Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!


Σάλος με τους βάρβαρους της Ευρώπης: η γερμανική αλυσίδα σουπερ μάρκετ Real πουλάει στρατιωτικές στολές των Ναζί!

Το γερμανικό σουπερμάρκετ Real, αποφάσισε να απομακρύνει τις ναζιστικές στολές από το ηλεκτρονικό κατάστημα του μετά από την κριτική που δέχτηκε από ένα γνωστό κωμικό τον Jan Böhmermann!

Η γερμανική αλυσίδα σούπερμαρκετ έχει αντιγράψει τις στρατιωτικές στολές και ότιδήποτε Ναζιστικά προιόντα μπορείτε να φανταστείτε και τα πουλούσε στα online ράφια της.
Μετά την από την κριτική που δέχτηκε μεταξύ άλλων, από τον γνωστό κωμικό Jan Böhmermann σταμάτησε την πώληση τους.
Η αλυσίδα Real, πρόσφερε κράνη και ζώνες της Wehrmacht, του γερμανικού στρατού κατά τον ΒΠΠ. Άλλα αντικείμενα από τον πόλεμο ήταν μαύρες ζώνες με τον αετό των Ναζί στο κούμπωμα, με επάνω την φράση: «Ο Θεός να είναι μαζί μας». Οι πελάτες μπορούσαν επίσης να παραγγείλουν στρατιωτικες στολές και καπέλα των Ναζί αξιωματικών με τον αετό online.

Η αλυσίδα σούπερ μαρκετ Real είναι ένας συνδυασμός σούπερ μάρκετ και πολυκαταστήματος. Για το κέρδος θα πούλαγαν και την ίδια τους τη μάνα. Βλέπετε μεγάλη η αγορά για προιόντα των Ναζί.
Φυσικά, σταμάτησαν να πουλάνε οι βάρβαροι της Ευρώπης στα ανοιχτά, μέσα απο την σελίδα τους αλλά δεν θα είμασταν ερευνητές αν δεν το ψάχναμε λίγο το θέμα. Στο ebay.com μπορείτε να δείτε ότι οι Ναζί δεν εξαφανίστηκαν ποτέ.

Σχόλια