Στους περισσότερους πολιτικούς και τις διασημότητες έχει ελεγχθεί η ψυχή τους σε μυστικά τελετουργικά!


Στο κατοχικά νέα φέρνουμε όλες τις εναλλακτικές ειδησεις, είτε συμφωνούμε είτε όχι.. Έχουμε την άποψη και την φιλοσοφία οτι η δογματική αλήθεια στην πραγματική έρευνα δεν χωράει! Έχουμε διαβάσει όλες τις εναλλακτικές θεωρίες όπως μία από αυτές ήταν και είναι το έργο του David icke όπου ενημερώνει τον κόσμο για την φυλή των ερπετοειδών η οποία διοικεί τον κόσμο κρυφά. Πάντα σε κάποια θεωρία Συνωμοσίας υπάρχουν τα αληθινά στοιχεία και τα υπερβολικά στοιχεία, σε θεωρίες συνομωσίας θα εισχωρήσουν οι κατάλληλοι άνθρωποι ώστε να δημιουργήσουν είτε την αποδόμηση της θεωρίας η να δώσουν στοιχεία που στο μέλλον θα οδηγήσουν εμφανώς σε ψεύτικη πληροφορία ώστε να γελοιοποιήσουν το όλο θέμα και να σταματήσουν το κοινό από το να κοιτάξει στο σωστό δρόμο. 

 Αυτή είναι η απλή κλασική μάχη που συμβαίνει στον πόλεμο της πληροφορίας, μία μάχη που πρέπει όλοι σας να κατανοήσετε έτσι ώστε να μην χάνετε ιδιαίτερα πολύτιμο χρόνο η να αφήνεται συγκεκριμένους να σας βγάζουν από το μονοπάτι της προσωπικής σας αλήθειας. Προσωπικά μέσα από τις ιστορίες του david icke είχα πάρει τα δεδομένα που θεωρούσα αρκετά σοβαρά και αυτά όλα τα οποία θεωρούσα ως αστεία απλά τα μετέφερα ως στοιχεία προς ανάλυση και κρίση απο τους αναγνώστες μου. Να θυμάστε ότι είναι σε ισμο είναι μακριά από την Πηγή του... Έτσι πολλά ..είτε βίντεο είτε άρθρα τα οποία έχουν γραφθει όχι από το δημιουργό της θεωρίας αλλά από αυτούς που νομίζουν ότι κατανόησαν τι θέλει να πει ο κάθε ερευνητής είναι αναγκαστικά όσο και καλά σαν ανάλυση να είναι μακριά από την Πηγή της δημιουργίας αυτού που έφερε την αρχική πληροφορία! 

Πριν ένα μήνα πιστεύω σήκωσαμε μία φωτογραφία όπου διάφοροι πολιτικοί η άλλοι γνωστοι της ελίτ όπως ο Πάπας φαίνεται να είχαν το ίδιο ατύχημα... Το μαυρισμένο μάτι! Από εμπειρία στην εναλλακτική έρευνα που υπηρετώ εδώ και δεκαετίες αμέσως κατανόησα ότι οι συμπτώσεις σε αυτό το χώρο που εμείς ασχολούμαστε συνήθως δεν είναι κάτι που μπορούμε να αφήσουμε αν δεν τις παρατηρήσουμε σε βάθος! 

 Βλέποντας Αυτή την εικόνα λοιπόν με μία άλλη ματιά είναι σαν να βλέπω προσωπικά ένα νέο είδος ιεροτελεστίας όπου συγκεκριμένες ομάδες κανουν ίσως όταν φτάσουν στο επίπεδο που επικυρίαρχοι τους έχουν οδηγησει! Δεν ξέρω αν έχετε δει την τηλεοπτική σειρά The Strain όπου εκει αναλύεται ένα σενάριο το οποίο μιλάει για την κατάκτηση της γης από έναν αρχηγό βρυκόλακα που έχει δημιουργήσει ένα στρατό Από ζόμπι βρικόλακες....! Αν δεν έχετε δει σας προτείνω να τη δείτε ανεπιφύλακτα... Μέσα σε αυτή την τηλεοπτική σειρά βλέπουμε ότι είναι ένας τρόπος ο οποίος μπορεί να μολυνθεί ένας άνθρωπος από τα ζόμπι βρυκόλακες είναι μέσω ενός σκουληκιού το οποίο μπορεί να περάσει και μέσα από την κόχη του ματιού... Υπάρχει μία γενική θεωρία η οποία πηγάζει από τις ιστορίες του david icke η οποία λέει ότι αυτή τη στιγμή πάνω στη γη έχουν κυριαρχήσει εξωγήινοι οι οποίοι μοιάζουν με ερπετομορφους...! Στόχος τους είναι να κατακτήσουν το μυαλό και την ψυχή των ανθρώπων και να ζήσουν μέσα από αυτούς! Τρόπος που μπορουν να το κάνουν είναι με το να βάλουν μέσα στο ανθρώπινο σώμα ένα μικρό ξενιστή της δικιάς τους αιματολογικής γενιάς... Έναν ξενιστή που μοιάζει με ένα μικρό φιδι...! Θυμηθείτε και την ταινία του Μάτριξ όπου μέσα στον Νιο είχαν περάσει ένα σκουλήκι το οποίο μπορούσε να τον παρακολουθεί...! Το φαινόμενο του ξενιστή που ελέγχει το σώμα και το μυαλό του θύματος είναι γνωστό και σε εμάς αφού πολλοί μικροοργανισμοί αλλά και κανονικοι οργανισμοί και ζώα χρησιμοποιούν αυτή τη μέθοδο ώστε να κατακτούν το θύμα τους και να το ελέγχουν! Η γάτα παραδείγματος χάρη εχει πάνω στο τρίχωμα της ενα μικρό βακτηρίδιο το οποιο αν ένα ποντίκι το παρει μέσα στο σώμα του τότε το ποντίκι χωρίς να γνωρίζει το γιατί οδηγείται προς τη γάτα χωρίς να νιώθει κίνδυνο για τη ζωή του! Η φύση Λοιπόν ήδη κάνει τη διαδικασία με τον ξενιστή... Η ερώτηση είναι αν θα μπορούσε αυτό να συμβαίνει και σήμερα μέσα από τη διαδικασία ιεροτελεστιών όπου οι άνθρωποι με την δική τους θέληση αφήνουν το σώμα τους να γίνει ένας ξενιστής των ξένων επικυρίαρχων θέλοντας έτσι να πετύχουν στη ζωή τους εμπειρίες αλλά και δύναμη! Σου φαίνεται τραβηγμένο; Νομίζω ότι ο χρόνος και η μικρή περίπτωση η ανθρωπότητα Να νικήσει θα μας δικαιώσει σε στοιχεία και πληροφορίες στο άμεσο μέλλον! Μέχρι στιγμής αναγκαστικά συνδέουμε συμπτώσεις και κομμάτια τα οποία πολλές φορές χωρίς να παίρνουν την απόδειξη είναι αρκετά ώστε να βγάλουμε ένα συγκεκριμένο πόρισμα.... Από την άλλη εσύ σαν ερευνητής δεν πρέπει να πιστέψεις τίποτα και κανέναν, να αμφισβητείς τα πάντα και να ta ελεγχεις όλα από την αρχή, δεν πρέπει να έχεις ταμπέλα και δόγμα, δεν πρέπει να αφήνεις την πληροφορία σου να στην προσφέρει μασημένη κανένας! 

Stranger...

Σχόλια