ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΜΑΣΟΝΙΑ KAI ΑΜΥΘΗΤΑ ΚΕΡΔΗ


ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ, ΜΑΣΟΝΙΑ KAI ΑΜΥΘΗΤΑ ΚΕΡΔΗ  

Σήμερα είναι ο αγώνας μποξ μεταξύ των δύο Τιτάνων του McGregor εναντίον του Mayweather και κοιτάζοντας την αφίσα πέφτει η προσοχή μας επάνω στα σύμβολα αυτών που φροντίζουν για την ψυχαγωγία των λαών. Το Μασονικό σύμβολο επάνω στα ονόματα των παλεστών υποδηλώνει τους σχεδιαστές και πορτοφολάδες ομοίων διοργανώσεων. 

Τα κέρδη από τα εισητήρια είναι αστρονομικά, άραγε τι κοστίζει ένα απο τα εισιτήρια ψυχαγωγίας της μάζας; Για να δούμε ποια είναι τα κέρδη αλλά τι συμβαίνει με τον προγραμματισμό του υποσυνειδήτου της μάζας με την διοργάνωση του αγώνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο T-Mobile Arena στο Λας Βέγκας, το οποίο έχει χωρητικότητα περίπου 20.000 ατόμων. Τα εισιτήρια πωλούνται με ασφάλιστρο, ενώ οι θέσεις μπροστά στο ριγκ κοστίζουν μεταξύ των 18.000 και 30.000 £. Ακόμη και αυτοί που θα κάθονται στην πίσω σειρά της αρένας θα πληρώσουν 2,000 £. 

 Τι μας λένε όμως οι ημερομηνίες και τα ονόματα του μεγάλου αγώνα στην αριθμοσοφία;;; 

 Saturday August Twenty Sixth Twenty Seventeen: 601 

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος το Σαββάτο Saturday August Twenty-Sixth Twenty Seventeen =601/611 και είναι ακριβώς 16 ημέρες πριν την 16η επέτειο της 9/11!!! 

Conor Notorious McGregor =119 στην Πυθαγόρειο αριθμοσοφία 

Ο McGregor είναι από το Δουβλίνο Dublin Ireland =119 

Mayweather: 119 

Ultimate Fighting Championship: 1019 

Τι θα κερδίσουν οι πυγμάχοι; 

Η αμερικανική αθλητική επιτροπή της Νεβάδας επιβεβαίωσε την Παρασκευή το βράδυ ότι το κατώτατο όριο για κάθε παλεστή θα είναι 100 εκατομμύρια δολάρια για τον Floyd Mayweather και 30 εκατομμύρια δολάρια για τον Conor McGregor. Η Μασονία φροντίζει καλά για όλους και ας μην θέλει να εκδηλωθεί, το ρευστό έτσι και αλλιώς τους ανηκεί αυτό που επιθυμούν είναι ο προγραμματισμός του υποσυνείδητου της μάζας με τα νούμερα και τις ημερομηνίες τους. 

Γιατί το κάνουν αυτό;;; 

Δείτε τις ημερομηνίες των μεγάλων επιθέσεων Σοκ και Δέους για να καταλάβετε γιατί το κάνουν. 

KORAKS 

Σχόλια