Ο Johnny Depp υπερασπίζει τρεις άνδρες που καταδικάστηκαν για δολοφονίες σατανισμου!!


Ο Johnny Depp, το αστέρι του Χόλιγουντ, πρόσθεσε την παρουσια του σε μια εκστρατεία για την απελευθέρωση τριών ανδρών που καταδικάστηκαν για δολοφονία τριών παιδιών σε σατανικό τελετουργικό. Οι "Τρεις του Μέμφις " καταδικάστηκαν για τη θανάτωση τριών παιδιών οκτώ ετών σε δασικές εκτάσεις στο Αρκάνσας το 1993. Οι άνδρες που καταδικάστηκαν, ο Jason Baldwin, ο Jessie Misskelley και ο Damien Echols ήταν έφηβοι εκείνη την εποχή. Ο Μπόλντουιν και ο Μισσκέλλεϋ καταδικάστηκαν σε φυλάκιση, ενώ η Echols έλαβε ποινή θανάτου. 

 Ο Depp είναι ο τελευταίος σε μια σειρά από διασημότητες που έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους για την υπόθεση των δολοφονων και θα εμφανιστεί στο πρόγραμμα "48 Hours Mystery" της CBS για να τους υπερασπιστεί. 

 Σε ένα διαφημιστικό βίντεο για το πρόγραμμα, λέει: "Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Damien Echols, ο Jason Baldwin και ο Jessie Misskelley είναι απολύτως αθώοι. Ήταν μια ανάγκη για ταχεία δικαιοσύνη για να καθησυχαστει η κοινότητα". 

 Οι υποστηρικτές των τριών δολοφονων υποστηρίζουν ότι στόοποιηθηκαν απο την αστυνομία εξαιτίας του ενδιαφέροντός τους για τη μουσική των Heavy Metal και για τα αποκρυφιστικά της μηνυματα , ακομα λενε οτι ο Misskelly εδωσε μια ψεύτικη ομολογία επειδή σκέφτηκε ότι ετσι θα μπορούσε να αποφύγει τη φυλακή. Τον περασμένο μήνα ένας δικαστής στο Αρκάνσας αρνήθηκε να επανεξετασει την υποθεση και να οδηγησει σε νεα δικη τους Baldwin και Misskelley, οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι δεν εκπροσωπήθηκαν επαρκώς στην πρωτη δικη. 

 Η εμφάνιση του Depp στο 48 ώρες έρχεται καθώς βρίσκεται στη μέση της προώθησης της νέας ταινίας του "Alice", στην οποία παίζει τον Mad Hatter. Μερικες φωτο παρακατω θα μας δωσουν μια πιο καλη εικονα σε πολλα που απο την ιστορια που μολις διαβασαμε μπορει να εχουμε μυριστει...  

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Σχόλια