ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!


ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ!!!

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ;;; 

Η κατάσταση στην Ισπανία και, κυρίως, στην περιοχή η οποία βρίσκεται η Βαρκελώνη βρίσκεται υπό μεγάλη πίεση. Λόγω της του αναμενώμενου δημοψηφισματος για την ανεξαρτησία της Καταλονίας! 

 Αν υπάρχει ένα μεγάλο θερμό θέμα που κατακαίει την Ισπανία το κατακαλόκαιρο αλλά εδώ και μερικές δεκαετίες, είναι η μεγάλη επιθυμία της ανεξαρτησίας της Καταλονίας με πρωτεύουσα την Βαρκελώνη. Το κέντρο της καλοκαιρινής τρομοκρατίας! Τυχαίο το γεγονός;;; 

 Την 1η Οκτωβρίου θα διεξαχθεί το δημοψήφισμα για την ανεξαρτησία της και η ισπανική κυβέρνηση θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να την εμποδίσει!!! Δεν συμφέρει την Ισπανία αλλά ούτε την Ευρώπη η ανεξαρτησία των περιοχών που βρίσκονται κάτω από τον οικονομικό βούρδουλα της ΕΕ και των Τραπεζιτών! Καταλαβαινετε σίγουρα που το πάω... 

 Η Βαρκελώνη είναι η πρωτεύουσα της Καταλονίας, μια αυτόνομη περιοχή στην Ισπανία που δεν θέλει τίποτα περισσότερο από την ανεξαρτησία της από την Ισπανία. Και ξαφνικά ούτε δυο μήνες πριν την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος βάφεται η πρωτεύουσα της Καταλονίας στο αίμα! Οι Καταλανοί θέτουν στο δημοψήφισμα την εξής ερώτηση : 

"Θέλετε η Καταλονία να είναι ένα ανεξάρτητο κράτος υπό ένα δημοκρατικό καθεστώς;" 

 Αυτό λοιπόν θα είναι το μεγάλο ερώτημα που θα πρέπει να απαντήσουν οι καταπιεσμένοι Καταλανοί απο το βασίλειο και τον οικονομικό φασιστικό οργανισμό, που ονομάζεται ΕΕ. Αν οι Καταλανοί δεν δειλιάσουν σαν και εμάς, μετά απο τόση καταπίεση και τόση μαζική τρομοκρατία (Επάνω στις ημερομηνίες της Σιών) θα πάρουν την εθνική κυριαρχία τους στα χέρια τους!!! 

Εάν αγαπάνε την ελευθερία τους, την εθνική κυριαρχία και ανεξαρτησία τους θα γράψουν την ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥΣ, ελεύθεροι από την κρατική τρομοκρατία των μυστικών λεσχών και του Ισπανικού βασιλείου! 

 Ας απαντήσουν την 1η Οκτωβρίου στο εκλογικό τμήμα αν θέλουν να είναι ελέυθεροι και ας πέφτουν άσπρα φορτηγάκια των παρακρατικών υπηρεσιών επάνω τους. 
 Σκέφτειτε για λίγα λεπτά ποιος θα μπορούσε πραγματικά να επωφεληθεί από την οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση στην Βαρκελώνη, 40 ημέρες πριν το δημοψήφισμα και γιατί η ισπανική κυβέρνηση ήθελε πριν το μακελειο να το εμποδίσει;;; 

KORAKS 

Σχόλια