσία στον σκατοψυχη να μην μπορεί να περάσει ! 

Έχεις ξαναδεί κάποιον που «προλέγει» να είναι τόσο στοχευμενος; Σαν σφαίρα του ουρανού θα σκάσει μέσα στο Ουράνιο τόξο της τυχαιότητας και αυτά που εννοηθηκαν και χαράχθηκαν θα μοιάζουν αλλά δεν θα είναι ίδια … θα είναι εκεί όπως πρέπει να τα ενώσεις αλλά η δουλειά θα έχει γίνει …. ! 

Stranger…

Σχόλια