ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΣΤΟ ΝΑΓΚΑΣΑΚΙ... ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΘΡΕΦΤΗ


Σαν σήμερα ο Αμερικανός στρατός έριξε την δεύτερη ατομική βόμβα επάνω στο Ναγκασάκι δολοφονώντας 150.000 ανθρώπους. Οι περισσότεροι ήταν άμαχοι. Επί τόπου σκοτώθηκαν πάνω από 20.000 στρατιώτες και 78.000 άμαχοι. 

Οι αγνοούμενοι ξεπέρασαν τις 13.000 και οι βαριά τραυματίες τις 10.000. Επειδή οι μαζικές δολοφονίες σαν τα ολοκαυτώματα δεν γίνονται τυχαία αλλά επάνω σε συγκεκριμένες ημερομηνίες η επίθεση στο Ναγκασάκι στις 9 Αυγούστου, ήταν ο καθρέφτης της 6ης. 

Αυτήν την ημέρα έκαψαν μονομιάς με τις βόμβες τους δεκάδες χιλιάδες πολιτές και στρατιώτες, μια πρωτόγνωρη μαζική θυσία που οι επιστήμονες της μαύρης ελίτ δεν είχαν ξανά εφαρμώσει ποτέ πριν στην ιστορία!!!! Η μεγαλύτερη θυσία ποτέ στην ιστορία σκόρπισε τον όλεθρο στις δύο ιαπωνικές πόλεις, τη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι στις 6 και 9 Αυγούστου 1945. Ο καφρέφτης των δυο ημερομηνιών του μαζικού Ολοκαυτώματος έγινε προς τον αρχαίο θεό τους τον Βάαλ, με το 6-9 να δηλώνει το Όπως Πάνω Ετσι και Κάτω...  

Επίσης το 69 είναι το σύμβολο του Καρκίνου, βάσει του μεγαλύτερου αμερικανικού Πειράματος του προηγούμενου αιώνα. Δηλαδή μετά την ρίψη των βομβών στην χώρα του Ανατέλλοντος Ήλιου, η σατανική επίστημη έσβησε για πάντα το φως του Ανατέλλοντος Ήλιου. Σκόρπισε με τις δυο καρκινογόνες βόμβες της όλα τα είδη καρκινώματος επάνω στα χιλιάδες μισοπεθαμένα πειραματώζωα, τους Ιάπωνες πολίτες. Στο μεγαλύτερο πείραμα του προηγούμενου αιώνα, οι συνέπειες των δολοφονικών καρκινωμάτων που θα εμφανίζονταν μέσα στις επόμενες δεκαετίες και οι μετάλαξεις τους, είχαν σαν στόχο την δημιουργία του νέου καρκινανθρώπου. Ας δούμε και τους αριθμούς πίσω απο την σατανική θυσία στον αρχαίο τους θεό τον Βάαλ. Η ονομασία της ατομικής βόμβας, ο χοντρός άνδρας Fat Man δίνει στην αριθμοσοφία: 330...τον ιερό αριθμό των μυστικών λεσχών. Επίσης το μήκος του Fat Man ήταν περίπου 3,3 μέτρα. 

Η επίθεση στις Βρυξέλλες με καρδούλες να συμβολίζουν το 33.. Thirty-Three =156 με το σημερινό πρόεδρος των ΗΠΑ τον Τρομπέτα να δίνει... Donald J Trump =1056. Εχθές και σήμερα οι ΗΠΑ απείλησαν να βομβαρδίσουν την Βόρεια Κορέα...τυχαίες οι αναφορές του Τρομπέτα επάνω σε ημερομηνίες Μαζικού Ολοκαυτώματος;;; 
Όχι βέβαια. Σας έχουμε ξαναδείξει ότι οι επαναλήψεις και οι αναφορές μέσα στον εικονικό μας κόσμο προξενούν μια αλυσίδα νέων γεγονότων! 

KORAKS

Σχόλια