ΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ, ΕΔΩ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ


ΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΑΣΣΟΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ, ΕΔΩ Η ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ 

ΤΑ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΞΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ...ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΡΙΝ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 80 ΟΤΑΝ ΠΡΩΤΟΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ  ΤΟΥΣ.
 

ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΣΤΙΣ 10/1...ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΛΕ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΣΟ 10/1 ΣΤΟΝ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ή ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 1/10  
Ο Βαλες Μπαστούνι δεν είναι τίποτε άλλο από τον Βασιλιά Δαβίδ ...έτσι για να μας τα δείχνουν και να γελάνε με τα "θύματα". 

 Και αν κοιτάξουμε στην εικόνα και τον τραγουδιστή Jason Aldean που τραγουδούσε αυτή την βραδιά, εκτός του τατουάζ με την κάρτα του Λας Βέγκας στον ώμο του, βλέπουμε τον καραγκιοζοπαίχτη να δείχνει με τα χεράκια του το ΟΠΩΣ ΠΑΝΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, όπως απεικονίζουν το μαύρο και ερμαφρόδιτο αφεντικό τους.  

PHILADELPHIA, PA - AUGUST 01: Country music singer Jason Aldean performs at Citizens Bank Park on August 1, 2014 in Philadelphia, Pennsylvania. (Photo by Gilbert Carrasquillo/Getty Images)


 Και εδώ μας αναφέρουν ότι ακόμη ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ τίποτα....!!! Την ονομασία της νέας συναυλίας στις 6/10 που αναβλήθηκε! Φανταστείτε πόσες συνειδήσεις πρέπει να έχουν εξαγοράσει για να καταφέρουν να στήσουν μια απάτη τέτοιου μεγέθους...Πόσο χρήμα πρέπει να έχουν μοιράσει σε όλους αυτούς τους εκατοντάδες ηθοποιούς που έψαχναν λίγες εβδομάδες πριν από την συναυλία της Μεγάλης Συγκομιδής του Δρόμου 91 στο Λας Βέγκας. Το δρόμο 91 ή τον καθρέφτη της συναυλίας ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ στις 6/10 61=91 θα το δούμε μπροστά μας σαν σοκ και δέος...  

KORAKS 

Σχόλια