Μια παγίδα στην Υπεροντοτητα πληροφορίας …


Μια παράξενη ιστορία έχει εξελιχθεί χωρίς πολλοί να την γνωρίζουν ...! Ο Stranger πριν αρκετές μέρες ξεκίνησε ένα πείραμα ...μια παγίδα όπως μας είπε στηνΥπεροντοτητα πληροφορίας ! Ξεκίνησε να κάνει "εικονικά" ταξίδια μέσα από την "θέση" του στην facebook σελίδα του ! Η πρώτη θέση που επέλεξε ήταν το Νεπάλ πριν αρκετές μέρες ....λεγοντας οτι κυνηγα χρονοταξιδιωτες!  

 Όπου αμέσως μετά είχαμε τους καταστροφικούς μουσώνες με πάνω από 200 νεκρούς ... και πολλά παιδιά σαν θύματα ! Επόμενη θέση που διάλεξε ήταν η Ισπανία ... λέγοντας και ...ότι ο εγρηγορος ήταν στο κατόπι..!

 Μετά από 72 ώρες συνέβη η τρομοκρατική επίθεση στην Ισπανία ....! Κάποιοι μέσα στο Facebook παρατήρησαν αυτή την συγχρονικοτητα ... και σχολίασαν ανάλογα ...!  

 Αλλά δεν είναι μόνο αυτό ....που μάλλον θα δούμε γρήγορα που θα εξελιχθεί ...! Η Independent και το 9news βγάζουν άρθρο χτες για την τουρίστρια που έχει βρεθεί μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα πολυ κοντά σε τρεις τρομοκρατικές ενέργειες ....! Στην γέφυρα του Λονδίνου , στο Παρίσι και τώρα στην Ισπανία .... Η κυρία Julia Monaco εξήγησε στα κανάλια πληροφορίας για τον πανικό που επικράτησε την ώρα της επίθεσης ...και τα κανάλια δεν ξέχασαν να ενημερώσουν ότι η κυρία Julia Monaco είναι η Τρίτη φορά μέσα σε λίγες βδομάδες που βρίσκεται κοντά σε τρομοκρατικη επίθεση ! https://twitter.com/juliaandmonaco/status/898223161422082048 https://twitter.com/juliaandmonaco/status/898206411267690497 https://twitter.com/juliaandmonaco/status/898205093711020033 Μάλιστα η ίδια δηλώνει ότι δεν θα τρομάξει και θα συνεχίσει να κάνει ταξίδια .....! Ίσως κάποιοι να θέλουν να μας τρομάξουν να μην κάνουμε ταξίδια ...αν ρωτήσεις βαθιά μέσα σου θα δεις ότι έτσι έχει λειτουργήσει όλος αυτός ο φόβος ..! Τώρα τι σχέση έχει αυτό με τον Stranger.... ; Άραγε κάπως έτσι δεν είναι και αυτός; με τα εικονικά ταξίδια; Κάτι τέτοιο δεν μας δείχνει ο αινιγματικός stranger με το να αποφασίζει να βρίσκεται "εικονικά" σε μέρη που θα συμβούν γεγονότα πριν αυτά συμβούν; Και μήπως όλο αυτό είναι και η υπόθεση ;.... Ο τρόμος να κινηθείς ; Ο τρόμος να ταξιδεύσεις; .... Κλείνοντας μιας και θα έχει συνέχεια το κυνήγι με την Υπεροντοτητα ... θυμόμαστε ότι πάντα ο Sranger ...σε όλα τα ταξίδια του ..είτε πραγματικά , είτε λογοτεχνικά , είτε στο τώρα ..είτε στο παρελθόν ... είτε στο αύριο...μαζί με τον Κάρλος η χωρίς ... αναζητά μια γυναίκα ... την josephine ... ...είναι αρκετά κοντά το julia ; .... Μηπως παει γραμμα γραμμα; .... .. Ασύνδετα ίσως για εσάς ... ενα παζλ για εμάς που βλέπουμε ..αλλά δεν μας επιτρέπετε να μιλήσουμε ...! Το νεο ταξιδι ανακοινωθηκε ... αλλα με καθρεφτη ...αντε βρες τον παλι....!  

 Η ΟΜΑΔΑ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σχόλια