Οι κινήσεις του χτες οδηγούν το μέλλον του σήμερα ..!


Αν θυμηθείς ποτε στην Ιστορία της γης είχαμε επίθεση στην Ελευθερία του λόγου τότε θα κατανοήσεις σε ποιο λεπτό της ιστορίας είμαστε ώστε να έχουμε επανάληψη της !

Όταν βλέπεις ότι υπάρχει φίμωση , όταν πλέον υπάρχει έλεγχος στο τι πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης τότε τα σημάδια αυτά δεν μπορούν να οδηγούν πουθενά αλλού από την αλλαγή της ιστορίας κατα το δοκουν..και την ιστορία την αλλάζεις μονο με πόλεμο ! Η παγκόσμια φίμωση που έχει επιβληθεί από το σύστημα των επικυρίαρχων είναι η μεγαλύτερη που έχει επιβληθεί ποτέ μαζικά ....Μέχρι χτες είχαμε τοπικές επιθέσεις στην Ελευθερία του λόγου και στην επιλογή της πληροφορίας ....

Μπορούμε να θυμηθούμε ακόμα τους Ναζί να καίνε βιβλία το 1933 στις πλατείες ! Πάντα όταν ένα απολυταρχικό καθεστώς προσπαθεί να πάρει την εξουσία απαγορεύει την Ελευθερία του λόγου και την πρόσβαση στην πληροφορία !! Το τρομακτικό όμως σε αυτή την στιγμή του χρόνου μας είναι ότι αυτό πια είναι παγκόσμιο ..και αρα αφού είναι παγκόσμιο δεν μπορούμε πια να μιλήσουμε για σύγκρουση δυο αντίπαλων δυνάμεων , δεν μπορούμε να μιλάμε για παγκόσμιο πόλεμο αν θέλουμε να είμαστε άμεμπτοι στο πνεύμα μας αλλά θα πρέπει πάρα την όποια παρουσίαση και δικαιολογία από το σύστημα αυτό που έρχεται να το ονομάσουμε μόνο ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ .... η απόφαση δηλαδή του συστήματος φυλακή ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει ανάλογα με τα μελλοντικά σχέδια του ! Μην μπερδεύεσαι πια με Κορέα , Αμερική , Κίνα , Ρωσία ...κανείς δεν είναι εχθρός με κανένα ότι μα ότι και αν βλέπεις ... ΜΗν μπερδεύεσαι με σκέψεις οικονομικές ...ότι αν γίνει αυτό τότε αυτή η χώρα θα χάσει αυτά,....δεν υπάρχει πια χασούρα για την ελίτ ...! 

 Η ελίτ εφ όσων αποφάσισε να προχωρήσει στα παγκόσμια σχέδια της και να φέρει μια κυβέρνηση , μια σημαια , ένα Θεό κοκ....μοίρασε μεταξύ των ήδη πετυχημένων ποιμνίων της την γη και τα αγαθά ..και αυτό το έκανε πριν πολύ καιρό και όχι τώρα..!! Ο τάδε με τις τράπεζες πήρε τόσους πόντους στην νέα γη και τάξη που έρχεται ..ο τάδε με τα πλοία τόσους ...ο τάδε με την ενέργεια τόσους ...η τάδε χώρα με αυτά τα αγαθά τόσους πόντους κοκ κοκ !! Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς μια άμεση αχρηματη κοινωνία αν μέχρι να επιτευχθεί αυτή το κάθε μέρος έφερνε αντιρρήσεις στο σχέδιο λόγω συμφέροντος !!... Κατάλαβε το επιτέλους ότι το ζωγραφιστό χαρτάκι είναι μονό ένα δόλωμα για εμάς και το μόνιμο πάσο να κινούμαστε ανάλογα μέσα στην φυλακή τους! Αν και τώρα με την παγκόσμια φίμωση δεν μπορείς να δεις τα επόμενα σχέδια τους δεν μπορώ άλλο να σε βοηθήσω ....αν όμως το βλέπεις πλέον πρέπει να γίνεις ενεργός ..να μιλήσεις , να φωνάξεις , να πεις την γνώμη που τόσα χρόνια έκρυβες !! Στο άμεσο μέλλον που έρχεται δεν θα προλαβαίνουμε να γράφουμε γεγονότα και εξελίξεις ....γίνε η φωνή και τα μάτια του Κατοχικά σε όλη την Ελλάδα ώστε να νικήσουμε μαζί τον νεοφασισμό των επικυρίαρχων !

Μπορείς μέσα απο το Κατοχικά Νέα που σήμερα ανακηρύσσει την Δημοσιογραφία του Ελευθερου πολίτη να κάνεις την φωνή όλων μας δυνατή να ακουστεί ακόμα και εκεί που η Ελίτ έκλεισε τον "ήχο" Κανε εγγραφή στο κατοχικά νέα και στείλε μας ότι συμβαίνει στην περιοχή σου , όποια φώτο η βίντεο κατάφερες να τραβήξεις από ένα γεγονός , όποια καταγγελία και αδικία συμβαίνει στον τόπο σου !

Όλοι μαζί πια μπορούμε να δώσουμε έναν αγώνα με ουσία και κοινό στόχο την Ελευθερία και το δικαιωμα της έκφρασης ! Πριν ξεκινήσει όμως η συγκομιδή επειδή δεν μιλήσαμε .....!!!!! 

Stranger....

Σχόλια