ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ


ΓΕΜΑΤΟ ΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ 

Από την αρχή αυτού του έτους έχουν γίνει τρομερά δυστυχήματα με λεωφορεία να φλέγονται και να κάνουν κάρβουνο παιδάκια ή σπουδαστές σχεδόν σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. 

Στην Ιταλία είχαμε το Πρώτο Μεγάλο Ολοκαύτωμα του έτους, αν το θυμάστε, είχαμε το λεωφορείο με τους Ούγγρους σπουδαστές σε ηλικία 16-18 ετών που έπεσε σε ένα πυλώνα και κατέληξε σε κάρβουνα...ΕΔΩ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ και στον ΚΟΡΑΚΑ

Φυσικά σαν Κατοχική ομάδα ερευνήσαμε τον πρωινό κώδικα (18) που έβγαλε το Μάτριξ που ελέγχεται προς το παρών απο τον Μαύρο, μέσα στο δικό του θυσιαστήριο, έναν ανοιχτό και τεράστιο ορνιθώνα ενέργειας να δίνει 18 τραυματίες. Επειδή δεν του βγήκε η χθεσινή συγκομιδή στο λεωφορείο στην Ρώμη και δεν κατάφερε να αρπάξει την παιδική αθώα ενέργεια των παιδιών, δυστυχώς θα περιμένουμε άλλη επίθεση του Μαύρου σε λεωφορείο που μεταφέρει παιδάκια ή μεγάλους που συντροφεύουν παιδάκια.

 Σας έχουμε εξηγήσει πάρα πολλές φορές ότι πριν αφήσετε τα παιδιά σας να μπούν σε εκδρομικό ή σχολικό λεωφόρειο να κάνετε έναν αγιασμό ή οποιαδήποτε άλλη προσευχή στον Χριστό ή τους Αρχάγγελους για την προστασία τους απο τον Μαύρο και τις σκοτεινές δυνάμεις του. 

KORAKS 

Σχόλια