Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ένας κρυμμένος κόσμος!


  Υπάρχει άραγε ένας κόσμος "κρυφός",που αν και μπροστά από τα μάτια μας,και όμως δεν τον αντιλαμβανόμαστε?......Ένα κοινό "μυστικό" που έχουν και κρατάνε κρυφό από όλη την Ανθρωπότητα?....ανάμεσα τους, όπως, οι διασημότητες, από το χώρο του κινηματογράφου(Hollywood) και τις μουσικής βιομηχανίας,Βασιλείς,Πρόεδροι,ΜΜΕ και όχι μόνον? .......Υπάρχουν άραγε κάποιες οντότητες που ζουν ανάμεσα μας?....Μήπως?.... 

ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΟ ΥΛΙΚΟ.....Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.....ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΑ,ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! 

Σίγουρα οι περισσότεροι(αν όχι όλοι) θα έχετε διαβάσει για τους Ερπετοειδής, και θα έχετε δει έστω και ένα βίντεο από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στο youtube πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.....Θα παρουσιάσω κάποια άρθρα με βίντεο,με πλούσιο υλικό...και θα δούμε αν μιλάει για κάποια "όντα" η Ελληνική Μυθολογία και θρησκεία μας....Στο τέλος θα παρουσιάσω κάποια βίντεο από ένα Youtube κανάλι, που κατ εμέ περιέχουν τη καλύτερη "απόδειξη" οτι ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ......Τα εν λόγο βίντεο παρουσιάζουν άτομα,από όλους τους χώρους,όπως,την μουσική και κινηματογραφική βιομηχανία,πρόεδροι κτλ.......τα βίντεο είναι πολύ μικρά σε διάρκεια,επίσης δεν χρειάζεται κάνεις να ξέρει αγγλικά,μιας και "μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις". ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ.....ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!  

"Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ" (Εικόνες)


Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ
Πολλά έχουν ειπωθεί για την γενιά των ερπετών ή ερπετοειδών που από την απαρχή της ανθρώπινης προϊστορίας κυριαρχούν ή/και ελέγχουν κρυφά τον πλανήτη μας και, φυσικά, τους ανθρώπους, έως σήμερα. Μάλιστα, πατέρας της συνωμοσιολογικής θεωρίας που θέλει αυτά τα ερπετά να μπορούν να μεταμορφώνονται σε ανθρώπους –πολιτικούς, κυρίως, όπως ο Μπους, η Θάτσερ, ο Ομπάμα, κλπ– θεωρείται ο David Icke. Είναι οι Δρακονιανοί που θέλουν να κατακτήσουν τον πλανήτη μας σε βάρος των Ανδρομέδιων.
Μπορεί σαν θεωρία να φαίνεται εξαιρετικά υπερβολική, αλλά ευτυχώς ή δυστυχώς, υπάρχουν πέτρινοι μάρτυρες που, μέσα από την σιωπή τους, φαίνεται να λένε πάρα πολλά. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο να μαντέψουμε σε ποιες από όλες τις παρακάτω περιπτώσεις, τα ερπετά-δράκοι και λοιπά ερπετοειδή είναι εχθροί του ανθρώπου και κυριαρχούν επάνω στον άνθρωπο ή πρόκειται για φιλικά όντα ή σύμβολα.  Ανάλογα με τις εποχές, τον πολιτισμό, την μόρφωση και την αντίληψη, το ερπετό συμβολίζει την σοφία και την γνώση, όπως του Ασκληπιού ή του Ερμή στο Κηρύκειο. Άλλοτε συμβολίζει κάτι το απεχθές και ύπουλο. Άραγε, αυτός ο διαχωρισμός ισχύει και για το ερπετοειδές; Ή μήπως είναι πάντα εχθρικό; Πάντως, υπάρχει μεγάλη και, μάλιστα, πολύ στενή σχέση μεταξύ ορισμένων ερπετών και των περισσότερων αρχαίων θεοτήτων, είτε σαν απλή σχέση, είτε αυτά τα δύο ταυτίζονται, είτε το ένα εμπεριέχεται στο άλλο οπότε και απεικονίζονται μισά-μισά: μισοί άνθρωποι και μισά ερπετά. Μέσα από τις φωτογραφίες που ακολουθούν θα κάνουμε ένα ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο από τα πανάρχαια χρόνια ως σήμερα.
    
Βρέθηκαν στην Μεσοποταμία, στο Ιράκ και χρονολογούνται μεταξύ 5000-4500 π.Χ.
    Από μουσείο στο Όσλο της Νορβηγία                                     Σουμερική θεότητα
Ο ερπετοειδής αιγυπτιακός θεός Sobek.                 Βρέθηκε πάνω σε ένα βράχο στην Αυστραλία και υπάρχει σε κάθε μύθο των Αβοριγίνων. Σχετίζεται με το πιο πολύτιμο αγαθό της ζωής, τα νερά. Δεν φαίνεται να έχει άμεση, αλλά, ούτε και έμμεση σχέση με τα ερπετά και ερπετοειδή. Ωστόσο θυμίζει έντονα την φιγούρα της Αιγυπτιακής Νουτ:
Νουτ, θεά του θανάτου και κατ’ επέκταση της ανάστασης αφού ο Φαραώ έμπαινε στο σώμα της γι’ αυτό το λόγο.
Παρατηρήστε πως η φιγούρα κάτω από την Νουτ έχει φιδίσιο κεφάλι.
Βλέπουμε το αρχαιότερο, χρονολογικά (1200 π.Χ.), ερπετοειδές στην Μέση Αμερική. Περιοχή La Venta. Προϊόν της μυθολογίας-θρησκείας των Ολμέκων. Άραγε, πρόκειται για ένα γλυπτό στο οποίο το ερπετό έχει στην αγκαλιά του έναν άνθρωπο ή έναν άνθρωπο ενσωματωμένο μέσα στο ερπετό σαν να το γεννάει, όπως στην επόμενη εικόνα;
Ένα γλυπτό που κοσμεί το Κολέγιο της Οξφόρδης. Βλέπουμε ένα ερπετοειδές μέσα από το οποίο βγαίνει ή γεννιέται μία θηλυκή φιγούρα (μάλλον δεν είναι γυναίκα, καθώς το πρόσωπο μοιάζει κάπως ανθρώπινο αλλά στα πόδια έχει οπλές) ή μήπως αυτή η οντότητα ελέγχεται από το ερπετό;
Το «Άσπρο Φίδι», είναι μία από τις πολλές παραδόσεις που ακούγονται στην Κίνα. Εδώ βλέπουμε ένα ερπετοειδές με κεφάλι γυναίκας και σώμα φιδιού σε ηγετική θέση να δίνει εντολές ή να παίρνει συμβουλές.
Στην Ινδία υπάρχει μία παράδοση που μιλάει για γάμους ερπετών και ανθρώπων. Μάλιστα στο Nagpure City τιμούν ακόμα αυτές τις «ενώσεις», οι ηλικίες των οποίων φτάνουν ή και ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης προϊστορίας.
Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε κοντά στην Safaniya του Ανατολικού Province. Σύμφωνα με την αγγλική λεζάντα της φωτογραφίας (αν είναι αυθεντική) υπάρχουν περισσότερα από 3.500 χιλιάδες παρόμοια είδη στην περιοχή Tanajib.
Ο τίτλος αυτού που βλέπουμε είναι «Ο Υιός του ανθρώπου πρέπει να υψωθεί όπως και το φίδι».
Ανάλογη της προηγούμενης είναι και αυτή η μυσταγωγική απεικόνιση.
Σε αυτόν τον πίνακα βλέπουμε ένα ερπετοειδές να δίνει ή να κρατά κάποιο βιβλίο σε καθολικό θρησκευτικό ηγέτη.
Η Lakshmi, ινδική θεά της ευημερίας, του πλούτου, του φωτός, της γονιμότητας, της γενναιοδωρίας και του κουράγιου. Προστατεύεται από μία «ασπίδα» από φίδια, όπως και ο Βούδας:
Ο Βούδας και το φίδι βασιλέας Mucalinda
Στον βουδισμό έχουμε εικόνες μισών ανθρώπων και μισών ερπετών.
Βρίσκεται στην Piazza Duomo, στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ένα ερπετό που καταπίνει έναν άνθρωπο. Ανάλογη είναι και η επόμενη εικόνα σε αρχαιοελληνικό αγγείο, όπου το ερπετό τρώει τον Ιάσωνα μπροστά στα μάτια της Μήδειας:
Ποιος μυστικός συμβολισμός κρύβεται σε αυτή την κατάποση, αφού όπως ξέρουμε ο Ιάσωνας δραπέτευσε ενώ έκλεψε και το χρυσόμαλλο δέρας;
Η Μέδουσα Γοργώ, από την μετώπη ναού στην Κέρκυρα, η οποία Γοργώ, όπως γνωρίζουμε από την μυθολογία μας είχε φίδια αντί για μαλλιά, κατά την μεταμόρφωσή της από την θεά Αθηνά.
Ο Κέκροπας, γέννημα της Αττικής γης, ήταν μια χθόνια θεότητα αλλά, και ερπετοειδές. Από την μέση και πάνω ήταν άνθρωπος, ενώ από την μέση και κάτω ήταν ερπετό-φίδι. Ήταν ο πρώτος βασιλιάς της Αθήνας στην οποία έδωσε αρχικά το όνομά του, Κεκροπία. Οι πρώτοι νόμοι θεσπίστηκαν από αυτόν και ήταν αυτός που επινόησε την γραφή και υποστήριξε την μονογαμία.
Άλλος βασιλιά της Αθήνας ήταν ο Εριχθόνιος (μισός άνθρωπος και μισός ερπετό, ή ολόκληρος ένα φίδι), γιος της Αθηνάς και του Ήφαιστου.
Κατοπινός βασιλιάς ήταν ο Ερεχθέας τον οποίο πολλοί ταυτίζουν με τον Εριχθόνιο, ημι-ερπετό και αυτός. Μεγάλωσε στην Ακρόπολη, στο Ερεχθείο.
Όπως είπαμε και αρχικά, δυστυχώς, μας λείπουν οι γνώσεις για να μπορέσουμε να αποφανθούμε για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Δεν μπορεί όλα τα ερπετά ή ερπετοειδή που συναντήσαμε ως τώρα (δεν πρέπει να ξεχνάμε του Κινέζους Δράκους Βασιλείς και πόσα άλλα ακόμα…) να μπουν στο τσουβάλι των επίβουλων επικυρίαρχων, μα ούτε και όλα μπορούμε να τα θεωρήσουμε αθώα…
ΜΕΡΟΣ Β΄ - Η ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΩΝ
Στο πρώτο μέρος για τα ερπετοειδή έως σήμερα, διαπιστώσαμε μέσω φωτογραφιών ότι αυτά υπάρχουν καθώς είναι καταγεγραμμένα στο μάρμαρο, στον βράχο, σε πίνακες, καθώς και σε κάθε είδους επιφάνεια. Υπάρχουν από την Κεντρική Αμερική ως την Ινδία και την Κίνα. Από την προϊστορία ως τους σύγχρονους αιώνες. Οι περιπτώσεις αυτών των «επισκέψεων» ερπετοειδών, μέσα στην πορεία των χιλιετιών, φαίνεται να χωρίζονται σε δύο βασικές κατηγορίες: τους «καλούς» και τους «κακούς».
Ειδικά για τους τελευταίους, τους «κακούς», αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας τις θεωρίες του David Icke, τότε αυτοί φτάνουν έως και τις μέρες μας, μέσα από προέδρους των ΗΠΑ αλλά και άλλων κυρίαρχων κρατών ή βασιλείων, όπως το Βρετανικό, είτε και μέσω θρησκειών.
Κατ’ επέκταση της θεωρίας αυτής, τα ερπετοειδή θέλουν να κυριαρχήσουν και να κατακτήσουν τον κόσμο. Γι’ αυτό όλα όσα γίνονται σήμερα, όπως η οικονομική κρίση, η Ατζέντα 21 κλπ, έχουν σαν σκοπό την υποδούλωση και τον αφανισμό μεγάλου μέρους της ανθρωπότητας.
David Icke
Αν και, στα περισσότερα σημεία του, ο ισχυρισμός του Icke φαντάζει ακραίος, στοιχειοθετεί εξαιρετικά επιχειρήματα που βασίζονται σε αρχαία κείμενα και πέτρινες επιγραφές, παραδόσεις, δημοσιεύματα των τελευταίων αιώνων, σύγχρονους επιστήμονες (αστροφυσικούς, βιολόγους κλπ) μαρτυρίες, ακόμα και αποδείξεις που επιδέξια κουκουλώθηκαν. Το συμπέρασμα είναι ένα: αυτά τα ερπετοειδή, ήρθαν από κάπου αλλού εδώ και χιλιετηρίδες, ενσαρκώθηκαν σε συγκεκριμένες περιοχές του πλανήτη μας από τις οποίες εξαπλώθηκαν, με σκοπό να κατακτήσουν τον πλανήτη με κάθε μέσο και τρόπο.
Η κατατωγή τους πιθανότατα προέρχεται από τον πλανήτη Άρη. Εκεί υπήρχαν οι λευκοί Αρειανοί, μία εξελιγμένη φυλή την οποία ο αρχαίος κόσμος γνώρισε με διάφορα ονόματα. Άλλοι ερευνητές συμπεραίνουν πως προέρχονται κάπου από τον αστερισμό του Δράκοντα και έφτασαν είτε πρώτα στον Άρη είτε ήρθαν απευθείας στην Γη.
Φαίνεται να εγκαταστάθηκαν στην Γη πριν από εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, στην περιοχή της Μέσης και Εγγύς Ανατολής. Πιθανότατα, τότε, διασταυρώθηκαν με τους ανθρώπους για πρώτη φορά. Μία δεύτερη προσέλευση υπολογίζεται να συνέβη πριν από 30.000 περίπου χρόνια, ενώ μία τελευταία πριν από περίπου 7.000 χρόνια. Τα κυριότερα σημεία συγκέντρωσης των ερπετοειδών Αρειανών ή Αρίων, γύρω στο 4.800 π.Χ., βρίσκονται στα βουνά της σημερινής Τουρκίας, του Καυκάσου, του Ιράν και του Κουρδιστάν, στην κοιλάδα του Ινδού, επίσης σε Λιθουανία, Εσθονία, Νότια Ρωσία.
Εύρημα ερπετοειδούς στο Ιράκ
Αποδείξεις της ύπαρξης της ερπετικής φυλής, βρίσκουμε σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς, οι οποίοι φαίνεται ότι τους λάτρευαν σαν θεούς ή τους είχαν ως κέντρα εξουσίας. Την συναντούμε στον πολιτισμό Ουμπάιντ που προηγήθηκε των Σουμέριων, στους Χεταίους, Χαζάρους, Ασκεναζίμ, Σεφαρδίμ, Κιμμέριους, Σκύθες Σαρμάτες (οι Ρωμαίοι τους έλεγαν Γκερμάνους=Αυθεντικός, οι σημερινοί Γερμανοί που επί εποχής Χίτλερ αυτοαποκαλούνταν Άριοι). Στους Γαλάτες, Κέλτες, Σάξονες, Τρώες, Αιγύπτιους, Εβραίους που λάτρευαν το Νακουστάν δηλαδή το Μπρούτζινο Ερπετό. Τέλος, στους πολιτισμούς της Κεντρικής Αμερικής, στους Ινδιάνους Χόπι, και στους αρχαίους Βρετανούς. Η Μεγάλη Αυτοκρατορία των τελευταίων, στάθηκε η κυριότερη αιτία εξάπλωσής τους σε όλο τον κόσμο αναλαμβάνοντας θέσεις πολιτικής, στρατιωτικής, δημοσιογραφικής, τραπεζικής και επιχειρηματικής εξουσίας..
Χρησιμοποιούν ανθρώπους από κάθε φυλή, αλλά κυρίως από την λευκή η οποία έγινε το κύριο όχημά τους αλλά και των γενετικών πειραμάτων τους. Όλες αυτές οι διασταυρώσεις επιτρέπουν στους ερπετοειδείς να ελέγχουν φαινομενικά άσχετους μεταξύ τους ανθρώπους και οργανισμούς. Είναι η εξωγήινη παραλλαγή των μελών μιας μυστικής εταιρίας, τα οποία εργάζονται σε διάφορα σημεία επιρροής, ενώ ο υπόλοιπος πληθυσμός δεν έχει ιδέα πως και με ποιο τρόπο σχετίζονται μεταξύ τους.
Οι οικογένειες
Οι Σουμεριακές Δέλτοι περιγράφουν με ποιον τρόπο οι Ανουνάκι (οι πρώτοι ερπετόμορφοι) δημιούργησαν οικογένειες για να κυριαρχήσουν πάνω στην ανθρωπότητα. Αυτές οι οικογένειες έχουν εμμονή με την καθαρότητα του αίματος και την γενετική κληρονομιά, έτσι προχωρούν σε ενδογαμίες, προκειμένου να διατηρήσουν τον γενετικό κώδικα, ο οποίος τους προσδίδει ορισμένες ιδιότητες, ειδικά την ικανότητα να «αλλάζουν σχήμα» και να παίρνουν άλλες μορφές.
Η συγκέντρωση εξουσιών ξεκινάει από τον Σεμρώδ (ιδρυτή του Σουμεριακού πολιτισμού) και φτάνουν ως σήμερα.
Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι πως έχουν υπάρξει σαράντα Πρόεδροι των ΗΠΑ, από τους οποίους οι 33 συνδέονταν γενετικά με δύο άτομα: τον βασιλιά της Αγγλίας Αλφρέδο τον Μέγα και τον Καρλομάγνο, τον διάσημο Γάλλο μονάρχη του 9ου αιώνα.
Hillary Clinton (αν είναι αυθεντική) προσέξτε μάτι και στόμα
Μερικές από τις πασίγνωστες οικογένειες που κατονομάζει ο Icke ως ερπετοειδή είναι ο Βασιλικός Οίκος των Ουίνδσορ (με μαρτυρία της πριγκίπισσας Νταϊάνα, η οποία δολοφονήθηκε), οι Ρόθτσιλντ (με Χαζαρική καταγωγή), οι Ροκφέλερ, ο Χένρι Κίσινγκερ. Επίσης, οι πρόεδροι των ΗΠΑ Τζέρλαντ Φόρντ, Τζόρτζ Μπους (γιος και πατέρας), η σύζυγος του Κλίντον η Χίλαρι, ο πρόεδρος του Μεξικού (δεκαετία 80) Μιγκέλ ντε λα Μαντρίντ και άλλοι.
Ο δρ Άρθουρ Ντέιβιντ Χορν, πρώην καθηγητής της βιολογικής ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο στο Φορτ Κόλινς, είναι πεπεισμένος ότι η ερπετοειδής φυλή κυριαρχούσε πάνω στον πλανήτη μας επί χιλιάδες χρόνια και συνεχίζει μέχρι σήμερα.
Ο διάσημος Βρετανός αστροφυσικός Φρέντ Χόιλ είχε πει: «βρίσκονται παντού».
Η μορφή και το ποιόν τους
Η ανώτερη τάξη είναι οι Φτερωτοί Δράκοντες, η «αριστοκρατία» των ερπετοειδών. Είναι κατάλευκοι και έχουν κωνικά κέρατα ανάμεσα στο μέτωπο και την κορυφή του κρανίου.
Ακολουθεί η τάξη των στρατιωτών και η τάξη των επιστημόνων. Αυτοί δεν έχουν φτερά, αλλά είναι όλοι ψυχρόαιμοι.
Οι φολίδες τους είναι πολύ μεγαλύτερες πάνω στην πλάτη τους. Έχουν τρία δάχτυλα με έναν αντικριστό αντίχειρα ενώ στα πόδια έχουν επίσης τρία δάχτυλα με ένα τέταρτο στα πλάγια του αστραγάλου, με νύχια κοντά και στομωμένα.
Έχουν μεγάλα γατίσια μάτια που λάμπουν κατακόκκινα. Κάποιοι έχουν μάτια που οι μάρτυρες περιγράφουν ως μαύρα, ενώ κάποιοι άλλοι λευκά, με κάθετες κόρες στο χρώμα της φωτιάς. Είναι σκοτεινά, διαπεραστικά και παγερά. Έχουν ένα στόμα που μοιάζει περισσότερο με σχισμή.
Οι καθαρόαιμοι ερπετοειδείς δεν είναι κολλημένοι στα κορμιά τους όπως οι άνθρωποι. Τα χρησιμοποιούν επιδέξια ως «διαστημικές στολές», σαν γενετικό παλτό, για να ενεργούν σε αυτόν τον κόσμο και, όταν κάποιο από αυτά φθαρεί, απλώς καταλαμβάνουν ένα άλλο και συνεχίζουν για μία ακόμη γενιά.
Έχουν ύψος από ενάμιση μέχρι τέσσερα μέτρα. Είναι οι «γίγαντες» που περιγράφονται σε τόσους αρχαίους θρύλους και κείμενα. Μερικοί έχουν ουρά, άλλοι όχι.
Τους αρέσει να πίνουν ανθρώπινο αίμα και να τρώνε ανθρώπινη σάρκα. Ταυτίζονται με τους αιμοδιψείς δαίμονες των θρύλων, όπως οι βρικόλακες. Τρέφονται, επίσης, με την ενέργεια των ανθρώπινων συναισθημάτων χαμηλής δόνησης όπως ο φόβος, η ενοχή και η επιθετικότητα.
Πολλά από τα υβριδιά τους έχουν ξανθά μαλλιά και γαλάζια μάτια.
Το Σχέδιο
Ο Απόλλωνας σκοτώνει τον Πύθωνα με τα βέλη του
Η αδελφότητα των ερπετοειδών, έχει ένα πρόγραμμα να φέρει σε πέρας: Την κατάκτηση του πλανήτη.
«Μα», θα αναρωτηθούν πολλοί, «γιατί δεν τα κατάφεραν τόσες χιλιάδες χρόνια που βρίσκονται στην Γη»; Η απάντηση είναι σχετικά απλή: Είναι ολιγάριθμοι, έχουν νικηθεί κάποιες φορές (ο Απόλλωνας σκότωσε τον Πύθωνα, κλπ), ενώ οι φυσικές καταστροφές (κατακλυσμοί κλπ) δεν τους βοηθούσαν. Το γεγονός, ότι ενεργούν κρυφά και υποχθόνια κάνει το σχέδιο δράσης τους ακόμα πιο αργό, ωστόσο, αποτελεσματικότερο γι’ αυτούς.
Ήδη από τα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Icke, είχε προβλέψει πως το Σχέδιο της Αδελφότητας των Ερπετοειδών θα ολοκληρωνόταν περί το 2012…
 https://ellaniapili.blogspot.gr/2015/06/blog-post_476.html
 
erpetoeideis
Θρύλοι για ανθρώπους-σαύρες, αγάλματα που απεικονίζουν περίεργα πλάσματα και υπόγειες σπηλιές που λέγεται ότι είναι οι κατοικίες τους...Θα μπορούσαν οι αναφορές για τους Ερπετοειδείς να είναι κάτι παραπάνω από απλή φαντασία; Είναι η καταγωγή τους από αυτόν τον πλανήτη; Ποιοί ήταν οι Άρχοντες; Υπάρχουν σύγχρονοι κυβερνήτες με ερπετοειδείς γραμμές αίματος; Πολλοί πιστεύουν ότι αυτοί που κυβερνάνε τον πλανήτη, δεν είναι ακριβώς άνθρωποι και για αυτό αδιαφορούν για τις ανθρώπινες ζωές.
[embed]http://dai.ly/x23crm0[/embed]    

Τι είναι οι ερπετοειδείς

reptilian-eyes_2s.jpg πηγή: εδώ (απόδοση: aliengrip) Alien_Grip_Logo3.jpg
rep7.jpg
Ένα από τα πιο αλλόκοτα είδη που εμφανίζονται στα φαινόμενα που σχετίζονται με τους εξωγήινους είναι οι ερπετοειδείς. Η πρώτη συνάντηση που είχα με ένα ερπετοειδές ήταν στο δωμάτιό μου, ενώ ο σύζυγός μου ήταν εκτός πόλης. Εμφανίστηκε μπροστά μου σαν μια φωτεινή σιλουέτα μέσα στο σκοτάδι του δωματίου μου. Μετά από πολλές άλλες επισκέψεις ήμουν τελικά σε θέση να τον δω. Η επαφή μου μαζί του συνεχίστηκε για 20 χρόνια μέχρι να βρω έναν τρόπο να το σταματήσω, πράγμα που έγινε πάνω από ένα χρόνο πριν. Είχα επαφή με διάφορα άλλα εξωγήινα είδη από τότε που ήμουν 3 ετών: Το πρώτο είδος ήταν θηλαστικό, και ακολουθήσαν γκρίζοι, υβρίδια γκρίζων και εντομοειδείς. Οι στρατιωτικοί συνεργάζονται με αυτούς, καθώς και με ένα είδος ανθρωποειδών που εμφανίστηκε σε μένα την ίδια στιγμή που είχα συναντήσεις με τους ερπετοειδείς.  
mantis_alien.jpg  
Οι εντομοειδείς ή εντομόμορφοι εξωγήινοι (mantids) ανήκουν σε πανάρχαιες εξωγήινες φυλές που είχαν και έχουν επαφή με το ανθρώπινο είδος και εμφανίζουν εξωτερικά χαρακτηριστικά που θυμίζουν έντονα την φυσιολογία του εντόμου Μantis (αλογάκι της Παναγίας)
  reptilian_species.jpg  
Οι ερπετοειδείς ανήκουν σε πολλά υποείδη. Κοινό χαρακτηριστικό τους είναι η ερπετόμορφη εξωτερική εμφάνιση: σκληρό φολιδωτό δέρμα, γαμψόνυχα χέρια και πόδια, ερπετοειδή μάτια με κατακόρυφες σχισμές και στόμα γεμάτο μυτερά δόντια. Η συμπεριφορά τους φαίνεται να συμβαδίζει με την εξωτερική τους εμφάνιση. ¨Εχουν συμπεριφορά και ψυχοσύνθεση αρπακτικού: αυστηρά ιεραρχικοί και ψυχρά υπολογιστικοί, μοχθηροί, κακόβουλοι και νοσηροί, ανελέητοι σαδιστές. Επιπρόσθετα φαίνεται να διαθέτουν ισχυρότατες έμφυτες τηλεπαθητικές και παραψυχικές ικανότητες ενώ πολλοί από αυτούς ανήκουν εξ ολοκλήρου σε άλλες διαστάσεις της πραγματικότητας: είναι υπερδιαστασιακά όντα με ικανότητα να αλλάζουν κατά βούληση την εξωτερική μορφή τους. Οι περισσότεροι απ' αυτούς φαίνεται να αντιμετωπίζουν το ανθρώπινο είδος με απέχθεια και περιφρόνηση, θεωρώντας το στην καλύτερη περίπτωση ως υποδεέστερη φυλή σκλάβων ή στην χειρότερη απλά ως τροφή ή φυσικό πόρο προς εκμετάλλευση. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες όσων εξαναγκάστηκαν να έχουν επαφές μαζί τους, πολλά υποείδη ερπετοειδών μοιάζουν πραγματικά σαν να ξεπήδησαν από κάποιο φρικτό εφιάλτη.
 
Η παρούσα σελίδα θα σας δώσει λίγες πληροφορίες σχετικά με τους διαφορετικούς τύπους ερπετοειδών και την πιθανή ατζέντα του καθενός. Η έρευνά μου, μέσα από δικές μου εμπειρίες και από τους ανθρώπους στις δικές μου ομάδες υποστήριξης, μου έχουν δείξει ότι υπάρχουν αντιθέσεις εντός των ειδών. Οι επαφές και οι απαγωγές μπορούν να ποικίλουν από είδος σε είδος ανάλογα με την ατζέντα τους, πράγμα που περιπλέκει επιπρόσθετα αυτές τις επαφές. Μερικοί ερπετοειδείς είναι σε θέση να χειραγωγούν την διάσταση του χρόνου: είναι υπερδιαστασιακοί και μπορούν να επιλέξουν την εξελικτική πορεία τους. Η έρευνά μου πάνω στους κακόβουλους, όπως τους CHUKARA ή όπως ίσως τους έχετε ακούσει ως DRACO, με έχει οδηγήσει να κατανοήσω σε κάποιο βαθμό, αυτό που θέλουν. Πιστεύω ότι οι σωματικές/σεξουαλικές συνευρέσεις μέσω της επιβολής πάνω στους απαχθέντες, εκδηλώνονται διαμέσου του ελέγχου του νου και του φόβου. Η ψυχική αδρεναλίνη μας τους φαίνεται σαν γλύκισμα, ή είναι σαν ναρκωτικό για αυτούς. Μπορούν να την υποκλέψουν από εμάς όταν μας προκαλούν να νιώσουμε φόβο, να αισθανθούμε πάθος, μίσος, θυμό, ακόμα και όταν μας σκοτώνουν καταβροχθίζοντας τα τελευταία υπολείμματα της ενέργειάς μας, τρεφόμενοι από την αδρεναλίνη μας καθώς αντλείται παντού σε κάθε κύτταρο του σώματός μας, πάνω στην αγωνία μας να ρουφήξουμε τις τελευταίες ανάσες ζωής. Οι ερπετοειδείς βρίσκονται εδώ από τις απαρχές του ανθρώπου ή και πιο πριν. Υπάρχουν πολλά αρχαία αντικείμενα που απεικονίζουν τέτοια όντα και ίσως να είναι οι μυθικοί θεοί των αρχαίων πολιτισμών μας. Οι αρχαίοι περουβιανοί μύθοι απεικονίζουν παρθένες σε τελετουργικές ανθρωποθυσίες προς τους θεούς και αυτό το τελετουργικό είναι κοινό σε πολλούς αρχαίους πολιτισμούς.  
peruvian artifact X0625-WEB.jpgMoche culture in Peru decaper.jpg  
Αρχαία αντικείμενα από τον πολιτισμό Moche στο Περού. Χωρίς να αφήνουν πολλά για την φαντασία, απεικονίζουν άγριες ερπετοειδείς οντότητες με στόματα γεμάτα με μυτερά δόντια, που κρατούν μια λάμα στο ένα χέρι και ένα κομμένο ανθρώπινο κεφάλι στο άλλο.

Δες και εδώ
Στις εικόνες κάτω η θεότητα των Αζτέκων Quetzalcoatl, το Φτερωτό Φίδι:
quetzalcoatl-serpent-god-of-the-aztecs.jpgquetzreplicadeltemploderekvinyard.jpg quetzalcoatl21.jpg  
Η θεότητα των Αζτέκων Quetzalcoatl, το Φτερωτό Φίδι με τα προφανή ερπετοειδή χαρακτηριστικά, που στην εικόνα πιο πάνω εμφανίζεται να καταβροχθίζει έναν άνθρωπο, διακοσμούσε τους αιματοβαμμένους ναούς/πυραμίδες τους στο αρχαίο Μεξικό, όπου τελούνταν φρικτές ανθρωποθυσίες με ανθρώπινα θύματα που έφταναν τις δεκάδες χιλιάδες σε κάποιες τελετές.
Aztec_human_sacrifices_collage.jpg
  https://vimeo.com/51497919
Σκηνή ανθρωποθυσίας από την ταινία Apocalypto. 
Οι άγριοι ερπετοειδείς "θεοί" απαιτούσαν τεράστια πλήθη ανθρώπινων θυμάτων που τους παρείχαν πρόθυμα οι Αζτέκοι για να κατευνάσουν την ακόρεστη πείνα των "θεών" τους για ανθρώπινο πόνο, φρίκη,  φόβο και μαρτυρικό θάνατο. Στην εικόνα κάτω μια αποτρόπαια σκηνή τελετουργικού κανιβαλισμού: Αζτέκοι τρώνε τα ανθρώπινα μέλη των θυσιασμένων θυμάτων υπό το βλέμμα του αιμοσταγούς γαμψόνυχου ερπετόμορφου "θεού" τους.
aztec_cannibals.jpg sobek crocodile god.jpgsobekreptilian_god.jpg  
Άγαλμα του ερπετοειδούς κροκοδείλιου θεού Sobek, καθισμένου στα δεξιά του θρόνου δίπλα στον Φαραώ Amenhotep III στο μουσείο του Luxor στην Αίγυπτο, που δεν αφήνει καμία αμφιβολία για την επιρροή του "θεού" στον νεαρό ηγεμόνα.
Nagas guarding a stairway to the stupa nagas-cc-mister-wind-up-bird.jpg  
Στην εικόνα επάνω: Nagas φυλάσσουν την κλίμακα που οδηγεί σε μια στούπα στην βόρεια Ταϋλάνδη Naga: λέξη για μια θεότητα ή ένα είδος όντων ή πλασμάτων, που παίρνουν τη μορφή ενός μεγάλου ερπετού. Σε πολλές ασιατικές χώρες, η έννοια naga έχει συγχωνευθεί με τις τοπικές παραδόσεις των μεγάλων και σοφών φιδιών ή δράκων. Στο μεγάλο ινδικό έπος Mahabharata, η απεικόνιση των Nagas τείνει προς το αρνητικό. Το έπος τις αποκαλεί «διώκτες όλων των πλασμάτων» και παρουσιάζει συχνά τις Nagas να εμφανίζουν ένα μίγμα ανθρώπινων και ερπετοειδών χαρακτηριστικών. Μερικές φορές παρουσιάζονται να εμφανίζουν ανθρώπινα χαρακτηριστικά κάποια στιγμή, ενώ έχουν ερπετοειδή χαρακτηριστικά κάποια άλλη στιγμή (shape-shifting: αλλαγή της μορφής). Στις εικόνες κάτω: Nagas στα ανάκτορα στην Ανγκόρ Βατ στην Καμπότζη και Nagas στο Bhudda Park στην Ινδία
angkor naga3.jpgBhudda Park Nagas scary.jpg ancient-mesopotamia.jpg  
Η αρχαία Μεσοποταμία (Σουμερία) ήταν το λίκνο του παλαιότερου γνωστού πολιτισμού της ανθρωπότητας: των Σουμέριων. Ο πολιτισμός τους αναπτύχθηκε εκεί που βρίσκεται το σημερινό Ιράκ από το 5.000 π.Χ. Οι θρύλοι στα σφηνοειδή γραπτά αυτών των αρχαίων ανθρώπων μιλούν για μια φυλή γιγάντων που περιπλανήθηκε κάποτε στη γη. Οι Σουμέριοι πίστευαν ότι ήταν μια φυλή εξωγήινων από τον πλανήτη Nibiru και τους έδωσαν την ονομασία Anunnaki. (= "Εκείνοι που από τον ουρανό ήρθαν στη γη"). Οι Σουμέριοι θεωρούσαν ότι οι Anunaki ήταν πολύ ανώτερη, προηγμένη φυλή που χρησιμοποιώντας αυτό που σήμερα ονομάζουμε γενετική μηχανική δημιούργησαν - συνδυάζοντας το δικό τους DNA με το DNA του Homo erectus (του προϊστορικού ανθρώπου) - τον Homo sapiens, δηλαδή το ανθρώπινο είδος και εδραίωσαν τα πρώτα βήματα του ανθρώπινου πολιτισμού. Η αρχική πρόθεση των Anunnaki ήταν να χρησιμοποιήσουν το ανθρώπινο είδος που δημιούργησαν σαν μια φυλή σκλάβων. Οι Anunnaki απεικονίζονται στις παρακάτω εικόνες από τοιχογραφίες σαν όντα με έντονα ερπετοειδή χαρακτηριστικά.
crespicollection19.jpgsumerian-reptilian.jpg  
Στις παρακάτω εικόνες φαίνονται σουμεριακά ειδώλια από την περίοδο Ubaid του πολιτισμού των Σουμερίων (5300 - 4100 π.Χ.): Αυτά τα πήλινα ειδώλια με τα ερπετοειδή κεφάλια βρέθηκαν σε μεγάλους αριθμούς κοντά σε τάφους από τον Sir Leonard Woolley που έκανε ανασκαφές τη δεκαετία του 1920 σε περιοχές του κάτω Ιράκ. Μυστήριο καλύπτει τον σκοπό αυτών των αγαλματιδίων με τα χαρακτηριστικά ερπετών, τα οποία παριστάνουν άνδρες, γυναίκες και "μητέρες" που κρατάνε στην αγκαλιά τους ερπετοειδή μωρά.
ubaid reptilian figurine.jpgubaid reptile17a_02a.jpgUbaid SumerianAnnunakisculptures.jpg Nomoli2.jpg  
Το μυστήριο των Νομόλι: Ψάχνοντας για διαμάντια, ιθαγενείς στην Σιέρα Λεόνε της Δυτικής Αφρικής, ήρθαν αντιμέτωποι με απρόβλεπτα ευρήματα. Ανακάλυπταν επανειλημμένα πέτρινα γλυπτά ύψους 40 με 70 εκατοστών. Η προέλευση αυτών των λεγόμενων Νομόλι είναι αβέβαιη. Μερικά ανακαλύφθηκαν σε βάθος 50 μέτρων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι περίπου 17.000 ετών, μια ημερομηνία που δεν συμβαδίζει με τις σημερινές αρχαιολογικές γνώσεις.
  http://dai.ly/xtz1zj
 
http://dai.ly/x23crm0     Στην έρευνά μου έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει μια σαφής συσχέτιση ανάμεσα στις αναμνήσεις από παλαιότερες ζωές κάποιων απαχθέντων, κατά τις οποίες αναφέρουν ότι θυσιάστηκαν στους "θεούς". Ορισμένες συνεδρίες υπνωτικής παλινδρόμησης οδηγούν στην ανάκληση στην μνήμη τελετουργικών ιεροτελεστιών όπου προεξάρχει μια ιερατική φιγούρα. ajaristpriest.jpgreptilian_god_enstar.png.jpg Οι "θεοί" εμφανίζονται με μορφή ερπετοειδών. Οι παρθένες παραδόθηκαν στους Draco για τη θυσία - βιάστηκαν, ενώ η ενεργειακή αδρεναλίνη τους απορροφήθηκε από αυτές την ώρα που πέθαιναν. Έχουμε διαβάσει για θυσίες παρθένων στα αρχαία κείμενα, τώρα διαθέτουμε περισσότερες από τις ενδεχόμενες μακάβριες λεπτομέρειες. Κατά την διάρκεια μιας πολύ ιδιαίτερης στιγμής με τον σύντροφό μου, μια διαστασιακή πύλη φάνηκε να ανοίγει από πάνω μας στην οροφή. Ήταν σαν μια πολύ ισχυρή ενέργεια να στροβιλίζεται από πάνω μας. Ένιωσα σαν να απορροφούσαν μέρος αυτής της σεξουαλικής ενέργειας από το σύντροφό μου και μένα. Μάλιστα υπήρξε μια στιγμή που εκείνος κι εγώ, όχι μόνο αισθανθήκαμε την ενέργειά τους, αλλά φάνηκε να προκαλούν στον σύντροφό μου και σ' εμένα μια πολύ περίεργη συμπεριφορά. Μόλις καταλάβαμε τι συνέβαινε ζητήσαμε πνευματική βοήθεια και καταφέραμε να κλείσουμε την πύλη και να σταματήσουμε εκείνη την εμπειρία. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ από τότε. Έχω σταματήσει όλες τις απαγωγές στη ζωή μου και το ίδιο μπορείτε να καταφέρετε και σεις. Συνεχίζω την δουλειά μου με τις ομάδες υποστήριξης για τους ανθρώπους που έχουν αυτές τις εμπειρίες και η ελπίδα μου είναι ότι και αυτοί θα μπορέσουν να σταματήσουν αυτές τις αρνητικές εμπειρίες και να επανακτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους, όπως εγώ και πολλοί άλλοι το έχουν καταφέρει. Reptile-human.jpgReptile-woman.jpg  
Αλλόκοτες γλυπτικές συνθέσεις και συμπλέγματα σε πάρκο στην πρωτεύουσα της Νορβηγίας Όσλο που απεικονίζουν παρασιτικά ερπετοειδή όντα να επιδίδονται σε θανάσιμο εναγκαλισμό ανθρώπινων μορφών.
  https://www.youtube.com/watch?v=2QFGHUyVsQ4   Όσο αλλόκοτο και αν φαίνεται, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις γυναικών που έχουν σχέσεις διαρκείας με τους ερπετοειδείς. Αυτό μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς, αλλά όντως υπάρχει, και αυτές οι γυναίκες πράγματι βιώνουν έναν ισχυρό δεσμό με εκείνους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι ερπετοειδείς "εραστές" τους. Οι γυναίκες εκμυστηρεύονται ότι είναι το καλύτερο σεξ που έκαναν ποτέ. 017n.JPG020n.JPG boris-vallejo_1985.jpgboris-vallejo-1979-vampires-kiss.jpg
reptilian_rape_1.jpg
Πραγματικά, δεν υπάρχει τρόπος να εξηγηθεί, αλλά η φύση των εμπειριών αυτών μοιάζει να είναι θετική. Αν είναι πραγματικά θετικές ή όχι, κανείς δεν το ξέρει στα σίγουρα. Μερικές γυναίκες συνειδητοποίησαν ότι τα ερπετοειδή δεν στόχευαν στο γενικότερο καλό τους, και ίσως αυτό συμβαίνει επειδή ανακάλυψαν ότι είχαν πέσει θύματα ελέγχου του νου ή χειραγώγησης από την πλευρά των ερπετοειδών.
Ίσως να πρόκειται για ένα παμπάλαιο σύστημα που αναβιώνει στην σημερινή πραγματικότητα, όπως τα Incubi και Succubi (Incubus και Succubus) και άλλοι αρχαίοι σεξουαλικοί μύθοι από την καταγραμμένη ιστορία μας, που ίσως και να μην είναι μύθοι, και ενδεχομένως να ήταν ακόμα και στον κήπο της Εδέμ.  
John_Henry_Fuseli_-_The_Nightmare.JPG  
John Henry Fuseli - "Ο εφιάλτης"
Nightmare-Succubus-Incubus-Vampire-Demon-Abildgaard.jpg
Abildgaard - Incubus
Incubus_1870.jpg  
Incubus (1870)
   
Incubus (από το λατινικό incubo "ξαπλώνω επάνω") είναι ένας δαίμονας με ανδρική μορφή, που, σύμφωνα με μια σειρά από παραδόσεις της μυθολογίας και των θρύλων, ξαπλώνει πάνω σε ανθρώπους που κοιμούνται, κυρίως γυναίκες, προκειμένου να έχει σεξουαλική επαφή μαζί τους. Το θηλυκό αντίστοιχό του είναι η succubus. Ένας Incubus μπορεί να συνάπτει σεξουαλικές σχέσεις με μία γυναίκα με σκοπό την τεκνοποίηση, όπως στο μύθο του Μέρλιν. Η θρησκευτική παράδοση θεωρεί ότι η επαναλαμβανόμενη επαφή με Incubus ή Succubus μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση της υγείας, ή ακόμα και θάνατο. Μεσαιωνικοί θρύλοι διατείνονται ότι οι δαίμονες, τόσο με ανδρική όσο και με γυναικεία μορφή, παραμονεύουν τους ανθρώπους σαν σεξουαλικά θηράματα - συνήθως κατά τη διάρκεια της νύχτας, όταν τα θύματα κοιμούνται.
Baldung-Adam-and-Eve.jpg
Οι ερπετοειδείς δίνουν την εντύπωση ότι είναι πολύ ισχυρά όντα, αλλά δείχνουν φαινομενική στοργή. Φαίνεται ότι ακολουθούν τις γυναίκες καθ'όλη την ενήλικη ζωή τους, τις παρακολουθούν και τις προστατεύουν ενώ μερικές φορές φτάνουν να ελέγχουν τις ζωές τους και τις σχέσεις τους με άνδρες. Υπάρχουν πολλές απαντήσεις που ακόμα αναζητούμε για το γιατί επιλέγονται αυτές οι γυναίκες. Ποια είναι η σχέση τους με αυτές τις γυναίκες; Μήπως οι γυναίκες εξαπατώνται ώστε να πιστέψουν ότι αυτό που τους συμβαίνει είναι καλό; Είναι απλά ένας άλλος τρόπος για τον έλεγχο της ανθρωπότητας; Δεν έχω αυτές τις απαντήσεις, όμως η έρευνά μου θα συνεχιστεί έως ότου να γίνει γνωστή η αλήθεια. Αυτοί στοχεύουν στο απώτερο καλό μας; Είναι απαραίτητο να καταλάβουμε ότι εφόσον είναι πράγματι υπαρκτές οντότητες, τότε τι είναι και τι δεν είναι; Αυτό είναι το κρίσιμο ερώτημα εδώ. Πιστεύω ότι όταν αυτό απαντηθεί τότε θα ξέρουμε πώς να γεφυρώσουμε το χάσμα μεταξύ των ειδών. Πιστεύω ότι οι κακόβουλοι ερπετοειδείς συνεργάζονται με ένα ολιγάριθμο μυστικό κομμάτι της κυβέρνησής μας. Οι ατζέντες των κακόβουλων και των καλόβουλων ερπετοειδών είναι πολύ διαφορετικές. Είναι πεποίθησή μου ότι μερικά ερπετοειδή βρίσκονται εδώ, επειδή έχουν έναν ισχυρό δεσμό με την ανθρώπινη φυλή. Ίσως να εργάζονται για να απαλλαγούν από το κακό κάρμα από προηγούμενες ενέργειές τους, αλλά φοβάμαι ότι αυτοί είναι η μειοψηφία. Οι περισσότεροι υπηρετούν μόνο τους εαυτούς τους και δεν υπηρετούν κάποιο ανώτερο καλό για τους ανθρώπους. Η ατζέντα τους στοχεύει στον απόλυτο έλεγχο. pyramid_dollar1.jpg masonic_G_symbol.jpgDarpa IAO logo.jpgObama%20in%20Oregon_70.jpg rapper JayZ pyramid sign.jpg fedres_dees.jpg   ερπετοειδή μάτια στο hollywood & την μουσική βιομηχανία
  [embed]https://vimeo.com/61947535[/embed]
Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να είναι η ίδια ομάδα κακόβουλων εξωγήινων που έχουν εργαστεί στα παρασκήνια για να ελέγχουν τον κόσμο μέσω της Αδελφότητας. Η Αδελφότητα ελέγχει σήμερα τον κόσμο, μέσω των τραπεζών, των επιχειρήσεων, και των πολιτικών και νομικών συστημάτων που έχει δημιουργήσει. Η κακόβουλη εξωγήινη ομάδα επιδιώκει να καταλάβει τον πλανήτη μέσω της ανθρώπινης ελίτ, ενώ η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν έχουν ιδέα για το τι συμβαίνει. Πρέπει να υπάρχει κάποιος λόγος για τον οποίο δεν μπορούν απλά να κατακτήσουν τον πλανήτη μας με την βία. Ίσως το πλήθος τους να μην είναι αρκετά μεγάλο. Άλλες εξωγήινες φυλές, πιστεύω, προσπαθούν να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να ξυπνήσει, αλλά δεν παρεμβαίνουν στην ελεύθερη βούλησή μας, ενώ η ομάδα των κακόβουλων την επηρεάζουν, όσο της το επιτρέπουμε. Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που θα χειραγωγηθούμε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να φοβόμαστε κάποια εξωγήινη εισβολή από το διάστημα. Οι εξωγήινοι που εργάζονται μέσω της Αδελφότητας δεν θα εισβάλουν από το διάστημα. Είναι ήδη εδώ. Βρίσκονταν εδώ από την αρχή.
 
https://www.youtube.com/watch?v=Xm_3Q_8WBIU   https://www.youtube.com/watch?v=RN17NxwN3F8

...
Κάρλος Καστανέντα: Η ενεργή πλευρά του απείρου (απόσπασμα) το βιβλίο εδώ το απόσπασμα εδώ (απόδοση: aliengrip) Alien_Grip_Logo3.jpg cover_the_active_side_of_infinity.jpg
don juan matus3.jpgΑπόσπασμα από το βιβλίο "Η ενεργή πλευρά του απείρου" ("The Acitve Side of Infinity") του ανθρωπολόγου Carlos Castaneda, όπου ο μεξικανός (Γιάκι) σαμάνος Don Juan Matus αποκαλύπτει στον συγγραφέα το μυστικό των μυστικών, που γνώριζαν οι σαμάνοι του αρχαίου Μεξικού. Εξηγεί την ύπαρξη ενός υπερδιαστασιακού θηρευτή, που θεωρεί το ανθρώπινο είδος ως πηγή ενεργειακής "τροφής" και του επιβάλλει να ζει σε ένα MATRIX "πραγματικότητας", ένα υπερδιαστασιακό "κοτέτσι" όπου το ανθρώπινο είδος εκτρέφεται με μοναδικό σκοπό να αποτελέσει πηγή "τροφής" των ενεργειακών αρπακτικών:
energy-vampire-battery-matrix.jpg
Οι μάγοι του αρχαίου Μεξικού ήταν οι πρώτοι που είδαν εκείνες τις φευγαλέες σκιές, και έτσι τις παρακολούθησαν. Τις είδαν, όπως θα τις δεις κι εσύ, και τις είδαν σαν ενέργεια που ρέει στο σύμπαν. Και έτσι ανακάλυψαν κάτι το υπερβατικό. Ανακάλυψαν ότι έχουμε έναν συνοδό για όλη μας την ζωή. Έχουμε ένα αρπακτικό που ήρθε από τα βάθη του σύμπαντος και ανέλαβε τον έλεγχο της ζωής μας. Τα ανθρώπινα όντα είναι αιχμάλωτοί του. Το αρπακτικό είναι άρχοντας και αφέντης μας. Μας έχει καταστήσει υπάκουους, ανήμπορους. Αν θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε, καταστέλλει την διαμαρτυρία μας. Αν θέλουμε να ενεργούμε ανεξάρτητα, απαιτεί να μην το κάνουμε.
Το σκοτάδι είναι κατάμαυρο γύρω μας, αλλά αν κοιτάξεις με την άκρη του ματιού σου, θα μπορέσεις να δεις φευγαλέες σκιές να χοροπηδούν γύρω σου.
mushroom.jpg
Έχεις φτάσει, με την προσωπική σου προσπάθεια και μόνο, σε εκείνο που οι σαμάνοι του αρχαίου Μεξικού αποκαλούσαν το κεντρικότερο ζήτημα όλων των ζητημάτων. Απέφευγα να το θέσω ξεκάθαρα όλο αυτό το διάστημα, υπονοώντας στα λεγόμενά μου προς εσένα ότι κάτι μας κρατά φυλακισμένους. Πράγματι κρατούμαστε φυλακισμένοι! Αυτό, σε ενεργειακό επίπεδο, θεωρούνταν σαν δεδομένο από τους μάγους του αρχαίου Μεξικού.
Υπάρχει μια εξήγηση η οποία είναι η απλούστερη εξήγηση στον κόσμο. Ανέλαβαν το έλεγχο της ύπαρξής μας γιατί είμαστε τροφή για αυτούς, και μας στίβουν ανελέητα γιατί αποτελούμε την βάση της διατροφής τους. Ακριβώς όπως εμείς εκτρέφουμε κοτόπουλα σε κοτέτσια, τα αρπακτικά μας εκτρέφουν σε ανθρώπινα «κοτέτσια». Ως εκ τούτου, η τροφή τους, τους είναι πάντα διαθέσιμη.
A reptilian vampire feeds.jpg
Λοιπόν, δεν τα έχεις ακούσει όλα ακόμα. Περίμενε λίγο ακόμα και να δεις πως θα αισθάνεσαι. Πρόκειται να σε υποβάλλω σε έναν πραγματικό καταιγισμό. Δηλαδή, πρόκειται να υποβάλλω το μυαλό σου σε τεράστιες σφοδρότατες επιθέσεις, και δεν θα μπορείς να σηκωθείς και να φύγεις, γιατί είσαι αγκιστρωμένος. Όχι επειδή σε κρατώ δέσμιο, αλλά γιατί κάτι μέσα σου θα σε εμποδίσει να φύγεις, ενώ ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σου πρόκειται να γίνει πραγματικά έξαλλο. Γι αυτό λοιπόν προετοιμάσου!
Θέλω να απευθύνω έκκληση προς το αναλυτικό κομμάτι του μυαλού σου. Σκέψου για μια στιγμή, και πες μου πώς θα μπορούσες να εξηγήσεις την αντίφαση μεταξύ της νοημοσύνης του ανθρώπου ως μηχανικού και την ηλιθιότητα των συστημάτων των πεποιθήσεών του, ή την ηλιθιότητα της αντιφατικής συμπεριφοράς του. Οι μάγοι πιστεύουν ότι τα αρπακτικά μας έδωσαν τα συστήματα των πεποιθήσεων μας, τις ιδέες μας για το καλό και το κακό, τα κοινωνικά ήθη μας. Εκείνοι είναι που μας καθόρισαν τις ελπίδες και τις προσδοκίες μας και τα όνειρα της επιτυχίας ή της αποτυχίας. Μας έχουν δώσει την υλιστική πλεονεξία μας, την απληστία και την δειλία. Είναι τα αρπακτικά που μας κάνουν να εφησυχάζουμε, να παραδινόμαστε στην ρουτίνα και την εγωπάθεια.
Για να μας κρατήσουν υπάκουους και μειλίχιους και αδύναμους, τα αρπακτικά προέβησαν σε ένα εκπληκτικό στρατήγημα - εκπληκτικό, βέβαια, από την οπτική γωνία ενός πολεμικού στρατηγικού μυαλού. Ένα φρικιαστικό στρατήγημα από την πλευρά εκείνων που το υφίστανται. Μας έδωσαν τον νου τους! Μ 'ακούς; Τα αρπακτικά μας δίνουν τον νου τους, που γίνεται ο δικός μας νους. Ο νους των αρπακτικών είναι μπαρόκ, αντιφατικός, κατηφής, γεμάτος με τον φόβο ότι θα ανακαλυφθούν από στιγμή σε στιγμή.
Ξέρω ότι ακόμα κι αν δεν έχεις υποστεί την πείνα έχεις το άγχος της τροφής, που δεν είναι άλλο από το άγχος του αρπακτικού που φοβάται ότι οποιαδήποτε στιγμή το στρατήγημά του πρόκειται να αποκαλυφθεί και πρόκειται να στερηθεί την τροφή. Διαμέσου του νου, ο οποίος, έτσι κι αλλιώς, είναι ο δικός τους νους, τα αρπακτικά ενσταλάζουν στη ζωή των ανθρώπων ότι είναι βολικό για εκείνα. Και διασφαλίζουν, με αυτόν τον τρόπο, ένα βαθμό ασφάλειας που να ενεργεί ως ασπίδα κατά του φόβου τους.
Icubo_By Giacobino.jpg
Οι μάγοι βλέπουν τα ανθρώπινα βρέφη ως παράξενες, φωτεινές μπάλες ενέργειας, που καλύπτονται από την κορυφή έως κάτω με ένα λαμπερό κάλυμμα, κάτι σαν ένα πλαστικό κάλυμμα που προσαρμόζεται σφιχτά πάνω από το ενεργειακό κουκούλι τους. Αυτό το λαμπερό κάλυμμα της συνειδητότητας είναι εκείνο που καταναλώνουν τα αρπακτικά, και όταν το ανθρώπινο ον φτάνει στην ενηλικίωση, το μόνο που έχει απομείνει από εκείνο το λαμπερό κάλυμμα της συνειδητότητας είναι ένα στενό περιθώριο που εκτείνεται από το έδαφος μέχρι το πάνω μέρος από τα δάχτυλα των ποδιών. Αυτό το περιθώριο επιτρέπει στην ανθρωπότητα να συνεχίζει να επιζεί, αλλά μόλις και μετά βίας.
energy_body.jpg
Εξ όσων γνωρίζω, ο άνθρωπος είναι το μόνο είδος που διαθέτει αυτό το λαμπερό κάλυμμα της συνειδητότητας έξω από εκείνο το φωτεινό κουκούλι. Ως εκ τούτου, έγινε εύκολη λεία για την συνειδητότητα μιας διαφορετικής τάξης μεγέθους, όπως είναι η έντονη συνειδητότητα του αρπακτικού.
Αυτό το στενό περιθώριο της συνειδητότητας είναι το επίκεντρο της αυτοσυνειδησίας μας, όπου αναπόδραστα αλιεύεται ο άνθρωπος. Παίζοντας με την αυτοσυνειδησία μας, που είναι το μόνο σημείο της συνειδητότητας που μας έχει απομείνει, τα αρπακτικά δημιουργούν εξάρσεις συνειδητότητας που στην συνέχεια τις καταναλώνουν με έναν ανελέητο, ληστρικό τρόπο. Μας επιβάλλουν ανόητα προβλήματα που εξαναγκάζουν αυτές τις εξάρσεις της συνειδητότητας να εγείρονται, και με αυτόν τον τρόπο μας κρατούν ζωντανούς, ώστε αυτοί να τρέφονται με τις ενεργειακές μας εξάρσεις που προκαλούνται από τα ψευδοπροβλήματά μας.
Δεν υπάρχει τίποτα που εσύ κι εγώ να μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτό. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να πειθαρχήσουμε τους εαυτούς μας σε σημείο που δεν θα μας αγγίζουν. Πώς μπορείς να ζητήσεις από τους συνανθρώπους σου να υποβάλλουν τους εαυτούς τους σε τέτοιες σκληρές συνθήκες αυτοπειθαρχίας; Θα γελάσουν και θα σε κοροϊδέψουν, και οι πιο επιθετικοί από αυτούς θα σε σπάσουν στο ξύλο. Και όχι τόσο επειδή δεν το πιστεύουν.
Κάτω στα κατάβαθα της ύπαρξης κάθε ανθρώπινου όντος, υπάρχει μια προγονική, σπλαγχνική γνώση για την ύπαρξη αυτών των αρπακτικών.
Steven_Stahlberg_-_OneLastTime.jpg
http://aliengrip.pblogs.gr/2012/03/ti-einai-oi-erpetoeideis.html

 

Ποιοί είναι οι Νεφελίμ;

Οι Νεφελίμ ήταν μια προκατακλυσμιαία φυλή, που στη Βίβλο αναφέρονται ως γίγαντες. Ήταν, όπως λέγεται, τα παιδιά που γεννήθηκαν από τις «κόρες…των ανθρώπων», και τους «Υιούς του Θεού». Είναι υψίστης σημασίας να σημειωθεί ότι αναφέρονται σχεδόν ταυτόχρονα με τη δήλωση του Θεού ότι θα κατάστρεφε τη γη με πλημμύρα και φαίνεται απ’ αυτή τη σχέση ότι η επίδρασή τους στο ανθρώπινο γένος ήταν μια απ’ τις βασικές αιτίες που προκάλεσαν την καταστροφή. Διαβάζουμε στο βιβλίο της Γένεσις 6:1-7: Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αυξάνονται αριθμητικά πάνω στη γη και γεννούσαν κόρες, Οι γιοι του Θεού είδαν ότι οι κόρες των ανθρώπων ήταν όμορφες και παντρεύτηκαν όσες απ’ αυτές διάλεξαν. Τότε ο ΚΥΡΙΟΣ είπε, «Το Πνεύμα Μου δε θα μείνει με τον άνθρωπο για πάντα, καθώς αυτός είναι θνητός. Οι μέρες του θα είναι εκατόν είκοσι χρόνια.» Οι Νεφελίμ ήταν στη γη εκείνες τις μέρες – καθώς και μετά – όταν οι γιοι του Θεού πήγαν στις κόρες των ανθρώπων και έκαναν μαζί τους παιδιά. Ήταν οι ήρωες απ’ τα αρχαία χρόνια, άντρες ξακουστοί. Ο ΚΥΡΙΟΣ είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακία του ανθρώπου στη γη, και ότι κάθε διάθεση των σκέψεων της καρδιάς του ήταν πάντα μόνο πονηρή. Οι Νεφελίμ ήταν μια φυλή γιγάντων που προέκυψε απ’ τη σεξουαλική ένωση των υιών του Θεού (ενδεχομένως έκπτωτων αγγέλων) με τις κόρες των ανθρώπων. Μεταφρασμένο απ’ τα Εβραϊκά κείμενα, το «Nephilim» σημαίνει «έκπτωτοι». Ήταν ξακουστοί για τη δύναμή τους, την ανδρεία τους, καθώς και μια μεγάλη ικανότητα για αμαρτίες. Η προέλευση των Νεφελίμ ξεκινά με μια ιστορία των έκπτωτων αγγέλων. Ο Shemhazai (Σεμχαζάι), ένας υψηλόβαθμος άγγελος, ηγήθηκε μιας σχισματικής ομάδας αγγέλων που κατέβηκε στη γη για να καθοδηγήσει τους ανθρώπους στο δίκαιο δρόμο. Η καθοδήγηση αυτή συνεχίστηκε για μερικούς αιώνες, αλλά σύντομα οι άγγελοι άρχισαν να αποζητούν τις γήινες γυναίκες. Μέσα στη λαχτάρα τους, οι έκπτωτοι άγγελοι οδήγησαν τις γυναίκες στη μαγεία και τα ξόρκια, ζευγάρωσαν μαζί τους και δημιούργησαν υβριδικούς απογόνους. Η δύναμή τους ήταν αξιοθαύμαστη και οι ορέξεις τους τεράστιες. Αφού καταβρόχθισαν όλα τα αποθέματα του ανθρώπινου γένους, άρχισαν να καταναλώνουν και τους ίδιους τους ανθρώπους. Οι Νεφελίμ επιτίθονταν στους ανθρώπους και τους καταπίεζαν και ήταν η αιτία που προκάλεσε μαζική καταστροφή στη γη. Δύο κείμενα ουσιαστικής σημασίας για την ιστορία των Νεφελίμ, η Βίβλος και οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας, αναφέρουν διάφορα ονόματα γι’ αυτούς. Σε διάφορα κομμάτια παραθέτονται τα διαφορετικά είδη αυτών των γιγάντων. Αναφέρονται με πολλούς τρόπους, ως Enim, ή «Τρόμοι» (Γέν.14:5, Δευτ.2:1Ο), Rephaim, ή «Αυτοί που Προκαλούν Εξασθένιση» ή «Οι Νεκροί» (2 Σαμ.23:13, 1 Χρον.1Ι:15), Gibborim, ή «Γιγάντιοι Ήρωες» (Ιώβ 16:4), Zamzummim, ή «Επιτυχόντες» (Δευτ.2: 10), Anakim, ή «Μακρυλαίμηδες» (Δευτ.2:1Ο, Ιώβ 11:22, 14:15) και Awwim ή «Καταστροφείς» και «Φίδια». Στα κείμενα αυτά αναφέρονται επίσης και άλλοι γίγαντες, όπως ο Γολιάθ (2 Σαμ.21: 19), ένας γίγαντας με δώδεκα δάχτυλα στα χέρια και δώδεκα στα πόδια, που αναφέρεται ως ένας απ’ τους Rephaim (2 Σαμ.21 :20), κι ένας ψηλός Αιγύπτιος (1 Χρον.11 :23). Το κείμενο των Αριθμών 13:26-33 περιγράφει τους Νεφελίμ της Χαναάν που είδε ο Ιησούς και αργότερα άλλοι Εβραίοι κατάσκοποι. Επιπλέον, σύμφωνα με τις Ιουδαϊκές λαϊκές παραδόσεις, κάποιος απ’ τους Νεφελίμ, ο Arba, έχτισε μια πόλη, τη Kiriath Arba, που ονομάστηκε έτσι απ’ τον ιδρυτή της και σήμερα είναι γνωστή ως Χεβρώνα. Η κακοήθεια των Νεφελίμ έφερε μαζί της κι ένα βαρύ φόρο αίματος. Το Γένεσις 6:5 αναφέρεται στη διαφθορά που είχαν επιφέρει οι Νεφελίμ ανάμεσα στους ανθρώπους και στους εαυτούς τους: «ο Κύριος είδε πόσο μεγάλη είχε γίνει η κακοήθεια του ανθρώπου στη γη … » Η σατανική τους ανταρσία είχε ξεσηκώσει τόσο την οργή, όσο και τη λύπη του Θεού. Έτσι ο Θεός έστειλε τον άγγελο Γαβριήλ να ανάψει έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα στους Νεφελίμ. Επέλεξε, επίσης, τον Ενώχ, έναν δίκαιο άνθρωπο, για να ενημερώσει τους έκπτωτους αγγέλους για την απόφαση που είχε πάρει γι’ αυτούς και τα παιδιά τους. Ο Θεός δεν άφηνε καθόλου ήσυχους τους έκπτωτους αγγέλους, καθώς δεν μπορούσαν να σηκώσουν τα μάτια τους στον ουρανό και αργότερα επρόκειτο να αλυσοδεθούν. Το τέλος των Νεφελίμ ήρθε με τον πόλεμο που πυροδότησε ο Γαβριήλ, στον οποίο οι γίγαντες τελικά αφάνισαν ο ένας τον άλλο. link http://en.wikipedia.org/wiki/Nephilim Από το βιβλίο “Τα μυστικά του τρίτου Ναού του Σολομώντος” ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΑΠΑΔΑΚΗ ————————- Η εδρα των Νεφελιμ βρισκεται στην ερημο Τακλα Μακαν, στην επαρχια Ξιν Γιανγκ, στην Βορεια Κινα. Το ονομα Τακλα Μακαν στην τοπικη γλωσσα σημαινει μπαινεις μεσα αλλα δεν βγαινεις εξω. Εκει λοιπον υπαρχει μια παναρχαια και τεραστιων διαστασεων πυραμιδα που στην κορυφη της καποτε υπηρχε ο ναος του Βααλ. Κατω λοιπον απο την αρχαια αυτη πυραμιδα η οποια ονομαζεται Λευκη Πυραμιδα, υπαρχει μια υπογεια πολιτεια που ονομαζεται Μαχ-Τανε που στην γλωσσα των Ναχρμπεν σημαινει Λευκη Πολιτεια. Το Λευκο Αδελφοτατο για το οποιο και οι γεροντες του Αγιου Ορους γνωριζουν ειναι ουσιαστικα ενα 12μελες συμβουλιο το οποιο αποτελειται απο Νεφελιμ και αλλους αρχεγονες δαιμονες οι οποιο ειναι ο Αζαζελ, ο Αζαζελον, ο Αζαραντελ και ο Αζαελ. Στους τεσσερις αυτους δαιμονες-αγγελους, θα δοθει εξουσια να κανουν μεγαλες καταστροφες πανω στην γη στα εσχατα χρονια. Σε συνδιασμο με την ιστορια και την προφητεια του Αγιου Ανδρεα Προφητεια του Αγιου Ανδρεα ——————————————————————————– Προφητεια του Αγιου Ανδρεα, δια το Χριστο σαλός, σχετικα με τα οσα θα γινουν κατα την συντελεια του κοσμου Κατά τό έτος έκείνο θ’ ανοίξει ό Κύριος τίς πύλες τών Ίνδιών πού έκλεισε ό βασιλιάς τών Μακεδόνων Άλέξανδρος. Θά βγοϋν τότε απ’ έκεί οί έβδομηκοντα δύο βασιλείς μέ τόν λαό τους, τά λεγόμενα βδελυρά έθνη, πού είναι πιό σιχαμερά όπό κάθε άηδία καί δυσωδία. Αύτά θά διασκορπισθοϋν σ’ ολο τόν κόσμο. Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλη ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ’ οπου θά περάσουν! Αν είναι δυνατόν, Κύριε, άς μην ύπάρχουν τότε Χριστιανοί! Γνωρίζω δμως οτι θα ύπάρχουν. ‘Εκείνες οί ημερες θα σκοτεινιασουν, σάν νά θρηνούν στόν άέρα για οσα άποτροπιαστικά θό διαπράξουν έκείνα τά σιχαμερά έθνη. Ό ήλιος θό γίνει σαν αίμα, ένώ n σελnνη κι ολα τό άστρα θά σκοτισθουν, καθώς θα τά βλέπουν έπανω στή γη νά συναγωνίζωνται στην άκαθαρσία. Αύτοί οί λαοί θό κατασκαψουν τη γη, θά κάνουν αποχωρητηρια τό θυσιαστήριο, καί θά βάλουν τό αγια σκεύη σέ άτιμωτικη χρηση. Τότε οσοι θά κατοικουν στήν Άσία, άς φύγουν στό νησιά τών Κυκλάδων -Γιατί τα ρυπαρά έθνη δέν θά πάνε. Τι διαβασαμε μολις παραπανω; Οτι ο Μεγας Αλεξανδρος κατα την εκστρατεια του στα βαθη της Ασιας εκλεισε μεσα στην γη τα βδελυρα εθνη, τους Γωγ και τους Μαγωγ, σφραγιζοντας πυλες που τα κρατουσαν παγιδευμενα. Δεν ξερουμε βεβαια αν ο Αλεξανδρος ειχε αυτο σαν σκοπο ή απλα προεκυψε στην πορεια. Σημασια εχει οτι διαβαζουμε οτι αυτο εγινε και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο γεγονος. Ας παρουμε τα πραγματα με την σειρα για να καταλαβουμε ολοι μας… Τι μας λεει η αποκαλυψη για τις πυλες; Καθώς λοιπόν θα οδεύει ο κόσμος προς το τέλος του θα ανοίξει ο Θεός (δια Αγγέλου Του) τις “ΠΥΛΕΣ”. Στην αποκάλυψη του Ιωάννου, κεφ κ’ στιχ. 9. λέει “και ανέβησαν επί το πλάτος της γης”. Ανεβαίνει κάπου, κάποιος που είναι κάτω. Άρα η γη “Γωγ και Μαγώγ” (Αποκ. Ιωάνν. κ 8) βρίσκεται υπόγεια. Στην Αποκάλυψη (Αποκ. Ιωάνν. θ 1-2-3) λέει “και εδόθη αυτώ η κλεις του φρέατος της αβύσ*σου και ήνοιξε το φρέαρ της αβύσσου και ανέβη καπνός εκ του φρέατος ως καπνός καμίνου καιομένης και εσκοτίσθη ο ήλιος και ο αήρ εκ του καπνού του φρέατος. Και εκ του καπνού εξήλθον ακρίδες εις την γην και εδόθη αυταίς εξουσία ως έχουσιν εξουσίαν οι σκορπιοί της γης”. Βλέπουμε ότι ανοίγει το φρέαρ της αβύσσου και από τα έγκατα της γης βγαίνουν περίεργα όντα για να βασανίζουν τους αμαρτωλούς. (Αποκ. θ 7). “Και η φοβερά μορφή των δαιμονικών και κακοποιών αυτών όντων και ο τρομερός και πνευματικός οπλισμός των είναι όχι μόνον τρομακτικά και επιβλητικά αλλά και δελεαστικά”, Μας μιλά επομένως η Αποκάλυψη για περίεργα όντα, που εκτός από την τερατόμορφη όψη τους έχουν και “πνευματικό οπλισμό”, δηλαδή έχουν τη δυνατότητα δια της σκέψης και μόνο να ενεργούν. Ποια ηταν η σχεση του Μεγαλου Αλεξανδρου με τις πυλες; Συμφωνα με την προφητεια του Αγιου Ανδρεα, ο Μέγας Αλέξανδρος εξεστράτευσε στην Ανατολή με αποστολή να κλείσει τις “πύλες” που είχαν ανοίξει, με αποτέλεσμα αρκετοί από τα ρυπαρα εθνη να βγουν στην επιφάνεια. Η προφητεία μας μιλά επομένως για μία θεϊκή αποστολή του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Μόνον από αυτό καταλαβαίνουμε ότι δεν ήταν ούτε κίναιδος, ούτε παιδεραστής, ούτε διεστραμένος, ούτε κατα συρροήν σφαγέας των λαών, αλλά ένας υπηρέτης του Θεού. Μας μιλά επίσης ο Άγιος Ανδρέας για “ρυπαρά έθνη, τα βδελυρώτατα πάσης συχασίας και δυσωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταις χώραις ταις υπ’ ουρανόν”. Τα ρυπαρά λοιπόν έθνη, δεν ζουν “υπ’ ουρανόν”; Ζουν τώρα δηλαδή υπόγεια; Γιατί τονίζει ο Άγιος Ανδρέας ότι θα διασκορπισθούν στις χώρες κάτω από τον ουρανό; Τι γνωριζουμε για τα “ρυπαρα εθνη” ή αλλιώς Γωγ και Μαγώγ; Σύμφωνα λοιπόν με τις ελάχιστες δημοσιοποιημένες πηγες, που είναι η αρχαία ελληνική μυθιστορία, η Παλαιά Διαθήκη και ο απόκρυφο βιβλίο του Ενώχ, κάποιοι … σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη (Γένεση, κεφ 6, 1-2), οι Ελοχίμ, παρά το θέλημα του Θεού συνεβρέθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων και δημιουργήθηκαν όντα, πλάσματα, ξεχωριστά μεν, αποκυήματα πράξεως ανομίας δε. Τα πλάσματα αυτά πολέμησαν μεταξύ τους και οι νικητές έκλεισαν τους ηττημένους στα “Τάρταρα”, σφραγίζοντας τους μέσα στη Γη με ειδικές “πύλες” που τίποτε δε μπορούσε θεωρητικά να τις ανοίξει. Οι νικητές παρεξετράπησαν παίζοντας το θεοί και θεές μεταξύ των ανθρώπων, αφού οι δυνάμεις τους και οι ικανότητές τους ήσαν υπε*ράνθρωπες. Έτσι σταδιακά περιορίστηκαν και οι τελευταίοι στο εσωτερικό της Γης. Τα λεγόμενα “πρωτόκολλα των σοφών της Σιών” λένε: “όταν οι παλιοί κάτοικοι της Γης, (τα βδελυρά έθνη), θα πολεμήσουν με τους “καινούργιους” (ανθρώπους), τότε θα γίνει ένας πόλεμος που όμοιός του δεν ξανάγινε πάνω στον πλανήτη”. Ο Αγιος Ανδρεας μας μιλαει για 72 βασιλεις, πιθανοτατα για 72 ομαδες ανθρωπων… Ποια ειναι η γη των Γωγ και Μαγωγ; Οι υποχθόνιες χώρες που στεγάζουν όλους αυτούς, δηλαδή τα “ρυπαρά έθνη” στην Αποκάλυψη ονομάζονται γη των Γωγ και Μαγώγ. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει για “Ινδαλία” δηλαδη για την περιοχη της Ινδιας και πιθανοτατα και των Ιμαλαϊων ενω κατα αλλα βιβλια πυλες υπαρχουν και αλλου… Τι γνωριζουμε για τις πυλες; Οι “Πύλες” ήταν απαραβίαστες. Τα υπόγεια γένη, απόρρεια επιμειξιών με ανθρώπους αυξάνονταν και πληθύνονταν και μερικές από τις “πύλες” τύχαινε, πριν έλθει ο Χριστός να “ανοίγουν”. Τότε ξεχωριστοί άνθρωποι με πίστη στον ένα Θεό αναλάμβαναν το σφράγισμά τους. Το τελευταίο καταγεγραμμένο μάζεμα των “διαφυγόντων” “υποχθονίων” και το σφράγισμα των “πυλών” που είχαν ανοίξει είναι αυτό που διαβάζουμε στο κείμενο του Αγίου Ανδρέα. Γνωριζουμε επισης απο κειμενο του 15ου αιωνα (το οποιο και κατεχω) του οποιου ο συγγραφεας παραμενει αγνωστος, οτι ο Αλεξανδρος εκλεισε τα βδελυρα εθνη με χαλκινες πυλες οι οποιες περιβαλλονταν απο “ασύγκριτον ύαλο”. Δηλαδη, επειδη ο χαλκος απο μονος του δεν ηταν αρκετος και μπορουσε να σπασει περιβληθηκε με ενα ειδος γυαλιου ασυγκριτου, που πιθανοτατα να σημαινει καποιο ειδος ενεργειακου πεδιου. Ετσι οι πυλες περαμενουν σφραγισμενες μεχρι να ερθουν τα εσχατα χρονια και οπως ειδαμε παραπανω στην Αποκάλυψη να ανοιχθουν απο τον Αγγελο του Θεου. Να τονισω οτι υπαρχει στην κατοχη μου και κειμενο του 7ου αιωνα το οποιο δικαιωνει και επιβεβαιωνει και παλι τον Αγιο Ανδρεα, οτι δηλαδη ο Αλεξανδρος σφραγισε αυτες τις πυλες. Τα κειμενα αυτα ειναι στην διαθεση σας και εφοσον τα ζητησετε θα χαρω να τα μοιραστω μαζι σας. Γιατι δεν γνωριζουμε κατι περισσοτερο για τις “πυλες”; Κατ’ αρχήν για αυτές τις δραστηριότητες του Αλεξάνδρου ουδείς γνωρίζει, αφού όλα τα σχετικά αρχαία κείμενα αποκρύπτονται επιμελώς. Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι υπάρχουν πολλές πηγές που μας μιλούν για τις “πύλες”. Τα γραπτά αυτά όμως κρύβονται καλά σε βιβλιοθήκες στα Ιεροσόλυμα, το Βατικανό, τη Νεβάδα και τη Μακεδονία. Ο Αλεξανδρος εκλεισε τους Νεφελιμ, τα ρυπαρα εθνη δηλαδη, κατω απο πυλες (δηλαδη κατω απο την Λευκη Πυραμιδα) το 326π.χ. καθώς και πύλες που βρίσκονται στην Ινδια. Να τονισω οτι πυλες υπαρχουν και σε αλλα μερη της γης, οπως και στο Βορειο Πολο. Για την ακριβεια εκλεισε 72 βασιλεις οπως μας λεει ο Αγιος Ανδρεας. Αυτα λοιπον οι Βασιλεις ειναι που θα βγουν εξω στα εσχατα χρονια μαζι με τους ακολουθους τους και θα βασανιζουν το κοσμο. Δεν θα τον σκοτωνουν αλλα θα τον βασανιζουν μεχρι να δεχτουν το σφραγισμα. Ο Αγιος Ανδρεας μιλαει οτι η εξοσια τους πανω στην γη θα κρατησει για 660 ημερες ενω στο χωριο που ακολουθει απο την Αποκαλυψη γινεται λογος για 5 μηνες μονο, δηλαδη για 150 ημερες, γιατι ο κοσμος δεν θα αντεχει περισσοτερο. Φανταστείτε τι εχουμε να τραβηξουμε δηλαδη. [Αποκάλυψη Κεφ. Θ΄10 : και εχουσιν ουρας όμοίας σκορπίοις και κέντρα, και εν ταίς ουραίς αυτών εξουσίαν εχουσι του αδικησαι τους ανθρώπους μηνας πέντε] Αν διαβασετε στην προφητεια του Αγιου Ανδρεα, λεει πως Θά τρώνε ζωντανούς τούς άνθρώπους καί θά πίνουν τό αίμα τους. Θά καταβροχθίζουν έπίσης μέ μεγάλη ηδoνή μύγες, βατράχους, σκυλιά καί κάθε άκαθαρσία. Άλλοίμονο στίς περιοχές, απ’ οπου θά περάσουν! Πανω σε αυτο εχω να σας πω οτι συμφωνα με πηγες, οι Νεφελιμ εχουν εκτροφεια κλωνοποιημενων ανθρωπων που τους χρησιμοποιουν σαν δουλους και σαν τροφη. Ξαφνιαζεστε ε; Για τους Νεφελιμ οι ανθρωποι δεν ειναι τιποτα αλλο απο εκτρεφομενα ζωα και στην γλωσσα τους μας λενε Γκοϊμ, που σημαινει καταναλωσιμος. Οι Νεφελιμ, δεν μπορουν να βγουν απο τις πυλες, παρα μονο οι πολυ πνευματικα ισχυροι απο αυτους, οταν καποιος τους καλεσει οπως γινεται και με το καλεσμα απλων δαιμονων. Την επανοδο τους στη γη την ονομαζουν Μεγαλη Επιστροφη. Τις πυλες αυτες θα ανοιξει ο αντιχριστος στα εσχατα χρονια. Δεν ειναι τυχαιο που εχει ειπωθει οτι οι μαρτυρες αυτων των χρονων θα ειναι οι μεγαλυτεροι ολων των εποχων… Τα ονοματα των 72 Βασιλειαδων ειναι τα ακολουθα: Βάαλ, Αγάρης, Βασσαγός, Μαρμπάς, Σαμιγκινά, Βαλεφόρ, Βαρβάτος, Αμούν, Μπουέρος, Παίμων, Γουσίων, Μπέλεθ, Σίτρι, Λεράζ, Μπάλαμ, Καμίων, Ελιγών, Βότις, Ζεπάρ, Βαθήν, Σάλλος, Μάραξ, Πούρσων, Ίπος, Ναβήριος, Αίημ, Γκλάσια Λαμπολάς, Μπιούν,Μπερίθ, Ρονοβέ, Φορνέας, Άσταρωθ, Φόρας, Ασμουδαίος, Γκεάπ, Φορφούρ, Μαρχωσιάς, Στόλας, Φοίνιξ, Χάλφας, Μάλφας, Ραούμ, Φωκαλόρ, Βεπάρ, Σαξ, Σαμπνόκ-Ρα, Βινέ, Μπιφρόνς, Βουάλ, Χααγκεντί, Κροσσέλ, Φουρκάς, Μουρμούρ, Ορομπάς, Γκρεμορύ, Οσέ, Αλλόκες, Οριάς, Βαπουλά, Ζαγκάν, Βαλάκ, Αντράλ, Χαουρές, Ανδρέαλφος, Κιμεγές, Αμδουσιάς, Βελιάλ, Ντεκαράμπια, Αμύ, Σήρε, Δανταλίων και Ανδρομάλιος. Κάθε ενας απο αυτους διευθυνει και ενα συγκεκριμενο τομεα πανω στην γη, απο τις θετικες επιστημες μεχρι τις βιομηχανιες καλληντικων και ρουχων. Ελεγχουν την show biz, την πορνεια, τα ναρκωτικα μεχρι τις παιδικες τροφες. Τιποτα δεν δοιηκειται απο τις κυβερνησεις μας. Οι πολιτικοι που τις αποτελουν ειναι απλα μαριονετες και εκτελουν τις εντολες τους. Θελετε πραγματι να δειτε τι σημαινει μαριονετα; Δειτε το ακολουθο βιντεο και πως εμφανιζεται ο Bill Clinton, στην διαρκεια διαλλειματος συνεντευξης κατα το μακιγιαρισμα και τρελαθειτε….δεν αντιδρα… http://www.youtube.com/watch?v=t3duEgdlkug Θελετε τωρα να δειτε πως οι Νεφελιμ ζουν αναμεσα μας; Οριστε λοιπον… Οι Νεφελιμ καταλαμβανουν σωματα ανθρωπων. Οι Νεφελίμ που «ζουν ανάμεσά μας» είναι χωρισμένοι σε δύο κλάδους. Στους διοικητικούς και στους παρατηρητές. Οι «διοικητικοί» προωθούν τα νομοσχέδια και τα διατάγματά τους στους δήθεν τόπους λήψης αποφάσεων, στα ελεγχόμενα κοινοβούλια και τον ΟΗΕ και τους άλλους διεθνείς οργανισμούς. Λέω ελεγχόμενα κοινοβούλια, επειδή υπάρχουν και εκείνα στα οποία ο έλεγχος δεν είναι απόλυτος. Οι παρατηρητές, που είναι και οι περισσότεροι, συμμετέχουν στα κέντρα αποφάσεων σε όλο τον κόσμο και κυρίως ζούν σαν απλοί πολίτες σε όλη την υφήλιο για να αφου κράζονται τον πραγματικό παλμό των λαϊκών μαζών. Μπορεί να είναι ο γείτονας της διπλανής πόρτας, ο φούρναρης της γωνίας, ο ταξιτζής που περνά από μπροστά μας, ο γιατρός που εμπιστευόμαστε και ούτω καθ’ εξής. Η επιρροη των Νεφελιμ Οι εργασιακοί νόμοι εξασφαλίζουν τους χαμηλούς μισθούς και το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων, αφού τα πραγματικά έξοδα μιας επιχείρησης για έναν μισθό 600 ευρώ είναι τουλάχιστον 1100 ευρώ. Πού πάνε τα 500 ευρώ που παίρνει το «κράτος» και δεν παίρνει ο εργαζόμενος; Καμία κυβέρνηση δεν γνωρίζει τις μακροπρόθεσμες συνέπειες έστω και μετά από δέκα μόνο χρόνια, των νόμων που ψηφίζει και της έρχονται έτοιμοι πακέτο δήθεν από το διεθνές νομισματικό ταμείο για την καλύτερη αξιοποίηση των δανείων που εγκρίνονται για να χορηγηθούν από την παγκόσμια τράπεζα. Όλοι, μα όλοι οι νόμοι, ετοιμάζονται και εγκρίνονται από τις νομοπαρασκευαστικές επιτροπές των Νεφελίμ στη Μαχ-Τανέ. Οι όποιες αλλαγές που τυχόν θα γίνουν τοπικά είναι ανούσιες και εξυπηρετούν ατομικά συμφέροντα. Η συνθεση της ατμοσφαιρας αλλαζει σταδιακα, αφενος μεν για να εξασφαλισει την θνησιμοτητα των ανθρωπων, αφετερου δε για να βολευει τους Νεφελιμ οταν επιστρεψουν στην επιφανεια. Τα παρακάτω αποτελουν αποσπάσματα απο το βιβλιο του Α.Περάκη “Αντιχριστος – Το βδελυγμα της ανομίας”. Τα παρακάτω τα έχω συγκρίνει με το βιβλίο του Αγιορείτη Μοναχού Παρθένη “Σιωνιστικη Συνωμοσια – Ανησυχητικα σημεία των καιρών” Εκδοσεις Στερέωμα και συμφωνουν σχεδόν σε όλα…Η διαφορα είναι ότι ο Περάκης κάνει νίξη για “όντα” ενώ ο Μοναχός Παρθένης δεν αναφέρει αυτή την λέξη. Κατά τα άλλα δεν υπάρχει καμία απολύτως διαφορά. Είναι εντελώς άγνωστο από πότε υπάρχει στην Ασία, στην έρημο Τάκλα Μακάν της Κίνας, μια ομάδα ατόμων, που ονομάζεται ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ. Η ομάδα αυτή, που έχει τη δική της θρησκευτική πίστη, έχει έναν κυρίως στόχο, την εξαφάνιση όλων των θρησκειών στον πλανήτη Γη και την επικράτηση της δικής της θρησκείας και κάστας και πολλούς σκοπούς, όσον αφορά τη μετέπειτα διοίκηση του πλανήτη και της αν*θρωπότητας. Εικάζεται ότι το μίσος, που έχουν εναντίον των ανθρώπων, θα μπορούσε να προέρχεται μόνον από ‘μη ανθρώπους’, δηλαδή από μη γήινα όντα. Διαθέτουν μεγάλες γνώσεις μαύρης μαγείας, άριστη γνώση του οργανισμού των ανθρώπων, τέλεια γνώση του τρόπου σκέψης μας, των δυνατοτήτων του νευροφυσιολογικού μας συστήματος, μας παρακολουθούν εκατοντάδες χρόνια τώρα με ‘πνευματικά ταξίδια’ σε αόρατη μορφή, γνωρίζουν τις αποφάσεις των κυβερνήσεων και ελέγχουν τον τρόπο σκέψης των μεγαλο προέδρων και μέσω των τρομακτικών κεφαλαίων που διαθέτουν έχουν τοποθετήσει ‘αγορασμένους’ ανθρώπους τους σε καίρια σημεία των ισχυρών κυβερνήσεων του πλανήτη. Παράλληλα, διευθύνουν οι ίδιοι θρησκείες διαμελίζοντας τους ανθρώπους ‘κοπαδοποιώντας’ τους μέσα σ’ ένα συνολικότερο σχέδιο να οδηγήσουν τους ανθρώπους σ’ έναν τέτοιο παγκόσμιο πόλεμο, απ’ τον οποίο να μη γλιτώσει κανένας. Δικό τους έργο φαίνεται να ήταν ο Α’ και ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος, μέσα απ’ τους οποίους δημιουργήθηκαν τα μίση και πάθη εκείνα, με βάση τα οποία ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα έχει τρομακτική επιτυχία, αφού θα χρησιμοποιηθούν τόσο ισχυρά μέσα και όπλα, που δεν θα μείνει τίποτα όρθιο για ολόκληρες εκατονταετίες. Στη συνέχεια, τα όντα του ΑΔΕΛΦΑΤΟΥ θα ζήσουν με την ησυχία τους πάνω στην επιφάνεια Γης. Το ΛΕΥΚΟ ΑΔΕΛΦΑΤΟ, εκτός απ’ τη διαχείριση θρησκειών εθνικής εμβέλειας, διευθύνει άμεσα περισσότερες από 150 μεγάλες παραθρησκευτικές οργανώσειςκαι περισσότερες από 1.500 μικρότερες σ’ όλο τον κόσμο. http://ypogeia-drasi.blogspot.com/2012/03/blog-post_5931.html

NEΦΕΛΙΜ: ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΛΑΣΜΑΤΑ"; TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ;

Υπήρξαν τα περιβόητα Νεφελίμ; Αν ναι θα πρέπει να αναζητηθεί η παρουσία τους στα αρχαία χειρόγραφα, και στις ιερές Γραφές, όπου πάντα βρίσκονται χρήσιμες πληροφορίες αρκεί κανείς να ξέρει να διαβάζει. Ακολουθεί ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από την atheatignosi.blogspot.gr, όπου έχουν συγκεντρώσει σχεδόν όλα τα στοιχεία περί του θέματος. Ο καθείς μπορεί να κάνει την έρευνά του, όπως φυσικά και να μην τα δεχτεί, όλοι είναι ελέυθεροι να πιστεύουν ότι θέλουν, πάντως επιεδή η πραγματικότητα σχεδόν πάντα προκύπτει ότι είναι διαφορετική από ότι ΜΑΘΑΜΕ να πιστεύουμε, καλόν είναι να ξεκινήσει από όλους μια έρευνα στις παλιές γραφές. Άλλωστε αυτές είναι οι μόνες πηγές του παρελθόντος, τα υπόλοιπα αποτελούν εικασίες "ειδικών", που συνήθως θέλουν να κατευθύνουν τις μάζες σε άλλους δρόμους στηριζόμενοι στην άγνοιά τους. "Γύρω στο 40.000 π.Χ. 201 εκ των Ελοχίμ (των ενσώματων δηλαδή αγγελικών πλασμάτων), μετά την επιρροή του Σαμαέλ, (Διάβολος) ενώθηκαν με τις κόρες των ανθρώπων που τους γέννησαν γιούς. Οι γιοί αυτοί ονομάστηκαν Νεφελίμ. Η πρώτη αυτή ένωση έγινε στη μεγαλύτερη για εκείνη την εποχή πόλη των ανθρώπων, που δεν ήταν, όπως πολλοί νομίζουν, κάτοικοι των σπηλαίων. Η πόλη αυτή ονομαζόταν Αραντίς, που σήμαινε η πόλη του Κάμπου. Εκτεινόταν ανατολικά του Ολύμπου, εκεί που τώρα είναι η Κατερίνη μέχρι την Θεσσαλονίκη, αφού ο Θερμαικός κόλπος δεν υπήρχε. Οι Νεφελίμ σύμφωνα με όλα, μα όλα τα αρχαία κείμενα, όλων των λαών και όλων των θρησκειών, ήταν όντα αθάνατα και παντοδύναμα. Τούς σκότωνε μόνο ο χαλκός που ήταν ισχυρό δηλητήριο γι αυτούς. Αυτοί λοιπόν οι Νεφελίμ μετατράπηκαν στη μεγαλύτερη λαίλαπα που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος, αφού αρχικά έτρωγαν τους κόπους των ανθρώπων, και μετά τους ίδιους τους ανθρώπους που αποτελούσαν για τους μιαρούς, και γένος δούλων αλλά και τροφή. Τους ανθρώπους έσωσε ένας γαλαζοαίματος ανθρωπόμορφος Νεφελίμ, ο Δίας. Ο Δίας δημιούργησε το γένος των ΕΛ που ήταν φιλάνθρωποι, είχαν έδρα τον Ολυμπο και έκλεισαν τους Νεφελίμ στα τάρταρα στο χάλκινο κούφιο εσωτερικό της Γής που φτιάχτηκε απο τον Ελοχίμ Ελ Σεντάι. Η παλαιά διαθήκη έχει πολλές αλήθειες και μέσα σ αυτές είναι το όνομα του συνόλου των ρυπαρών γενών. Τιτάνας και γίγαντας σημαίνει ισχυρότατος, μεγάλος σε μέγεθος. Είναι επίθετα, τα οποία υποδηλώνουν κάποια ιδιότητα, δεν είναι ονόματα. Το όνομά τους δεν δόθηκε σ' εμάς η τουλάχιστον δεν σώθηκε απο την αρχαία ελληνική γραμματεία. Αυτοί λοιπόν οι Τιτάνες και οι Γίγαντες έχουν όνομα. Είναι οι Νεφελίμ και αυτή τη στιγμή ζούν μέσα στην κοίλη Γή. Μπορεί όλα αυτά να φαντάζουν σαν "φευγάτη" ιστορία, αλλά έχουν λογική δομή και βεβαίως συνοχή μεταξύ τους. Έχουμε κάνει μια έρευνα, και ανακαλύψαμε ισχυρά στοιχεία τα οποία επιβεβαιώνουν αυτά που επί 13 χρόνια ο Δημοσθένης Λιακόπουλος προσπαθεί με την γνώση του μέσα απο τα χάλκινα βιβλία, απο προφητείες της ορθοδοξίας τις οποίες έφερε στο φώς, αλλα και με πηγές απο την αρχαία ελληνική γραμματεία, και άλλες πηγές, να μας αποδείξει την ύπαρξη της κοίλης γής και των Νεφελίμ. Σας παραθέτουμε λοιπόν τα ακόλουθα στοιχεία για να βγάλετε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα. ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΥ: Αναφέρουμε μέρος του χωρίο της προφητείας Γ' του Οσίου Ανδρέα του δια Χριστόν σαλού «Περί του τέλους του κόσμου» 6ος αιώνας Εν Εκείνω γαρ τω καιρώ αποφράξει Κύριος ο Θεός τας πύλας* τας εν Ιδαλαία {εν. αλ. Ινδίαι} άς έκλεισεν Αλέξανδρος ο των Μακεδόνων Βασιλεύς, και εξελεύσονται οι εβδομήκοντα δύο βασιλείς* μετά του λαού αυτών τα λεγόμενα ρυπαρά έθνη, τα βδελυρότατα πάσης συγχασίας και διωδίας και διασκορπισθήσονται εν ταίς χώραις ταις υπ' ουρανόν, σάρκας ζώντων ανθρώπων αισθίονταις και το αίμα πίοντες, κύνας και μυίας και βατράχους νεμόμενοι και πάσαν ρυπαρίαν. Ουαί τη οικουμένη πάση εν η πορεύσονται από προσώπου αυτών, τας μεν ούν ημέρας εκείνας, μη έστω Χριστιανός Κύριε εί δυνατόν ήν αλλ' οίδα ότι έσονται. Ημέραι εκείναι σκοτισθήσονται δίκην θρυνούσαι εν τω αέρι δια το μίσος, όπερ τα βδελυρά εργάζονται έθνη ο ήλιος σκοτισθήσεται, και η σελήνη ου δώσει το φέγγος αυτής, βλέποντας τα βδελύγματα επί της γης αμιλλώμενα φάγονται γαρ και τον χουν της Γής και τα θυσιαστήρια κύθρους {χύτρας} οίκων εργάσονται, τα τίμια σκεύη εν μιάσματι χρήσονται. Οι κατοικούντες την Ασίαν φευγέτωσαν εις τας κοιλάδας των νήσων-πενθήσει γαρ Ασία τας νήσουν ου γαρ πορεύσονται εν αυτή οι λαοί, άλλ' έσονται πενθούντες ημέρας ρν' εκοτόν πεντήκοντα εν άλ. εξακοσΐας εξήκοντα. Τότε εγερθήσεται ο Σατανάς ο αντίχριστος φημί, εκ της φυλής του Δάν, ού μέντοι ιδία θελήσει γενόμενος άνθρωπος αλλ' ευρεθήσεται ένεκεν αυτού σκεύος αισχρόν και ρυπαρόν, όπως πληρωθεί εν αυτώ τα των προφητών. Είδαμε στην αρχή της προφητείας αναφέρεται η λέξη «πύλας». Γνωρίζουμε επίσης από κείμενο του 15ου αιωνα (το οποίο και κατέχω) του οποίου ο συγγραφέας παραμένει άγνωστος και που αναφέρεται στον Μέγα Αλέξανδρο και Περί των Πυλών. Περί των Πυλών τούτων τα εξής αναφέρονται εν χειρογράγω ιε αιώνος, «Μετά το νικήσαι Δαρείον τον Μήδον ο Αλέξανδρος κατήλθε έως θαλάσσης της καλούμενης Ηλίου χώρας, ένθα εώρακεν ακάθαρτα έθνη και δυσειδή ά ήσαν εκ των υιών Ιάφεθ, ων την ακαθαρσίαν θεασάμενος, ήσθιον γαρ πάν ακάθαρτον έδεσμα, και ετέρων ζωυφίων μυσαρών κώνωπας, μυίας κάττας, όφεις νεκρών σάρκας, αμβλώματα, εκρώματα, έμβρυα ούπω τελείως απαρτισθέντα, πάν είδος θηρίων ακαθάρτων- τους νεκρούς ούκ έθαπτον αλλά τους πλείονας ήσθιον… Θεορήσας δε τα αναγώς γενόμενα και δεδοικώς μήπος πλατυνθώσινεν τη γή και μιάνωσιν αυτήν εκ των μιαρών αυτών επιτηδευμάτων, εδεήθει του Κυρίου εκτενώς, και συνήγαγεν απαντάς, άνδρας τε και γυναίκας και τα τέκνα, και απλώς ειπείν πάσας τας παρεμβολάς αυτών και εξήγαγεν αυτούς έως τας εώας γης και κατεδίωξεν αυτούς έως ού εισήλθον εν τοις πέραση του βορρά και ούκ εστί είσοδος από ανατολών έως δυσμών, και επήκουσεν ο Θεός τας δεήσεις, και προσέταξε Κύριος ο Θεός δύο όρεσι εν οίς έστι προσηγορία μαζοί του βορρά και επλησίασαν αλλήλους άχρι πηχών ιβ' και κατασκεύασε πύλας χαλκάς και επέχρισεν αυτάς ασύγκριτον ύαλον και εί δύνανται ανοίξει σιδήρω, μη δύνανται δυαλεισαι αυτάς...Ταίτα τοίνυν τα εναγή και μυσαρά και κίβδηλα έθνη πάσαις ταίς μαγικαίς κακοτεχνίες κέχρηνται και τη μισοθέω γοητεία, αλλά κατήργησε αυτάς ή του ασύγκριτου φύσις. Ουκ ηδυνήθησαν δε ούτε δια πυρός ούτε δια σιδήρου, είτε δι'οιασδήποτε επινοίας ανοίξαι τας πύλας και αποδράσαι» * Αντί εβδομήκοντα δύο βασιλείς, εύρομεν είς 5 χειρόγραφα κβ', οίτινες συνταυτίζονται προς τον Γώγ και Μαγώγ της Αποκαλύψεως {κε 3'} « Εν τοις εσχάτοις καροίς και εν τη εσχάτη ημέρα της συντέλειας του αιώνος εξελεύσεται Γωγ και Μαγώγ εις την γήν του Ισμαήλ, οί εισίν έθνη και βασιλείς, και εξελεύσοναται αι εποκεκλεισμέναι γλώσαι κβ: Ανοίγ, Ανίγ, Αχενάζ, Διφάρ, Φωτιναίοι, Λεσβίοι {άλ Αλβιανοί}, Εύνιοι, Φαριζαίοι, Δεκλισμοί, Ζαρμάται, Φλιβαίοι, Ζαρματιανοί {αλ Ζαγανιανοί}, Χανώνιοι, Ασαρμάσται, Γαρμιάδαι, Κουνοκέφαλοι, Θάρβιοι, Αλάνες, Φισολονίκιοι, Αρήναοι, Ασαρτάνιοι, και Μαγώθ- ούτοι κβ' βασιλείς καθεστήκασιν ένδον των Κασπίων πυλών, ας κατασκεύασεν Αλέξανδρος ο βασιλεύς. Και ότε εξελεύσονται ήγγικεν η συτέλεια και ούκ έσται μήκος . Ο Αλέξανδρος κατανικά τους Κυνοκέφαλους Πηγή 1 Sir John Mandeville ('Voiage de Sir John Maundevile' 1357) «Μετά από εκείνο το νησί τα άτομα πηγαίνουν από τον ωκεανό της θάλασσας, σ 'ένα νησάκι, το οποίο ονομάζεται Nακουμέρα, και είναι ένα μεγάλο νησί καλό και δίκαιο. Και υπάρχει στην πυξίδα περίπου, πάνω από χίλια μίλια. Και όλοι οι άνδρες και οι γυναίκες της νήσου έχουν κεφάλια κυνηγόσκυλων », είναι κυνοκέφαλοι. Και είναι λογικοί και έχουν κατανόηση, εκτός του ότι λατρεύουν ένα βόδι για Θεό τους. και, επίσης, κάθε ένας από αυτούς έχουν ένα βόδι απο χρυσό ή ασήμι στο μέτωπό τους, είς ένδειξη ότι αγαπούν πολύ τον Θεό τους. και πάνε γυμνοί εκτός από λίγο πανί, το οποίο καλύπτουν τα γόνατά τους και τα μέλη τους. Είναι καλοί μαχητές, και έχουν μια μεγάλη ασπίδα που σκεπάζει όλο το σώμα, και μια λόγχη στο χέρι τους για να αγωνίζονται, και αν πάρουν οποιοδήποτε άνθρωπο στη μάχη, τον τρώνε. " Προσέξτε το γεγονός ότι λατρεύουν ένα βόδι για θεό τους. Αποτελεί το συνδετικό κρίκο με το παρακάτω κείμενο Ο αυτοκράτορας Φρεδερίκος ο II., Γράφει για τον Henry III. στην Αγγλία, Λέει των Ταρτάρων: «« Τους είπε ότι κατάγονται από τις Δέκα Φυλές που εγκατέλειψαν το νόμο του Μωυσή, και προσκύνησαν το χρυσό μοσχάρι. Αυτοί είναι οι άνθρωποι τους οποίους ο Αλέξανδρος ο Μέγας έκλεισε στα Κασπία Όρη. " Επίσης από το Βιβλίο των Θαυμάτων του Μάρκο Πόλο Στη ΓΕΩΡΓΙΑΝΙΑ υπάρχει ένας βασιλιάς που ονομάζεται David Melic, ο οποίος είναι τόσο πολύς ώστε να τον λένε "Βασιλιά Δαβίδ", υπάγεται στους Ταρτάρ [Σημείωση 1] Τον παλιό καιρό όλοι οι βασιλείς είχαν γεννηθεί με τη μορφή ενός αετού πάνω από το δεξιό ώμο. Οι άνθρωποι ήταν πολύ όμορφοι, κυρίως τοξότες, και οι περισσότεροι γενναίοι στρατιώτες. Είναι χριστιανοί της ελληνικής ιεροτελεστίας, και έχουν μια μόδα με κοντά κουρέματα, όπως οι κληρικοί. [ΣΗΜΕΙΩΣΗ 2] Αυτή είναι η χώρα πέρα από την οποία ο Αλέξανδρος δεν μπορούσε να περάσει, όταν ήθελε να διεισδύσει στην περιοχή του Ponent, διότι η στενωπός ήταν τόσο στενή και επικίνδυνή, η θάλασσα που βρισκόταν από τη μία πλευρά, και από την άλλη τα υψηλά βουνά που ήταν αδιάβατα για τους ιππείς. Το στενό εκτείνεται σαν αυτό για τέσσερις ενώσεις, και μια χούφτα ανθρώπων θα μπορούσε να το κρατήσει εναντίον όλου του κόσμου. Ο Αλέξανδρος προκάλεσε έναν πολύ ισχυρό πύργο να χτιστεί εκεί, για να αποτρέψει τη διάβαση για να του επιτεθούν, και απο αυτό πήρε το όνομα του: Σιδερένια πύλη. Αυτή είναι η θέση για την οποία μιλάει το βιβλίο του Αλέξανδρου, όταν μας λέει πως έκλεισε τους Ταρτάρους ανάμεσα σε δύο βουνά The Travels of Sir John Mandeville ΚΕΦΑΛΑΙΟ XXIX ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΤΗΣ CATHAY. ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΠΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΚΑΙ ΤΟΥΣ 22 ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ Εκεί ο βασιλιάς Αλέξανδρος τους κυνήγησε μεταξύ αυτών των βουνών, και σκέφτηκε να τους εσωκλείσει μέσα από το έργο των ανδρών του. Αλλά όταν είδε ότι δεν μπορούσε να το κάνει, προσευχήθηκε στο Θεό για να εκτελέσει αυτό που είχε αρχίσει. Και όλα ήταν έτσι, ότι ήταν αλλόθρησκοι και ανάξιοι να ακουστούν, αλλά ο Θεός με τη χάρη του, έκλεισε τα βουνά μαζί, έτσι ώστε να μείνουν εκεί κλειδωμένοι και να περικλείονται με ψηλά βουνά, εκτός από μόνο μία πλευρά, και από εκείνη την πλευρά είναι η θάλασσα της Κασπίας. (...) Κι όμως, λένε ότι θα βγούν στα χρόνια του αντιχρίστου, και ότι θα κάνουν μεγάλη σφαγή των χριστιανών. Και ως εκ τούτου όλοι οι Εβραίοι που θα κατοικούν σε όλα τα εδάφη θα μάθουν πάντα να μιλούν εβραϊκά, με την ελπίδα, ότι όταν θα βγούν έξω οι άλλοι Εβραίοι, θα μπορούν να καταλαβαίνουν την ομιλία τους, και να τους οδηγήσουν για να καταστρέψουν τους χριστιανούς ανθρώπους. Για τους Εβραίους λένε ότι γνωρίζουν καλά από τις προφητείες τους, ότι από την Κασπία θα βγούν έξω, και θα εξαπλωθούν σε όλο τον κόσμο, και ότι οι χριστιανοί άνδρες θα πρέπει να είναι κάτω απο την υποταγή τους, εφόσον έχουν τεθεί στην υποταγή τους. ΠΛΑΤΩΝ, ΦΑΙΔΩΝ 110b–115a: Περιγραφή της κοίλης γής Υπάρχουν δε εντός της γης εις όλην την περιφέρειάν της και κατά τα κοίλα μέρη αυτής τόποι πολλοί· και άλλοι μεν είναι βαθύτεροι και περισσότερον αναπεπταμένοι εν συγκρίσει προς εκείνον, όπου ημείς κατοικούμεν, άλλοι δε βαθύτεροι μεν, αλλά ολιγώτερον αναπεπταμένοι από τον ιδικόν μας τόπον· υπάρχουν τέλος άλλοι οι οποίοι έχουν μικρότερον βάθος από τον εδώ και είναι πλατύτεροι. Όλοι αυτοί συγκοινωνούν αναμεταξύ των υπό την γην εις πολλά μέρη με οπάς άλλοτε στενωτέρας και άλλοτε ευρυτέρας και έχουν διεξόδους. Εκεί και πολύ ύδωρ ρέει από τους μεν εις τους δε, όπως εις μεγάλα δοχεία, ούτω δε σχηματίζονται από την γην μέγιστοι και αστείρευτοι ποταμοί με θερμά και ψυχρά ύδατα· και πολύ πυρ και έτσι σχηματίζονται και μεγάλοι ποταμοί πυρός· ( 111 e 7 – 112 a 2 ) «Ἔν τι τῶν χασμάτων τῆς γῆς ἄλλως τε μέγιστον τυγχάνει ὄν καί διαμπερές τετρημένον δι ‘ ὅλης τῆς γῆς, τοῦτο Ὅμηρος εἷπε, λέγων αὐτό τῆλε μάλ΄, ἧχι βάθιστον ὐπό χθονός έστι βέρεθρον.» Απόδοση στα Νεοελληνικά: «Ένα ξεχωριστό από όλα τα χάσματα της Γής, υπάρχει και είναι μέγιστο, αφού διαπερνά ολόκληρη την γή από το ένα άκρο αυτής ως το άλλο ( διαμπερές ). Περί αυτού ακριβώς ομιλεί και ο Όμηρος λέγοντας, πολύ μακριά, εκεί κάτω από την Γη, υπάρχει ένα βαθύτατο βάραθρο.» Aυτό δε εις άλλο μέρος και εκείνος και άλλοι πολλοί ποιηταί ωνόμασαν Τάρταρον. Εις τούτο λοιπόν το χάσμα συρρέουν όλοι οι ποταμοί και εξ αυτού πάλιν εκρέουν, λαμβάνει δε έκαστος των ποταμών τούτων τα ιδιαίτερα γνωρίσματά του εκ της συστάσεως του εδάφους, το οποίον διασχίζει κατά την ροήν του. Η δε αιτία, διά την οποίαν και εκρέουν απ' εδώ και εισρέουν όλα τα ρεύματα είναι ότι το υγρόν τούτο ούτε πυθμένα έχει ούτε βάσιν· αιωρείται λοιπόν και φέρεται κυματιστά πότε προς τα άνω και πότε προς τα κάτω. Και ο αήρ και η περί τον αέρα πνοή το αυτό πράττουν∙ διότι παρακολουθούν το ύδωρ και όταν τούτο ορμά προς το απ' εκεί μέρος της γης και όταν ορμά προς το απ' εδώ· και καθώς συμβαίνει εις την αναπνοήν, κατά την οποίαν η πνοή ρέει πάντοτε πότε προς τα έξω και πότε προς τα μέσα, έτσι και εκεί καθώς η πνοή συναιωρείται μετά του υγρού, προκαλεί με την είσοδον και την έξοδόν της ανέμους ισχυρούς και βίαιους. ΗΣΙΟΔΟΣ: Αποσπάσματα απο ΗΣΙΟΔΟΥ ΘΕΟΓΟΝΙΑ Στην αρχή γεννήθηκε το Χάος, κι έπειτα η πλατύστηθη Γαία, παντοτινός και ασφαλής τόπος των αθανάτων που εξουσιάζουν τις χιονισμένες κορφές του Ολύμπου και τα σκοτεινά Τάρταρα στα βάθη της γης με τους πλατείς δρόμους. Κι όλοι, θεές και θεοί, σήκωσαν τη μέρα εκείνη μάχη που δεν θα τη ζήλευες, οι Τιτάνες οι θεοί κι όσοι γεννήθηκαν απ΄τον Κρόνο, τους οποίους ο Ζευς έφερε στο φως απ΄το υποχθόνιο Έρεβος, φοβεροί και δυνατοί, έχοντας ακατανίκητη ισχύ. Απ΄τους ώμους τους τινάζονταν εκατό χέρια (ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΖΑΣΧΡΑΝΤΕΧ.των γνωστών εκατόγχειρων της ελληνικής μυθολογίας.), κι απ΄τον ώμο του καθενός πενήντα κεφάλια ξεφύτρωναν στα στιβαρά μέλη τους. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΗΣΙΟΔΟ: Απ’ την ορμή των αθανάτων, ο ψηλός Όλυμπος σειόταν απ’ τις ρίζες, και βαρύς σεισμός έφτανε μέχρι τον ομιχλώδη Τάρταρο. ( ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΟΜΙΧΛΩΔΗ ΤΑΡΤΑΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΗ ΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ) Κι έγειρε η μάχη ενώ μέχρι αυτήν την ώρα, μένοντας στην ίδια θέση, χτυπιόταν σε φοβερές συγκρούσεις. Ανάμεσα στους πρώτους, ξεσήκωσαν άγρια μάχη ο Κόττος, ο Βριάρεως και ο Γύης, αχόρταγος για πόλεμο, οι οποίοι έρριξαν τρακόσιους βράχους, τον ένα πισ’ απ’ τον άλλον, με τα στιβαρά χέρια τους. Και με τις βολές τους σκέπασαν τους Τιτάνες και τους ξαπόστειλαν κάτω απ’ τη πλατειά γη και τους έδεσαν τα χέρια με πικρά δεσμά, όταν τους νίκησαν, κι ας είχαν γενναία ψυχή. Τόσο βαθειά μέσα στη γη όσο απέχει ο ουρανός απ΄τη γη (γιατί τόσο είναι απ’ τη γη μέχρι τον σκοτεινιασμένο Τάρταρο). Εννιά νύχτες κι εννιά μέρες χάλκινο αμόνι πέφτοντας απ’ τον ουρανό, φτάνει στη γη τη δεκάτη. Κι εννιά πάλι νύχτες κι εννιά μέρες χάλκινο αμόνι πέφτοντας απ΄τη γη τη δεκάτη θα φθάσει στο Τάρταρο. Τριγύρω τον περιζώνει χάλκινος φραγμός και γύρω απ΄τον λαιμό του χύνεται η νύχτα με τρεις σειρές από σκοτάδι. Κι από πάνω φυτρώνουν οι ρίζες της γης και της ακένωτης θάλασσας. Εκεί ‘ναι καταχωνιασμένοι οι Τιτάνες οι θεοί, κάτω απ΄τον ομιχλώδη ζόφο, απ΄τη θέληση του Δία που μαζεύει τα νέφη, (σε τόπο μουχλιασμένο, στα έσχατα της πελώριας γης). Να βγουν είναι αδύνατο, γιατί ο Ποσειδώνας τοποθέτησε χάλκινες πύλες και τείχος το περιτριγυρίζει από παντού. Εκεί η Νύχτα και η Ημέρα συναντιούνται και αλληλοχαιρετιούνται, περνώντας το χάλκινο σκαλοπάτι. Η μια μπαίνει μέσα κι η άλλη βγαίνει έξω, γιατί ποτέ και τις δυο μαζί δεν τις σηκώνει το σπίτι. Αλλά ενώ η μια είναι έξω και περιφέρεται στη γη, η άλλη μένει μέσα και περιμένει την ώρα της για να βγει. Η μια κρατώντας το Φως που το βλέπουν όλοι, κι η άλλη η ολοσκότεινη Νύχτα, τυλιγμένη σε μαύρο σύννεφο, έχοντας στα χέρια της τον Ύπνο τον αδελφό του Θανάτου. Εκεί είναι η κατοικία των παιδιών της μαύρης Νύχτας, του Ύπνου και του Θανάτου, θεοί φοβεροί που ποτέ σ’ αυτούς ο λαμπερός Ήλιος δεν ρίχνει τις ακτίνες του, ούτε όταν ανεβαίνει στον ουρανό, ούτε όταν κατεβαίνει απ’ αυτόν. Ο ένας απ’ αυτούς, ήρεμος και γλυκός τριγυρίζει τη γη, και την απέραντη θάλασσα ενώ ο άλλος έχει καρδιά από σίδερο και ψυχή χάλκινη κι ανελέητη μέσα στα στήθεια του, κι όποιον αρπάξει απ’ τους ανθρώπους δεν τον αφήνει κι είναι εχθρός ακόμα και στους αθάνατους θεούς. «ΤΑ ΤΕ ΥΠΟ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΝΙΑ»! Χωρίς αμφιβολία, ακόμη και σήμερα προξενεί εντύπωση η κατηγορία κατά του Σωκράτους, του μεγάλου αυτού Έλληνος φιλοσόφου, του οποίου την σκέψη δανείζονται –και θα δανείζονται επί μακρόν- Έλληνες και ξένοι στοχαστές και φιλόσοφοι. Μήπως όμως, θα ήταν καλύτερα να δούμε την συγκεκριμένη κατηγορία με την οποία τον κατηγόρησαν οι διαβάλλοντες αυτόν, όπως ήσαν ο Άνυτος, ο Μέλητος και ο Λύκων;: «Σωκράτης αδικεί και περιεργάζεται ζητών τά τε υπό γης και ουράνια και τόν ήττω λόγον κρείττω ποιών και άλλους ταυτά ταύτα διδάσκων». «Ο Σωκράτης είναι ένοχος αδικήματος, γιατί ασχολείται με άχρηστα και περιττά πράγματα, με το να ερευνά τα φαινόμενα που συμβαίνουν κάτω από τη γη και στον ουρανό, και γιατί τα άδικα λόγια τα κάνει να φαίνονται δίκαια και τα διδάσκει και στους άλλους.» (Πλάτωνος, Απολογία Σωκράτους 19b 4). Οπως καταλαβαίνεται κι εσείς, τον Σωκράτη τον έφαγαν τα λαμόγια της μαύρης αδελφότητας γιατί έβλεπαν οτι τα λόγια του Σωκράτη είχαν επρροή στον κόσμο, και αν τον άφηναν να πει κι άλλα θα έβγαινε η αλήθεια στη φόρα. Και γι αυτό αποφάσισαν να τον εξολοθρέψουν πριν μαθευτεί η αλήθεια. Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2012, στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών, Οι δικαστές με ποσοστό 67% υπέρ και 33% κατά, αθώωσαν τον Αθηναίο φιλόσοφο, σχεδόν 2.500 χρόνια μετά. Κι όμως.... οι ίδιοι που τον αθώωσαν σήμερα είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα τον καταδίκαζαν ξανά σε θάνατο αν ζούσε σήμερα. ΣΙΒΥΛΛΟΣ ΛΟΓΟΣ Α ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ το βιβλίο Die Oracula Sibyllina: ΠΡΩΤΟΝ ΔΗ ΚΕΛΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΓΕΙΝ ΘΕΟΣ , ΩΣ ΕΓΕΝΗΘΗ ΑΤΡΕΚΕΩΣ ΚΟΣΜΟΣ. ΣΥ ΔΕ ΠΟΙΚΙΛΕ ΘΝΗΤΕ , ΠΙΦΑΣΚΕ ΝΟΥΝΕΧΕΩΣ , ΙΝΑ ΜΗΠΟΤ ΕΜΩΝ ΕΦΕΤΜΩΝ ΑΜΕΛΗΣΗΣ , ΥΨΙΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗΑ ΟΣ ΕΚΤΙΣΕΝ ΚΟΣΜΟΝ ΑΠΑΝΤΑ , ΕΙΠΑΣ ΓΕΙΝΑΣΘΩ ΚΑΙ ΓΕΙΝΑΤΟ. ΗΔΡΑΣΕ ΓΑΡ ΓΗΝ , ΤΑΡΤΑΡΩ ΑΜΦΙΒΑΛΩΝ , ΚΑΙ ΦΩΣ ΓΛΥΚΥ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΚΕΝ , ΟΥΡΑΝΟΝ ΥΨΩΣΕ , ΓΛΑΥΚΗΝ Δ ΗΠΛΩΣΕΝ ΘΑΛΑΣΣΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΟΝ ΕΣΤΕΦΑΝΩΣΕΝ ΑΛΙΣ ΠΕΡΙΛΑΜΠΕΣΙΝ ΑΣΤΡΟΙΣ ΚΑΙ ΓΑΙΑΝ ΚΟΣΜΗΣΕΝ ΦΥΤΟΙΣ , ΠΟΤΑΜΟΙΣΙ ΔΕ ΠΟΝΤΟΝ , ΧΕΥΑΜΕΝΟΣ ΕΚΕΡΑΣΣΕ ΚΑΙ ΑΕΡΙ ΜΙΞΕΝ ΑΥΤΜΑΣ ΚΑΙ ΝΕΦΕΑ ΔΡΟΣΟΕΝΤΑ. ΤΙΘΕΙΣ ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΟΣ ΑΛΛΟ , ΙΧΘΥΑΣ ΕΝ ΠΕΛΑΓΕΣΣΙ , ΚΑΙ ΟΡΝΕΑ ΔΩΚΕΝ ΑΗΤΑΙΣ ΥΛΑΙΣ Δ ΑΥ ΘΗΡΑΣ ΛΑΥΣΙΑΥΧΕΝΑΣ , ΗΔΕ ΔΡΑΚΟΝΤΑΣ ΕΡΠΥΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΘ ΟΣΑ ΚΥΚΛΟΣΕ ΝΥΝ ΚΑΘΟΡΑΤΑΙ . ΗΔΡΑΣΕ ΓΑΡ ΓΗΝ , ΤΑΡΤΑΡΩ ΑΜΦΙΒΑΛΩΝ ΤΟΥ ΕΝ ΑΓΙΟΙΣ ΠΑΤΡΟΣ ΗΜΩΝ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ Κ.Τ.Λ. Δύο ζώνες της γης είναι αντίστοιχα εύκρατες και κατοικήσιμες, κατά τους σοφούς των Ελλήνων. Η κάθε μία χωρίζεται σε άλλες δύο και έτσι γίνονται τέσσερις. Γι’ αυτό και υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πάνω στη γη τέσσερα γένη ανθρώπων, τα οποία δεν μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους. Γιατί, σύμφωνα με τους σοφούς αυτούς, υπάρχουν άνθρωποι που κατοικούν την αντεύκρατη σ’ εμάς ζώνη από τα πλάγια, οι οποίοι χωρίζονται από εμάς με τη διακεκαυμένη ζώνη της γης. Απέναντι από αυτούς κατοικούν, κατά τη γνώμη τους, εκείνοι που ζουν κάτω από αυτή τη ζώνη. Κατά παρόμοιο τρόπο υπάρχουν και εκείνοι που κατοικούν κάτω από εμάς. Τους πρώτους τους ονομάζουν «αντικείμενους» προς εμάς, ενώ τους άλλους «αντίποδες» και «αντεστραμμένους». Κι όλα αυτά γιατί δε γνωρίζουν ότι εκτός από το ένα δέκατο της γήινης σφαίρας, όλο σχεδόν το υπόλοιπο καλύπτεται από τα νερά της αβύσσου. ΠΥΘΕΑΣ Ο ΜΑΣΣΑΛΙΩΤΗΣ: Ο πρώτος θαλασσοπόρος-εξερευνητήςτου "Απώτατου Βορρά ",ο οποίος έφθασε στον Βόρειο Πόλο,στην μυθική "Θούλη" των αρχαίων προγόνων μας,καθώς και ο πρώτος που μίλησε για το "Κρόνειο" υποχθώνειο πέλαγος του βορρά και ενέπνευσε όλες τις θεωρείες για την κοίλη γη !!! τι ήταν η Θούλη, στην οποία κανείς δεν είχε φτάσει μέχρι τότε; Μα τι άλλο παρά η γη του βορά,ο Βόρειος Πόλος η κατάκτηση του οποίου περιγράφεται από τον Πυθέα στα βιβλία του "Περί Ωκεανού" και "Πυθέως Περίπλους". Τι σημαίνει Θούλη ? "Θου" στην αττική διάλεκτο,σημαίνει τον Θεό, «λη» σημαίνει λίθος, δηλαδή Θεϊκή γη. Μερικοί δίνουν την εξήγηση ότι προέρχεται από το "θόλος" και κάποιοι ότι προέρχεται από το "θολύω" που σημαίνει σκοτεινός. Όταν έφτασε στην "πεπηγυία θάλασσα "στις 82 μοίρες,σταμάτησε Εδώ,όπως γράφει,δεν υπήρχε ζωή,εδώ "κυβερνά ο Κρόνος".Το ταξίδι από εδώ και πέρα ήταν πολύ επικίνδυνο με τους επιπλέοντες μικρούς πάγους,πράγμα που ανάγκαζε τα δύο πλοία του να πλέουν πολύ κοντά το ένα με το άλλο.Με αυτή την πλεύση έφθασε στις 84 μοίρες βόρειο πλάτος όπου βρήκε φράγμα πάγων. Η κατάσταση είναι άσχημη. Η ομίχλη, η βροχή και το κρύο τους κάνουν να θέλουν να αλλάξουν ρότα και να γυρίσουν πίσω όσο πιο γρήγορα μπορούν. Κάπου εκεί συμβαίνει κατι πολύ περίεργο και όλοι κοιτάζουν παραξενεμένοι τον Πυθέα: ξαφνικά το κρύο δεν είναι πλέον τόσο τσουχτερό. Απεναντίας ένας ζεστός αέρας φαίνεται να πνέει άγνωστο απο που. Η ομίχλη σιγά σιγά χάνεται και η ατμόσφαιρα αρχίζει να καθαρίζει. Οι κωπηλάτες μετριάζουν τον ρυθμό τους. Ολοι θέλουν επιτέλους να δούν λίγο πιο πέρα απ το καράβι τους! Και η θάλασσα φαίνεται να τους παίζει παιχνίδια: Εχει πάρει τώρα το κανονικό της χρώμα- αυτό που ήξεραν απο τη Μεσόγειο. Ξαφνικά το πέπλο της ομίχλης "παραμερίζει" σαν να ήταν κουρτίνα και κάποιος να την τράβηξε και μπροστά τους εμφανίζεται μια παράξενη Γή, πολύ διαφορετική απ ότι έβλεπαν εδώ και πολλές μέρες! Βλέπουν πράσινα λιβάδια κι έναν ήλιο που φαίνεται να φωτίζει μόνο αυτή την γή. Επιπλέον μεγάλα ζώα που βοσκούν αμέριμνα - και στο βάθος... Δέν πιστεύουν στα μάτα τους!!! Μια περίεργη πολιτεία, με κτήρια το σχήμα των οποίων δεν το έχουν ξαναδεί. Ο Πυθέας δίνει εντολή να πλεύσουν πρός τα εκεί! Κάνουν μερικά μέτρα, και ώς δια μαγείας πίσω τους πέφτει πυκνή ομίχλη , ενω εμπρός τους οσο πλησιάζουν όλα γίνονται πιό φωτεινά. Μερικά απο τα ζώα δεν τα έχουν ξαναδεί. Είναι σαν αυτά για τα οποία μιλούν οι θρύλοι και οι παλιές ιστορίες. Ο Πυθέας είναι σίγουρος οτι έχει βρεί την Υπερβορέα του. Λίγο ακόμη και το καράβι τους θα δέσει σε έναν μικρό τεχνητό κόλπο. Δεν θα το κατορθώσουν όμως αυτό ποτέ... Μετά απο χρόνια ο Πυθέας "κλείνεται" στη Μεσόγειο του. μιλάει για τα ταξίδια του και τις περιπέτειες του, αλλά δεν αναφέρεται καθόλου στο ταξίδι στην Υπερβορέα του. Το μυστικό του θα το πάρει μαζί του! Αραγε τι απίστευτα και τρομερά είδε σε εκείνη την παράξενη άγνωστη χώρα; Τι το τόσο διαφορετικό που ίσως δεν θα τον πίστευε κανείς αν το έλεγε; Ηταν χώρα πραγματική η ο καιρός και τα παγόβουνα αποδεκάτισαν το πλήρωμα του; Κι όμως, εκείνη η χώρα έμεινε χαραγμένη μέσα του μέχρι το τέλος της περιπετειώδους Ελληνικής ζωής του. Ποτέ δεν θα περάσει απο το μυαλό του Πυθέα ότι αυτός και το πλοίο του είχαν ταξιδέψει αρκετά στο εσωτερικό της Γής! Ο ΜΩΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ:Οι Δέκα εντολές, λεγόμενες και "Δεκάλογος", είναι ένας κατάλογος δέκα ηθικών εντολών, οι οποίες, σύμφωνα με τη Βίβλο, υπαγορεύτηκαν στον Μωυσή. Η δεύτερη κατα σειρά εντολή είναι αυτή που μας ενδιαφέρει και η οποία λέει: ου ποιήσεις σεαυτω είδωλον, ουδέ παντός ομοίωμα, όσα εν τω ουρανω άνω και όσα εν τη γη κάτω και όσα εν τοις ύδασιν υποκάτω της γης. ου προσκυνήσεις αυτοίς, ουδέ μη λατρεύσεις αυτοίς· εγώ γαρ ειμι Κύριος ο Θεός σου, Θεός ζηλωτής, αποδιδούς αμαρτίας πατέρων επί τέκνα, έως τρίτης και τετάρτης γενεάς τοις μισούσί με και ποιών έλεος εις χιλιάδας τοις αγαπώσί με και τοις φυλάσσουσι τα προστάγματά μου. Πολλοί ερμηνευτές της βίβλου, εκεί που γράφει: και όσα εν τοις ύδασιν υποκάτω της γης. ου προσκυνήσεις αυτοίς. παραλείπουν εσκεμμένα το "υποκάτω της γης" σαν να μην υπάρχει καθόλου η λέξη στην συγκεκριμένη εντολή. Σε τι πλάσματα λοιπόν αναφέρεται που δεν πρέπει να προσκυνήσουμε και να λατρέψουμε και βρίσκονται κάτω απο τη γη; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ:Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ - ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΖΩΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 5,3: ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΥΠΑΡΞΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ (ΥΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ) ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΗΔΥΝΑΤΟ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΟΥΔΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΥΔΕ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟΝ ΟΥΔΕ ΝΑ ΒΛΕΠΗ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 5,13: ΚΑΙ ΠΑΝ ΚΤΙΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΝ ΑΥΤΟΙΣ ΗΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΡΝΙΟΝ ΕΣΤΩ Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,1: 5ο ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ: ΚΑΙ Ο ΠΕΜΠΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΣΑΛΠΙΣΕ ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΑΣΤΗΡ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟY ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,2: ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΙΜ: ΚΑΙ ΗΝΟΙΞΕ ΤΟ ΦΡΕΑΡ ΤΗΣ ΑΒΥΣΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΒΗ ΚΑΠΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΩΣ ΚΑΠΝΟΣ ΚΑΜΙΝΟΥ ΜΕΓΑΛΗΣΚΑΙ ΕΣΚΟΤΙΣΘΗ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΗΡ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΡΕΑΤΟΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,3: ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΚΑΠΝΟΥ ΕΞΗΛΘΟΝ ΑΚΡΙΔΕΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΕΧΟΥΣΙΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΟΙ ΣΚΟΡΠΙΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,4: Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ: ΚΑΙ ΕΡΡΕΘΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΒΛΑΨΩΣΙ ΤΟΝ ΧΟΡΤΟΝ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΗΔΕ ΚΑΝΕΝ ΧΛΩΡΟΝ ΜΗΔΕ ΚΑΝΕΝ ΔΕΝΔΡΟΝ ΕΙΜΗ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΝΟΥΣ ΟΙΤΙΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΣΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ AΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,5: ΚΑΙ ΕΔΟΘΗ ΕΙΣ ΑΥΤΑΣ ΝΑ ΜΗ ΘΑΝΑΤΩΣΩΣΙΝ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΑΣΑΝΙΣΘΩΣΙ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ ΩΣ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΡΠΙΟΥ ΟΤΑΝ ΚΤΥΠΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,6: ΚΑΙ ΕΝ ΤΑΙΣ ΗΜΕΡΑΙΣ ΕΚΕΙΝΑΙΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΥΡΕΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΕΠΙΘΥΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΩΣΙ ΚΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΑΥΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,7: ΚΑΙ ΑΙ ΜΟΡΦΑΙ ΤΩΝ ΑΚΡΙΔΩΝ ΗΣΑΝ ΟΜΟΙΑΙ ΜΕ ΙΠΠΟΥΣ ΗΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ ΩΣ ΣΤΕΦΑΝΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΩΝ ΩΣ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,8: ΚΑΙ ΕΙΧΟΝ ΤΡΙΧΑΣ ΩΣ ΤΡΙΧΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΟΝΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΗΣΑΝ ΩΣ ΛΕΟΝΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,9: ΚΑΙ ΕΙΧΟΝ ΘΩΡΑΚΑΣ ΩΣ ΘΩΡΑΚΑΣ ΣΙΔΗΡΟΥΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ ΩΣ ΦΩΝΗ ΑΜΑΞΩΝ ΙΠΠΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΡΕΧΟΝΤΩΝ ΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΕΦ 9,10: ΚΑΙ ΕΙΧΟΝ ΟΥΡΑΣ ΟΜΟΙΑΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΗΣΑΝ ΚΕΝΤΡΑ ΕΙΣ ΤΑΣ ΟΥΡΑΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΗΤΟ ΝΑ ΒΛΑΨΩΣΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΕΝΤΕ ΜΗΝΑΣ Τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει σ αυτό το άρθρο, αποδεικνύουν περίτρανα οχι μόνο την ύπαρξη της κοίλης γής, αλλά και τα ρυπαρα γένη που κατοικούν στο εσωτερικό της." Αυτά λέει το άρθρο της Αθέατης Γνώσης κρίνετε μόνοι σας. ΠΗΓΗ Το διαβάσαμε από το: 

NEΦΕΛΙΜ: ΥΠΗΡΞΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΠΛΑΣΜΑΤΑ"; TI ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ;http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/03/ne-ti.html#ixzz2wVfLQkDj
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=7Uxnw5V9mzA[/embed]

Η δομή της Παγκόσμιας κρυμμένης κυβέρνησης και αυτοί που ζουν ανάμεσα μας – Watchers

terrapapers-com_immortel-ad-vitam-majesty-twelve-6-620x450
Το σύνολο των θεωριών συνομωσίας, δεν αναφέρεται σε κάποιους κακούς και ανάλγητους κεφαλαιοκράτες αλλά σε οργανωμένες αδελφότητες που περιβάλλονται από άλλες και οι άλλες από άλλες και ούτω καθεξής. Η διοικητική μέθοδος δηλαδή της πυραμίδας ναι μεν είναι πιο απλή στο να γίνει αντιληπτή, αλλά η πραγματική διοικητική μέθοδος των Νεφελίμ είναι η μέθοδος φλοιών κρεμμυδιού, όπως έχω πει στο παρελθόν. Όσο πιο μέσα στο <<παιχνίδι>> μπαίνει κανείς, σε τόσο πιο μικρή ομάδα ανήκει. Για να γίνει αντιληπτή η δομή διοίκησης της Μαύρης Αδελφότητας, θυμίζω αρχικά ότι η Μαύρη Αδελφότητα είναι εκείνη που δημιουργήθηκε από τους γιους των Ελοχίμ και της Λίλιθ τους Ναχσχραμόν, με σκοπό την διοίκηση του κόσμου. Το <<αντίπαλο δέος>> τους η Λευκή Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τους Ναχσχραμόν που δεν συμμετείχαν στην ηγεσία της Μαύρης. Καθώς οι χιλιετίες κυλούσαν , όλα τα γένη των Νεφελίμ, ερχότανε σε επιμιξίες όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά κυρίως με τους ανθρώπους. Έτσι από τις επιμιξίες των Νεφελίμ και των ανθρώπων γεννήθηκαν οι Ραν. Στην αρχή οι ιδιότητες των Νεφελίμ, απαντιότανε σε όλους τους Ραν (ημίθεους) . Με την πάροδο όμως των γενεών και των επιμιξιών, κάποιων Ραν, στις μέρες μας, τον καταλαβαίνεις μόνο με εξέταση DNA, με την προϋπόθεση ότι γνωρίζεις το τι ψάχνεις. Καθώς οι χιλιετίες εν τω μεταξύ κυλούσαν, κάποιοι από τους Ραν, που οι Νεφελίμ τους χρησιμοποιούσαν σαν βασιλείς και αυτοκράτορες για την διακυβέρνηση του πλανήτη, συνειδητοποιούσαν τον εκφυλισμό των ιδιοτήτων τους λόγω των επιμιξιών και να κάνουν γάμους μόνο μεταξύ τους. Έτσι δημιουργήθηκε ο θρύλος ή αν θέλετε μύθος των <<γαλαζοαίματων>> Βασιλειάδων που κάθε άλλο παρά γαλαζοαίματοι ήταν βέβαια. Τα κλειστά αυτά διοικητικά κλαμπ των βασιλέων της Μαύρης Αδελφότητας, δεν έμειναν αναπάντητα και έτσι δημιουργήθηκαν οι κλειστές κοινωνίες της Λευκής Αδελφότητας. Όλα αυτά τα συνειδητοποιημένα κλαμπ ή οίκοι των Ραν, δεν ήταν δυνατόν να μείνουν εκτός του παγκόσμιου συστήματος διακυβέρνησης. Με το σκεπτικό μάλιστα του ότι κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει, συνεργαζότανε μεταξύ τους. Όταν η Λευκή Αδελφότητα έστησε την Γαλλική και την Αμερικανική επανάσταση, κατά το ξεκίνημα της κατάληψης της εξουσίας του πλανήτη, οι Ραν βρέθηκαν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η αποδοχή της κυριαρχίας του Σαμαέλ (του διαβόλου) από τις δύο Αδελφότητες έφερε μετά τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο μία αναγκαστική συνεργασία, ανάμεσα στους οίκους, βασιλικούς και μη, των Ραν. Οι οίκοι αυτοί στις μέρες μας, αποτελούν όλους τους βασιλικούς και αυτοκρατορικούς οίκους, αλλά και τους οίκους των ευγενών και μεγαλοτραπεζιτών. Τα μέλη των οίκων αυτών κάνουν γάμους και απογόνους μόνο μεταξύ τους και μόνο αν κριθεί ότι το DNA κάποιων είναι αρκετά ισχυρό, επιτρέπεται γάμος με άτομο έξω από αυτούς. Πολλοί, άνδρες και γυναίκες που παντρεύτηκαν κάποιον γόνο βασιλικής οικογένειας, βρέθηκαν νεκροί λόγω κάποιου <<ατυχήματος>>. Βλέπε Νταϊάνα κ.τ.λ. Όλοι αυτοί, εκπαιδεύονται από μικροί στην <<τέχνη>> του χειρισμού των λαϊκών μαζών των γκοϊμ, των <<καταναλώσιμων>> δηλαδή ανθρώπων. Όλοι τους επομένως χρησιμοποιούνται στους παγκόσμιους οργανισμούς διοίκησης του πλανήτη, ή στους οργανισμούς στράτευσης ανθρώπων για να χρησιμοποιηθούν και αυτοί με τη σειρά τους στους οργανισμούς αυτούς, μέσω των οποίων ελέγχονται οι <<δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις>> των λαών. Οι οργανισμού αυτοί είναι, μεταξύ άλλων: Η Τριμερής Επιτροπή, ο ΟΗΕ, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα, η Λέσχη Μπίλντεμπεργκ, η Λέσχη της Ρώμης το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, η Λέσχη της Βουδαπέστης, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, που πρόσφατα κόντεψε να τρελάνει τον παγκόσμιο πληθυσμό με την βοήθεια των ΜΜΕ ισχυριζόμενος ότι δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων θα πεθάνουν από την γρίπη των πουλερικών , αν δεν κάνουν εμβόλιο, κ.τ.λ. Έχουμε επομένως στο διοικητικό δίκτυο του πλανήτη, συνεργασία Ραν και ανθρώπων. Αν χρησιμοποιήσουμε το μοντέλο του κρεμμυδιού, το μοντέλο δηλαδή των διοικητικών διαστρωματώσεων, οι πολίτες όλων τω ν κρατών έχουν αρχικά απέναντί τους την δημόσια και δημοτική διοίκηση και τις δυνάμεις ασφαλείας. Από εκεί και πέρα για να μπορέσουν να μεταφέρουν οποιοδήποτε αίτημα στους πραγματικούς κυβερνώντες του κόσμου τούτου, τα πράγματα δυσκολεύουν. Τα στρώματα λοιπόν της διοίκησης είναι : 1. Δημόσιοι υπάλληλοι, δημοτικοί υπάλληλοι, δυνάμεις ασφαλείας. 2. Δικαστική εξουσία. 3. Τοπική κυβέρνηση. 4. Κοινοτική εξουσία (ΗΠΑ, Ε.Ε., κ.τ.λ.) 5. Παγκόσμιοι χρηματοπιστωτικοί οργανισμοί (παγκόσμια τράπεζα, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο κ.τ.λ.) 6. Άγνωστοι για τους λαούς παράγοντες, παρουσιαζόμενοι σαν το <<απρόσωπο κεφάλαιο>> , <<κεφαλαιοκράτες>>, <<κερδοσκόποι>>, <<Μασόνοι>>, <<Ιλλουμινάτι>>, κ.τ.λ.) Τα δεδομένα που τεχνηέντως προωθούνται, από τα απόλυτα καθοδηγούμενα ΜΜΕ, είναι αυτά των στρωμάτων ένα έως πέντε. Το έκτο στρώμα εξουσίας αφήνουν να το δημιουργήσει η φαντασία του καθενός. Θυμίζω ότι εξουσία ονομάζουμε οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας όπως την αντιλαμβανόμαστε στον ψεύτικο και προσωρινό κόσμο που ζούμε. Τα στρώματα λοιπόν ένα έως πέντε , παίρνουν οδηγίες από τις δεξαμενές σκέψεις, ιδρύματα που οι Αδελφότητες έχουν δημιουργήσει, ώστε να προωθούν τα σχέδια τους, ως δήθεν προερχόμενα, από ομάδες <<σοφών>> που η δουλειά και το μέλημα τους είναι η λύση των προβλημάτων του κόσμου. Η Λευκή Αδελφότητα από την υπόγεια Λευκή Πολιτεία στην έρημο Τάκλα Μακάν και η Μαύρη Αδελφότητα από τις εγκαταστάσεις της στο Νόϊνσβανσταϊν της Βαυαρίας , δίνουν διαρκώς λεπτομερείς οδηγίες, αφ’ ενός μεν για τους στόχους τους που πρέπει να επιτευχθούν, αφ’ ετέρου δε για τις μεθόδους που πρέπει να ακολουθήσουν. Οι στόχοι και οι σκοποί των Αδελφοτήτων, μερικές φορές είναι κοινοί, μερικές φορές πλήρως αντικρουόμενοι , και μερικές φορές άσχετοι μεταξύ τους. Οι Ραν των βασιλικών, ευγενών ή αριστοκρατών οίκων της Μαύρης Αδελφότητας, είναι γνωστοί στην Ευρώπη ως Μαύρη Αριστοκρατία. Οι <<οίκοι που χρησιμοποιούνται από την Λευκή Αδελφότητα δεν έχουν αριστοκρατικές καταβολές και είναι οικονομικοί οίκοι και τραπεζικοί οίκοι, όπως οι Ροθτσιλντ, Οι Ροκφέλερ κ.τ.λ. Όλοι αυτοί είναι Ραν κυρίως από τους Μπαχομέχ και Λοσντβέχ για την Μαύρη Αδελφότητα, δηλαδή βρυκόλακες και λεοντόμορφοι , επί των λαϊκότερων και από τους Μαλτσέχ , τους Καχσναχ και τους Σαχερνέχ για την Λευκή Αδελφότητα. Δηλαδή λυκάνθρωποι, ερπετοειδής και πτηνόμορφοι . Οι Ραν υψηλού επιπέδου απαρτίζουν μαζί με <<επιλεγμένους ανθρώπου όλους τους παγκόσμιους οργανισμούς, αλλά κανένας από αυτούς δεν ανήκει στους <<παρατηρητές>> (watchers). Oι λεγόμενοι παρατηρητές, αυτοί που ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ, είναι καθαρόαιμοι Νεφελίμ και δεν συμμετέχουν σε κανένα οργανισμό λήψεως αποφάσεων. Ελέγχουν όμως διαρκώς, για λογαριασμό των δύο Αδελφοτήτων κατά το δυνατόν τα πάντα, όσα διαδραματίζονται στον πλανήτη. Αυτή είναι η αποστολή τους, αυτό είναι το θέλημά τους. Με τη μορφή ανθρώπων κινούνται παντού. Από τα κοινοβούλια, μέχρι τις γειτονιές των ανθρώπων και αναφέρουν οτιδήποτε θα μπορούσε εξελισσόμενο να κάνει τους ανθρώπους επικίνδυνους για τις κοινωνίες των Νεφελίμ στα Τάρταρα, στο εσωτερικό δηλαδή της Κοίλης Γης. Απόσπασμα κειμένου απο τον τόμο 50 (Τίτλος: Το παιχνίδι που λέγεται ζωή) απο την σειρά » ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ » Του Δημοσθένη Λιακόπουλου xristaras1925   prisonplanet.gr

ΤΩΡΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ,ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ..... ΚΡΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΝ....   

Ο νέος Πλανητάρχης και Πρόεδρος των ΗΠΑ!  
https://www.youtube.com/watch?time_continue=131&v=3GeSJv6vwfY   

https://www.youtube.com/watch?v=w2OsKbnoNgw       
https://www.youtube.com/watch?v=EliFs0831dM       https://www.youtube.com/watch?v=G-gifqJwuCg   

Καλλιτέχνες- Τραγουδιστές και Ηθοποιοί!    

https://www.youtube.com/watch?v=N4kDJoo7Xu0   https://www.youtube.com/watch?v=87mjqCbGsbc   https://www.youtube.com/watch?v=U7rwkStsMqc   https://www.youtube.com/watch?v=xhQlaaLRifQ   https://www.youtube.com/watch?v=wfRwii1rw7I   https://www.youtube.com/watch?v=gKU114xveSI   https://www.youtube.com/watch?v=91RMK2m1tGg   https://www.youtube.com/watch?v=i52MgLSjLGU   https://www.youtube.com/watch?v=GZ9DAv2dJeA   

Πρόεδροι!   

https://www.youtube.com/watch?v=-lpsWjp9S5Q   https://www.youtube.com/watch?v=vanqhGGPins   

Να και ένας χωρίς μαλλιά!   

https://www.youtube.com/watch?v=0DKxXT49IF8   

ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ!!!        

Σχόλια