Η θεωρία της τηγανίτας ή συμβαίνει κάτι άλλο πίσω από τον Τοίχο;;;


Δεν υπάρχει τέλος στις συνεχώς συζητήσεις στο Διαδίκτυο σχετικά με το σχήμα του πλανήτη μας.
Είναι επίπεδη όσο μια τηγανίτα όπως μερικοί σκέφτονται ή είναι μια μεγάλη μπλε μπάλα που αιωρείτε μέσα στο διάστημα;

Πρόσφατα είδατε και ακούσατε πολλά για μια επίπεδη γη, αλλά τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια αλλαγή στην ενναλακτικη πληροφορία για το σχήμα του πλανήτη μας.
Θα λέγατε ότι τέτοιες ενδιαφέρουσες πληροφορίες όπως το σχήμα της γης μας μπορούν να αποφασιστούν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο.
Μάθαμε οτι η γη είναι μια σφαίρα και αυτό υποστηρίζουμε γιατί η γη θα πρέπει να είναι μια σφαίρα, και στη συνέχεια βλέπουμε μια ομάδα με αντιρρήσεις να αμφισβητεί την θεωρία της τηγανίτας.

Είναι περίεργο ότι οι άνθρωποι πιστεύουν την θεωρία ή κάθε θεωρία χωρίς να έχουν αποδείξεις και όλα στο διαδύκτιο φαίνεται να γίνονται ένας ιός. 

Στα εναλλακτικά blog στο εξωτερικό αλλά και εδώ βλέπουμε ότι πολλοί είναι πεπεισμένοι ότι ο πλανήτης μας είναι απλά επίπεδος, την θεωρία της τηγανίτας.
Δεν έχω ερευνήσει τόσο την θεωρία της επίπεδης Γης αλλά είχα την τύχη να ταξιδέψω στον Ατλαντικό και είδα το σχήμα της σφαίρας. Από το 2016 έψαξα τις φωτογραφίες στο διαδύκτιο και πρόσεξα ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες που να το αποδείχνουν ή οι φωτογραφίες της ΝΑΣΑ είναι τόσο ψεύτικες που μας αναγκάζουν από μονες τους να αμφισβητήσουμε όσα μας έμαθαν.

Μπορείτε πράγματι να πείτε ότι το θέμα όπως η επίπεδη γη εμφανίστηκε για να διαχωρίζει τους ερευνητές και να εξασφαλίσει τη διχόνεια των εναλλακτικών μέσων δημιουργώντας συνειδητά και ασυνείδητα μια διχοτόμηση στην ενότητα μεταξύ των ανθρώπων που σκέπτονται τελείως διαφορετικά από τα στρουμφάκια της Μαζικής Παραπληροφορησης.
Από την άλλη πλευρά, έχουμε την πρόθεση να ερευνήσουμε όλα τα θέματα στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης επειδή αυτό είναι κάτι που τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα κάνουν επειδή τους ενδιαφέρει να γράφουν για το πώς οι άνθρωποι υποτίθεται ότι πρέπει να σκέφτονται.

Τελικά όμως δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι η ζωή στη γη μας είναι τελικά μια εικονική πραγματικότητα ή ψευδαίσθηση και ζούμε πράγματι σε ένα είδος προγραμματισμένου ηλεκτρονικού προγράμματος, που τότε φυσικά όλα είναι δυνατά και μεταβλητά.
Το πρόβλημα είναι συχνά ότι όλοι μας συνδέουμε μια συγκεκριμένη εικόνα, που μας έχουν πασάρει σαν αλήθεια και είμαστε απρόθυμοι να δουμε κάτι νέο μέσα από μια άλλη νέα προσέγγιση της εικονικής μας αλήθειας.
Σε αυτό το βίντεο ο Jamie Lefleur έρχεται με τα πιο απίστευτα πράγματα μέσω του καναλιού του στο Youtube.

Είναι επίσης ένας από εκείνους τους ερευνητές που πιστεύουν όλο και περισσότερο ότι η Γη μπορεί να έχει ένα ελαφρώς διαφορετικό σχήμα από ότι υποθέτουμε και συνδέει την έρευνα του διάσημου ναύαρχου Byrd στην Ανταρκτική που σίγουρα δεν ονομάστηκε τυχαία Operation Highjump, το Υψηλό Αλμα!!!
Επειδή, φανταστείτε ότι όντως υπάρχει πραγματικά ένα είδος υψηλού τοίχους όπου πρέπει να πηδήσουμε (υψηλό άλμα) για να φτάσουμε κάπου αλλού; Σε άλλους κόσμους που πρέπει να ερευνηθούν ή έχουν ήδη ερευνηθεί από τον ναύαρχο Byrd και όλες οι δυνάμεις του κόσμου τρέχουν να τις αγιάσουν (θυμάστε τον ρώσο Πατριάρχη) για να επιτύχουν οι υπερδυνάμεις το Μεγάλο Πήδημα και το κέρδος πίσω απο αυτό;;; 

Άραγε ποιο είναι το μέγεθος του πλούτου που κρύβεται πίσω από τον τοίχο στον Νέο Κόσμο και όλοι τρέχουν να προλάβουν να τον οριοθετήσουν;;;

KORAKS


Σχόλια