Το Bitcoin "χτυπά" τα $ 3,000 - Την υψηλότερη τιμή ποτέ, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Stranger με το ελληνικό νόμισμα....


Το Bitcoin "χτυπά" τα $ 3,000 - Την υψηλότερη τιμή ποτέ, κανείς όμως δεν κατάλαβε τι εννοούσε ο Stranger με το ελληνικό νόμισμα...πριν λίγα χρόνια. 

Έπεσαν τότε οι προδότες με δόλιο τρόπο επάνω στο ελληνικό κρυπτονόμισμα και τον Stranger για να καταστρέψουν την τελευταία ελπίδα του έλληνα να απελευθερωθεί ειρηνικά. 

Οι ευκαιρίες δεν είναι πολλές γι αυτό καλό θα ήταν να αντιδράσουμε συλλογικά και άμεσα. Διαβάζωντας τις είδησεις για την τιμή του Bitcoin να έχει φτάσει στο υψηλότερο επίπεδο ποτέ, θα έπρεπε να θρηνούμε ομαδικά για την χαμένη ευκαιρία που μας δώθηκε να απελευθερωθούμε από την μέγγενη του ευρώ.  
Το Bitcoin, το μεγαλύτερο ψηφιακό κρυπτο-νόμισμα αυξήθηκε σε τιμή και έφτασε τα $ 3200. Σημείωσε μια αύξηση άνω του 15% σε σύγκριση με την προηγούμενη ημέρα. Προφανώς οι επενδυτές έχουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη για το μέλλον του κρυπτο-νομίσματος αλλά επίσης και για άλλα. 

Η συνολική κεφαλαιοποίηση στην αγορά του bitcoin αυξήθηκε σε πάνω από $ 50 δισεκατομμύρια. Η τιμή σε ευρώ για ένα Bitcoin είναι τώρα περίπου € 2700, -. 

KORAKS 

Σχόλια