Πολύ περίεργα φαινόμενα, ο Amadeus το Χάρπ και τα προβλήματα στα αεροδρόμια;


Συμβαίνουν πάρα πολλά περιέργα ανα τον κόσμο και ο καιρός έχει προξενήσει τρομερές καταστροφές σε όλο τον κόσμο. Όμως στην Σαγκάη συνέβη κατί πολύ παράξενο ανάμεσα στους ουρανοξύστες πριν 2 μέρες όπως θα δείτε στο βίντεο. 

Ανάμεσα στους κεραυνούς και το υπερφορτωμένο ηλεκτρικό πεδίο εμφανίστηκε μια ανθρώπινη φιγούρα ή ένας ιπτάμενος!!! Επίσης αυτές τις ημέρες είχαμε κάποια προβλήματα και φαινόμενα σε πολλά αεροδρόμια όπως στην Φρανκφούρτη, Μελβούρνη, Σιγκαπούρη, Ζυρίχη και αλλού. 

 Μαζικά μπλοκαρίζονταν λειτουργίες ηλεκτρονικών υπολογιστών, οι κρατήσεις εισητηρίων των αεροδρομίων και τα Laptops. Στο βίντεο θα δείτε τι ακριβώς είναι αυτή η εταιρεία Amadeus. 

 Η Amadeus είναι μια μεγάλη εταιρία τεχνολογικών εφαρμογών και είναι υπεύθυνη στο να ελέγχει όλα τα συστήματα των επικοινωνιών των αερογραμμών και των ταξιδιωτικών εταιριών σε όλο τον κόσμο. Επίσης ελέγχει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές σε μεγάλα ξενοδοχεία, σε μεγάλες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων και σε πολλές εταιρείες των αεροδρομίων. 

Η δημιουργία των ισχυρών ενεργειακών πεδίων που προκαλούνται σχεδόν καθημερινά είναι τεχνητά φαινόμενα, είναι πειράματα που έχουν προκαλέσει τα τελευταία ισχυρά καιρικά φαινόμενα, όπως είναι οι τυφώνες στην Καραιβική.
KORAKS.GR

Σχόλια